reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

hejka!!!!!!!!!
wiecie co sie stalo???????????dysk mi padl w laptopie!!!!!!!!!!a mialam tam foty od listopada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja pierdziele ale jestem wkurzona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nio to tak na początek!!!!!!!!
Adziula ma straszne rewolucje żołądkowe,rozwolnienie masakryczne...dzis przestala jesc,wiec bylam u lekarza i dostalam lekarstwo mam nadzieje ,ze jej przejdzie!!!!ja od wtorku męczę sie z alergią.....tylko domi czuje sie tutaj jak ryba w wodzie!!!caly dzien gania po dworze!!!
pozdrowienia laseczki

reklama
witam się i ja, tez Was poczytuje ;P
Natalia mój m kiedyś mi odzyskał zdjęcia jak mi dysk w kompie padł!!!! są jakieś programy. I w pl sa tez firmy tym się zajmujące bo znajoma korzystała może spróbuj

dobry wieczór lasencje.ja praktycznie cały dzień poza domkiem byłam i dopiero teraz na spokojnie usiadłam:sorry2:
Gastone gratuluję nowej furmanki:-) też oglądałam ten wózek dla moich szkrabów tylko że zniechęciły mnie małe siedziska spacerowe a moja Lola jest dosyć duża i długo by nie pojeździła:blink:
Natinke no to pobyt w PL jak na razie masz nie za wesoły:no: ale mam nadzieję że Adula szybko dojdzie do siebie:tak: i ty też babo jedna:-)
a tak w ogóle to mój Fraglesik od kilku dni gada jak najęty.najwięcej wieczorami i zaraz po przebudzeniu:happy2: jak tak dalej pójdzie to za chwilę będzie gadał lepiej od swojej siory:-D
acha i tak w ogóle to zapomniałam się pochwalić że mój malutek waży już 7300:-p

czesc babeczki, wpadlam sobie do Was nocną porą:)
Drozdusia, duzy ten Twoj "maluszek", hihihi, kurde sporo wazy, cieszyc sie tylko!!
Natalia, ja jakos przeoczylam, ze Ty w Polsce...W ogole dzis strasznie chaotycznie Was czytam i nie wiem, co, gdzie, jak...
Krycha, lepszego nastroju na jutro Ci życzę:)

Witam już z Limerick:-) Ale ranek jest nieprzyjemny:-( Brrr. Aż nie chciało mi się tutaj wracać bo w Polsce prawie lato jest:-) No ale teraz mam nadzieję że w końcu się z Wami trochę pospotykam i poznam nowe mamusie:-)

Comomile-nic nie mów o pogodzie w PL.Jeszcze dwa tygodnie temu(może3)mieli zimę,a teraz słonko i prawie 20stopni...Gdzie tu sprawiedliwość:(((
A tak w ogóle witam i miłego dnia życzę:)))

reklama
dzieńdoberek

słoneczko było z 5 minut a teraz jak zawsze....:dry:
a my z bajtlem przytargaliśmy jakieś choróbsko z fikolandu nockę mięliśmy ciężka, cały czas kaszlemy ja mam zawalone gardło a bajtel też chrypi :baffled:

camomile wierzę, że nie chciałaś zostawić polskiej wiosenki:tak: odpoczęłaś trochę tam?

aine ty nocny marku ;-):-D

drozdusia
niezły klopsik z maluszka:-D mój też taki klops był:-D:-D

aha byłabym zapomniała... jedna mama z mojej wsi poprosiła mnie, żeby poinformować mamusie z Ennis, że mają tam możliwość uczestniczenia w zajęciach tańca flamenco:-D:-D
no jak babki pokręcicie bioderkami?

Do góry