reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

laski dzięki za spotkanko:-)
Kamcia,Lubiczanka i Marta F miło było was poznać:tak:;-)
no,idę coś pożreć i odsapnąć bo dopiero udało mi się usiąść z tyłkiem na kanapie:-p

reklama
Kurczaki, mam problem z kolacjami Oliwki :dry:... Do tej pory jadła kaszkę, ale chyba Jej sie przejadło, no i dobra, mogę serwować co innego tylko nie mam pomysłu co, bo jedyne co zajada to chleb z dżemem, przecież nie może ciągle jeść chleba z dżemem :baffled:... Sera żóltego nie lubi, wędliny też, o parówkach nie wspomnę... Nawet jajek nie lubi (ani gotowanych ani jajecznicy), ech... Zaczyna mi wybrzydzać a mnie to drażni jak nie wiem... Jakaś antymleczna mi się ostatnio zrobiła... Macie jeszcze jakieś pomysły może??? Aha, względnie zje suchy chleb ewentualnie z masłem...

Filpi z tymi odwiedzinami da się zrobić ;-) Może jakoś się zgadamy jak będę u Agi_irlandii :confused::sorry2:...

Sylcia007, jak Ci dzionek w pracy minął? To jeszcze Justysia21 dojechała, oooooo... Szkoda, że musiałam iść :dry:, no, ale dziecię trza było uśpić!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
marta f a to Damianoo sie pokazal abNadiny nie pokazal ??? ojj zaraz dostanie po dupsku !

krycha a przyjemnie bylo :) czas szybciutko minal :) tylko noo nie zdazylam na big meeting :(

witam sie z polski laseczki:-)
lot minął spokojnie i w miare milo:tak:dzieciaczki moje kochane byly grzeczne wiec jakos przelecialo:-)teraz padam na pysk i ide zaraz do wyrka,a jutro spie calutki dzien:-)
szkoda,ze mnie nie bylo na dzisiejszym spotkanku:no:juz za wami tesknie:tak:
KAJA sto lat kobitko:-)
aha DROZDUSIA dzieki za udostepnienie drukarki :-) i SYLCIA jesce raz dzieki za futerko,Adzie lezy jak ulał :-)
papapa

Laski dzieki za spotkanko super było Was poznać wesołe babki jestescie, i dzieci przesłodkie:)Mężowie tez niczego sobie hihi
Wpadajcie do Galway!!!

Natinke nie ma za co:-) i wracaj szybko to jeszcze się zobaczymy zanim ja wyjadę bo potem to już mnie dłuuuuuuuugo nie będzie:sorry2:
Kamcia no wiem wiem że mój mężol jest niczego sobie bo inaczej nie byłby moim mężem:-D i nie oddam go!:-p

reklama
Do góry