reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Jeżeli masz obawy to idz do polskiego gina-takowy jest w Limerick i z tego co wiem niebierze kilkaset euro;/
drozdusia-hę?Znaczy się kogo,bo nie w temacie jestem:))))

reklama
witam dziewczyny pogoda do bani nic mi sie nie chce może kawka mnie postawi na nogi.
Trzeba na zakupy jechac, dostalam dzis 1 kakrtke wielkanocna od teściowej wiec tem musze powysyłac:)
Drozdusia tos ty blondyna była!!!:)) Olivier zostawil jakies ciufcie u ciebie i rospacza ze one sa nowe i musi je miec spowrotem, nowych nie kupie bo drogie sa hihi jakbys znalazla to plisss wyslij mi w kopercie babelkowej czy cos oki?:)
Miłego dnia Trzeba dupsko ruszyc:)

Fakt u pl gina cena wizyty z USG to 100e - tylko że na tej podstawie nikt z irl lekarzy w szpitalu nie podejmie decyzji o tym że cesarka będzie na pewno ...jeśli sami nie sprawdzą nie oprą się na czyichś badaniach

lubiczanka no jak to? zapomniałaś?mówię o Gangsta:-D
Kamcia wczoraj jak sprzątałam to nic takiego nie rzuciło mi się w oczy:no: potem jeszcze raz przejrzę wszystkie zabawki i zaraz dam znać jak coś znajdę:tak:

Drozdusia-Gangst ucałowany:)))))A w tej kopalni zabawek(prawdziwy raj dla każdego dziecka)nie prędko znajdziesz ciuchcie(może w namiocie?)-Ale powodzenia:)

dzieńdoberek

witam się popołudniem:zawstydzona/y:

babki miło mi było was poznać wczoraj, może następnym razem wpadniecie do mnie od drozdusi już blisko:tak::tak::tak:
kurka już nie pamiętam kiedy u mnie było jakieś kawkowanie:tak:

drozdusia a pomogłaś kaji dmuchać świeczki?:-D:-D:-D

agnieszka nie martw się za bardzo masz jeszcze 6 tygodni jeszcze dzidzia może się ułożyć:tak: pewnie dlatego oni jeszcze czekają :dry:
ostatecznie bliżej porodu zrobisz USG w polskiej przychodni a awanturę w maternity:baffled:

filipi mam nadzieję, że prochy pomogły biedna, ja tez mam dzisiaj cięzką głowiznę

jeszcze mam pytanko a właściwie 2

czy któraś z was była z dzieciakami na teneryfie?

i drugie: może się wybierzemy z bąblami do fikolandu hę?

ms.marple Kaja poradziła sobie sama z tą świeczką i mimo diety miała wystarczająco siły na dmuchanie:-D a jeśli chodzi o fikoland to właśnie umówiłam się na jutro z Justysią i Sylcią ale do tej Delty.tyle że ok 15 jak Sylwia skończy pracę.przyłączysz się do nas?przyjedź wcześniej na kawuchę to poczekamy na Sylwię i potem śmigniemy.
a jeśli chodzi o Teneryfę to znajomi jeździli z dzieciakami no i ja też byłam z Lolą w Rzymie i to w sezonie także myślę że śmiało możecie śmigać z Adalem:tak:

drozdusia dam ci znać wieczorkiem co do fikolandu (jak zwykle) nawet fajnie bo chciałam wypróbować ta deltę

natinke miłego pobytu:tak::tak: a przywieź nam słońce co moi goście sobie zawłaszczyli :-D:-D:-D

camomile
a ty gdzie? jeszcze w PL? jak tam już masz spokojniejszy urlop?

dzieńdoberek

witam się popołudniem:zawstydzona/y:

babki miło mi było was poznać wczoraj, może następnym razem wpadniecie do mnie od drozdusi już blisko:tak::tak::tak:
kurka już nie pamiętam kiedy u mnie było jakieś kawkowanie:tak:

drozdusia a pomogłaś kaji dmuchać świeczki?:-D:-D:-D

agnieszka nie martw się za bardzo masz jeszcze 6 tygodni jeszcze dzidzia może się ułożyć:tak: pewnie dlatego oni jeszcze czekają :dry:
ostatecznie bliżej porodu zrobisz USG w polskiej przychodni a awanturę w maternity:baffled:

filipi mam nadzieję, że prochy pomogły biedna, ja tez mam dzisiaj cięzką głowiznę

jeszcze mam pytanko a właściwie 2

czy któraś z was była z dzieciakami na teneryfie?

i drugie: może się wybierzemy z bąblami do fikolandu hę?

Kochana uważaj-już nie jedna się przekonała,że nam dwa razy powtarzać nie trzeba:)))

reklama
Do góry