reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Dzień dobry!!! Jestem już jestem :-D:-D:-D! Tęskniłyście za mną choc troszkę :confused::-D:-D:-D. Co ja widzę, jakieś spotkanie się szykuje a w jakich godzinkach jeśli mogę spytać, bo nie ukrywam, że też chętnie bym się przybłąkałą ;-)... Tylko muszę co nie co w domu porobić (patrz ugotować obiad) i nie wiem na którą byłabym ready, ale myślę, ża tak w okolicach 12.00 już na pewno - załapie się jeszcze???????

Nastukam więcej poźniej, bo Oliwka się śniadania już domaga, poza tym muszę zaległości najpierw nadrobić :tak:. Także do poźniej, ale będę zaglądać :sorry2:...

Miłego dzionka, paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :cool2:

Oj, zapomniałabym...

Natinke18, udanego i bezpiecznego lotu i wypocznij porządnie w Polsce :-)

Kaja_respect, wszystkiego naj, naj, najlepsiejszego jeszcze raz życzę :blink:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam

kaja 100 latek jeszcze raz!!!

drozdusia ciesze sie rownież ze sie poznamy :)

krycha załapiesz sie jak będziesz na 12 bo wracamy około 13.45 :D

Witam i ja:)
Marta-hmmmmmm...a Dadzkę to ja mam brać ze sobą?
Krycha-a pewnie,że tęskniłyśmy:)))Fajnie byłoby Cię poznać:)
Kaja-wszystkiego najlepsiejszego z okazji urodzin:)))

Ostatnia edycja:
dzien doberek

Kaja sto latek kochana!!!!!!!!!!

Drozdi to ja sie chyba tez dzis wepchne na kawke do Ciebie (taka na szybko) i poznam dziewczyny....co TY na to????????????

No nic.....lece do obowiazkow:)
zawioze dziewczyny,posprzatam chate,zrobie obiadek i przybede.....ale najlepiej jak dasz mi message ,jak dziewczyny juz beda:)

MIlego dnia:)

dzieńdoberek

kaja STO LATEK I JEDNA ZIMĘ!!:-D

czytam zaległości i widzę że tu się szykuje niezłe kawkowanie
a ja bez woza:baffled: kamcia pytałam czy odwiedzasz mamusie bo nie czytałam wątku mamusiowego od paru dni:zawstydzona/y: no szkoda, ale ze mnie gapa:dry:

lecę na kawkę

reklama
Noooooo, już wróciłyśmy :-)! Udało nam się nie zmoknąć i nawet już deszczem nie straszy ;-) tylko ten wiatr, brrrrrrrr... Młoda zasnęła bardzo szybko i tak twardo śpi, że nawet się nie przebudziła jak Jej bezrękawnik ściągałam i do łóżeczka przekładałam :-p... Zaraz zabieram się za jedzenie obiadku, bo już głodna się zrobiłam...

MartaF, Lubiczanka i Kamcia*, bardzo miło było mi Was poznać w realu :-D

Dobra, zmykam wciągnąć obiado bo mi się już odgrzał, do klikania :blink:

Do góry