reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Kasiu karpatka powiadasz??mniam mniam,uwielbiam.tyle że nie zawsze chce mi się robić:sorry2:
no i masz ci los.ja balowałam do rana kiedy miało miejsce"wejście smoka".no i co z tego?:-p

witam mamcie.. jak cicho u mam z enis to wpadam tu:-D miala bym pytanie do was w sumie wszytskich ... poszukuje adwokata czy macie moze jakis kontakt chodzi mi o dobrego... a ja sie nieorientuje w tym czodzi mi glownie czy mialyscie moze kontakt z jakims albo cos...moze byc polski cociaz niewiem cyz czaem irlandczyk niebyl by lepszy ...i najlepiej tez psychologa:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

witam mamcie.. jak cicho u mam z enis to wpadam tu:-D miala bym pytanie do was w sumie wszytskich ... poszukuje adwokata czy macie moze jakis kontakt chodzi mi o dobrego... a ja sie nieorientuje w tym czodzi mi glownie czy mialyscie moze kontakt z jakims albo cos...moze byc polski cociaz niewiem cyz czaem irlandczyk niebyl by lepszy ...i najlepiej tez psychologa:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

darach McCarthy
53 catherine st limerick
0878345454
061469444
wspolpracuje z polskimi tlumaczami.ponoc jest dobry!moi znajomi dostali dzieki niemu spore odszkodowanie od zakladu pracy

witaj buba:)) wpisz w google polski psycholog w limerick,i polski prawnik w limerick i cos ci na pewno wyskoczy:)) a na coz ci obie te instytucje fatygowac jezeli wolno spytac??

darach McCarthy
53 catherine st limerick
0878345454
061469444
wspolpracuje z polskimi tlumaczami.ponoc jest dobry!moi znajomi dostali dzieki niemu spore odszkodowanie od zakladu pracy

a powiedz mi jak jest z kosztami?? bo teraz nie jestem przy kasie a za niedlugo do polski lece... i niewiem czy isc teraz czy po powrocie...:-:)-:)zawstydzona/y:

Asia podpytam co i za ile!
ale wiem ze jak nie masz kasy to mozesz dostac prawnika z urzedu ale nie wiem jak to tu wyglada musialabys podejsc tam za rzeke gdzie sie placi tax za auta obok sa inne drzwi i tam jest sad i tam popytac

reklama
hello girls::)

My juz po spacerku:) ale pod koniec troche zesmy doginali szybko ,bo zaczelo kropic a moje pranie dosuszalo sie w ogrodzie:)na szczescie zdazylismy....
i tak to byl jakis falszywy alarm ,bo nie rozpadalo sie:)ale slonka juz nie ma:)

dobra lece poogladac cos w tv....johnny english bedzie na tvn.....ide sie posmiac:)

Ostatnia edycja:
Do góry