reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Ravena apelujesz do adminow a sama wyzywasz Marte....
Nie kumam co Ty chcesz tym osiagnac?
cemu szukasz zaczepki?
Czy wiesz po co jest to forum?

reklama
proszę administr. o ukaranie ravena za robienie ze mnie publicznie ku.wy!!! z panią powyżej juz zakończyłam rozmowe phi phi hi hi

dziewczyny robimy liste kogo obrażają posty raveny?? i wyślemy do administracjii bo odkąd ona sie pojawiła ciągle robi zadymy!!!

Ja tu zagladam z doskoku....
przeczytalam ze Twoj synek nadal w szpitalu i bardzo wam wspolczuje.
A czemu on ma te wylewy..?
Zycze szybkiego powrotu do zdrowka:tak:

Mały złapał rotawirusa i 2 tygodniową wizytę w PL spedzamy w szpitalu. A wylewy to oddzielny rozdział o którym nie chcę się rozpisywać a o którym wiedzą forumowiczki które nas znają. No nic. Lecę do malucha bo już się martwię. Paa

Moje posty widzę są teraz nie na miejscu. Mam dla Was tylko dobra radę. Nie kłóćcie się bo takich zadym juz kilka było a kazda nastepna tylko nastawia stare forumowiczki bardzo negatywnie do każdej nowej osoby. I niestety ale często "nowe" obrywają niesłusznie.

Ostatnia edycja:
Ty na prawdę nie masz co robić, współczuję tym twoim biednym dzieciaczkom (o ile to twoje) i wszystkim ludziom, którzy mieli z tobą styczność osobiście!!!!!!!!!!!!!!!!!

przepraszam a gdybym ja ciebie wyzwala od psychicznych to przyjelabys to z dumą:confused:

nie nie zrobilabys tego tylko zaraz zlecialoby sie ze 6 lasek i wszystkie mnie nawyzywaly odrazu a mnie nie ma kto bronic wiec swoje gorzkie zale kieruuje do administracji , zauwaz tez ze ja Marta.F przeprosilam oficjalnie bo niechcacy palnelam glupim zartem i sie przyznalam i przepraszam i wyciagnelam do niej reke a ona dalej mnie obraza , wiec z kim tutaj jest cos nie tak :confused:

ja szczerze przeprosilam za glupiutki zart ale to byl zart a mnie tu wyzywaja i jest w porzadku tak:confused:

Jeszcze raz chce poinformowac ze nie szukam zadym i przepraszam wszystkich ktorych urazlilam ale prosze mnie tu nie wyzywac na to sobie nie pozwole

dziewczyny robimy liste kogo obrażają posty raveny?? i wyślemy do administracjii bo odkąd ona sie pojawiła ciągle robi zadymy!!!

Mnie !na szczęście! nie obraźiła, ale bardzo denerwują mnie posty tej dziewczyny, bo zamiast poczytać co nowego u Was słychać, co się wydarzyło itd. to ja ciąglę widzę jakieś bezsensowne wypociny, które nic nie wnoszą. Dziewczyna zaśmieca forum !!! To tyle :dry:

Mnie !na szczęście! nie obraźiła, ale bardzo denerwują mnie posty tej dziewczyny, bo zamiast poczytać co nowego u Was słychać, co się wydarzyło itd. to ja ciąglę widzę jakieś bezsensowne wypociny, które nic nie wnoszą. Dziewczyna zaśmieca forum !!! To tyle :dry:

bo mi takie osoby jak ty kolezaneczko uniemozliwaja normalne poruszanie sie po forum i gdzie tylko nie napisze cos o sobie albo co robie to sie wszystko zbiega do krytyki dzieki takim osoba jak ty

ale nie bede sobie psula dalej dnia i lece do tego parku

pozdrawiam

bo mi takie osoby jak ty kolezaneczko uniemozliwaja normalne poruszanie sie po forum i gdzie tylko nie napisze cos o sobie albo co robie to sie wszystko zbiega do krytyki dzieki takim osoba jak ty

ale nie bede sobie psula dalej dnia i lece do tego parku

pozdrawiam

Mam prośbę Ravena !!! Koleżaneczkami to my nie jesteśmy i nie będziemy, bo daremna z tobą dyskusja...jak walka z wiatrakami. Więc zostańmy przy swoich nickach!!!

reklama
camomile sorki ja wcześniej czytalam więc troszke sie łapie,życze dużo zdrówka dla Igorka a dla ciebie dużo siły w walce z chorobą :)

lewcia pisze ci pw

Do góry