reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
KRYCHA jego ewidentna wina !!!!!!!!!!!!
a bedziesz na tym pokazie??kogo jeszcze bedzie mozna tam spotkac ??
ja odlatuje 22marca w przyszly pn !

No to się nie dziwię i nie odpuszczaj! Tylko czy On to zrozumie? W końcu to facet, ech... Myślę, że będziemy, może uda nam się gdzieś spotkać. A do 22.03 dużo czasu ;-) musimy się jakoś zgadać :tak:

Kasia limerick, no to jak namówisz R to może i na Was się natkniemy :-D:-D:-D

o dzien juz sie aferzystki zlecialy
dzien bez afery to dzien stracony
nic lece i do potem potem
Ravena - postepujac w ten sposob przyjaciół sobie tu nie znajdziesz... Zastanów sie po co tu jesteś... chyba nie po to zeby wywolywac awantury i kłótnie... przemysl każde słowo dwa razy zanim napiszesz, bo moze Twoje żarciki (mysle ze zartujesz uzywającsłów "hi hi" po kilka nawet razy w każdym poście) nie odpowiadają wszystkim.

czesc dziewczyny!
moge sie tu do Was przykleic i poklikac? W prawdzie ja nie z Limerick,ani nawet z okolic..:zawstydzona/y:ale chetnie poznam inne mamki..:tak:
milego dnia!

czesc dziewczyny!
moge sie tu do Was przykleic i poklikac? W prawdzie ja nie z Limerick,ani nawet z okolic..:zawstydzona/y:ale chetnie poznam inne mamki..:tak:
milego dnia!

Chooooo do nas :tak::tak::tak: Będzie nam bardzo miło! My bardzo lubimy ponzawać nowych ludzi :-)

Ravena - postepujac w ten sposob przyjaciół sobie tu nie znajdziesz... Zastanów sie po co tu jesteś... chyba nie po to zeby wywolywac awantury i kłótnie... przemysl każde słowo dwa razy zanim napiszesz, bo moze Twoje żarciki (mysle ze zartujesz uzywającsłów "hi hi" po kilka nawet razy w każdym poście) nie odpowiadają wszystkim.

Zgadzam się w 100% :sorry2::tak::-D

dzień doberek:-)
Ravena gubisz się w zeznaniach.najpierw piszesz że idziesz do psychologa a potem masz zupełnie inne plany.kim ty qrwa mać jesteś?i te zwroty do nas-panienki itp. a żarty to masz niewybredne.sama jesteś aferzystka.rozwalasz mnie z tym "hłi hłi" i "kwi kwi".ty naprawdę potrzebujesz specjalisty.znam jedną taką całkiem w twoim stylu.piszesz że masz doła a zaraz chichotasz jak pojarana.wiesz co?zgłoś się do ona...m.na pewno się dogadacie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzień doberek:-)
ravena gubisz się w zeznaniach.najpierw piszesz że idziesz do psychologa a potem masz zupełnie inne plany.kim ty qrwa mać jesteś?i te zwroty do nas-panienki itp. A żarty to masz niewybredne.sama jesteś aferzystka.rozwalasz mnie z tym "hłi hłi" i "kwi kwi".ty naprawdę potrzebujesz specjalisty.znam jedną taką całkiem w twoim stylu.piszesz że masz doła a zaraz chichotasz jak pojarana.wiesz co?zgłoś się do ona...m.na pewno się dogadacie
:-D:-D:-D:-D:-D
Dziewczynki, wesolo tu u Was, widze...:-D:-D
Witam sie z Wami na Waszym "gruncie"

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczynki-obiecałam i wpadam:)))
Krycha-powodzenia z walką z oknami:(Nieszczęsna wilgoć irlandzka
Ravena-chyba za bardzo wzięłaś do siebie wczorajszą rozmowę z Anineczka na temat spaczonego humorku:/Nic to-głowa do góry i czasem lepiej przystopuj.Co do pobytu w pl-mam tak samo-jestem tu to tesknię do ojczyzny,a jak już mi jest dane przebywać w Polszy to wyczekuję dnia powrotu(jak to mówią babie nie dogodzisz)...
Dziewczynki-najchętniej bym się wyrwała na ten pokaz sztucznych ogni-niestety obowiazki przeprowadzkowe pilna sprawa-a najgorsze,że z miejsca nie rusza
Madbebe-czeeeeść...Chętnie Cię poznam;))))
Sylcia-to jeżeli nie będzie mnie u Justysi to nie będzie mi dane się dowiedzieć czegos więcej o Twojej pracy?:)
Nic to-uciekam bo nikt mi pomóc nie chce;))

Do góry