reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
o raju !!!!! czlowiek odchodzi na chwile od kompa a tu takie ceregiele:)))))))
Camomile zdroweczka dla synusia i wytrwalosci dla Ciebie:)))
ravena ty to chyba nie masz nic do roboty,co?? ja jak jestem w pl to na kompa w ogole nie siadam ,bo rodzina wazniejsza,ale ty widac tylko zadymami zyjesz i rodzina tobie w ogole nie w glowie:( swoja droga juz jedna taka tu sie krecila co zadymami zyla a rodzine i obowiazki miala w dup... phii phiii phiii hi hi hi hi kwi kwi kwi ,zrzygam sie zaraz tym grrrrrrr....

heja laskii :)

ravena to byla najwieksza pomylka Pozostawiajac Ci decyzje o zostaniu na forum Jak dla mnie w ogole powinnas sie stracic z naszego watku mam zza granicy Jak Ci sie nie podoba wiecznie narzekasz Dziekii Tobie sa same burdy i widac zalezy Ci na tym najbardziej I moze jeszcze myslisz ze laski bede sie chcialy z Toba spotkac I Cie poznac ? Wystarczy to co robisz na forum ;/ Jak ja jestem w plto spedzam czasz rodzina i przyjaciolmi ale widac z Twoim charakterkiem to chyba nie masz z kim po spedzac czasu Od dzis olewam Twoje posty Jak wiekszosc lasek Jestes nie warta mojej klawiatury ;/ Marnowac ja na Ciebie nie bede ;/

Dalej twierdze ze to wszystko podpucha i tyle ;] i nie tylko ja ;] zrobic sobie konto na internetowej sieci i walnac sobie numerek kazdy potrafii Zaraz sobie ja wykupie konto i bedzie Sylwia z Czeczenii :)) a bede siedziala w Limericku ;]

Tak w ogole zaczynam rozmowe z normalnymi dziewczynami A wiec witam sie z lasencjamii :)) my juz dzis spacerek w milym gronie zaliczylismy :) we wtorek do pracy smigam :)) hehehe Teraz moj ptysiak siedzii z Nadinka Nadia go sobie wychowuje :))

camomile zdrowka :*** bardzo duzo zdrowka zyczymy :*****

Ostatnia edycja:
Camomile zdrówka dla Igorka!!!!!
A ja też jestem zdania że jak Ravena ci tu tak źle to czemu nie zmienisz forum?? poza tym to Ty atakujesz laski niby w żartach które poza tym są śmieszne tylko dla ciebie. Wyskakujesz tu jak Filip z konopi, ćwierkasz do lasek jakbyśmy się znały już długo a nikt cię nie zna, obrażasz innych i potem zwracasz się do adminów bo ci się krzywda tu dzieje. Sorki nie odpowiada ci widać towarzystwo to narty bo nam w swoim towarzystwie dobrze a nas kochana nie ustawisz sobie albo dostosujesz sie do jakiś zasad albo nie dziw się że jesteś tu tak odbierana jak jesteś.

CAMOMILE ja też zycze zdrowia i wytrwałósci kochana:)szkoda,ze tak musisz spedzac czas w polsce!!trzymaj sie!!!
Drozdusia i Sylcia a wy dzis wieczorkiem w centrum bedziecie na tym pokazie??moze bym którąś z was (nic nie obiecuje..) odwidzila :) mam ochote na ploteczki :) ????

sylcia no własnie moze zrobimy grilla u justysi w miłym gronie :) jesli sie zgodzi :) ma duzy ogród wiec dzieciaki mogą sie wyszalec :D

dobra to ja mam pytanie do was mamcie: czy ktoras zna jakis preparat na ciemieniuche?? moje dziecie juz tak dlugo ma to paskudztwo,w pl cos tam jest ale teraz sie nie wybieram.
Bozenko ty cos wspominalas kiedys o czyms ,ale zabij mnie nie pamietam tej nazwy ,a juz mam dosyc tego swinstwa na glowce malej:((( to tak brzydko wyglada, fuj .

reklama
Do góry