reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Witam. Nie wiem co u Was słychać ale na pewno jest lepiej niz u mnie:( nadal jestem z małym w szpitalu i jego kondycja sie poprawia ale.... Dzisiaj miał okropny wylew z żyły:( Krew tryskała na około a my wszyscy w panice nie wiedzieliśmy co robić. Teraz wpadłam do domku wziąć relaksującą kapiel i wracam do Igorka. Trzymajcie sie laski i do zobaczonka

Witam dziewczyny hi hi :-D
ale sie usmialam z was hi hi :-D:-D
na szczescie masaz mi pomogl i nawet nie ruszyly mnie wasze żenujace prowokacje phi phi:-D:-D:-D
bardzo polecam taki masaz co niektorym bo widze ze nie umiecie trzymac nerwow na wodzy
zbyt wile postow poszlo zebym teraz kazdej z osobna odpisywala wiec sie okresle ogolnikowo do tych mamusiek ktore sie uwazaja za takie mądrutkie a tyle nabruzdzily w temacie

tylko ze to swiadczy o was ta zbedna wybuchowosc i to w nie swojej sprawie w dodatku
wiec zaczne od tego , ze obiecalam anineczce iz bede sie gryzla w jezyk to i sie gryze i nie mam zamiaru odpowiedziec atakiem na wasza beszczelnosc w moja strone

teraz odnosnie calej afery jaka wywolaly dziewuchy ktorych w ogole to nie dotyczylo odpowiem tak; wstydzcie sie bo po pierwsze skoro obrazilam Marte.F to po jakiego grzyba zleciala sie zaraz chmara przyzwoitek-adwokatek ? malo tego z takimi tekstami co niektore widze wyskakuja do mnie ze jeszcze wczoraj odrazu zglosilabym do adminow za te slowa

tylko jak wspomnialam gryze sie w jezyk i tym razem sie powstrzymam
cytuje marta.F " słuchaj psychiczna babo!!! " za takie wyzwiska to ja moge znalesc na ciebie paragrafy i polecisz z tego forum chop siup jak sobie tego zyczycz ????? mowisz i masz !!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
wiec uwazaj kolezanko na slowa bo takie laseczki jak ty , to ja wciagam nosem na śniadanie !!

Upsssss.............. przepraszam ale sie chyba wkrecilam lekko , tylko nikt mi sie chyba nie dziwi? widzac ile lasek na mnie skoczylo oraz za te slownictwo Marty.F w moim kierunku

kolejna rzecz Marto.F - teraz przepraszam cie oficjalnie na forum Limerick przy wszystkich za moje slowa odnosnie obrazy dotyczacej twojej osoby ,naprawde nie sadzilam ze ten zarcik tak cie urazi i szczerze wielkie sorry za to , przyznaje moze to bylo nie na miejscu ale nie przemyslalam i nie mialam zamiaru wkurzac ani obrazac ciebie :baffled:

tylko takie rzeczy uwazam ze sie zalatwia na priva , a nie odrazu robic afere na cale forum i to sie tyczy rowniez pozostalych lasek , ktore braly w tym udzial , wiec gdybys mi tylko napisala na priva ze cie tym urazilam Marto.F odrazu przeprosilabym cie i by sie obylo bez tej calej niepotrzebnej zadymy zadymy:no:

no coz , tym razem to wy pokazalyscie sie z tej gorszej strony a nie JA , bo przyznaje ze moje wejscie na forum nie nalezalo do udanych ale porozmawialam z paroma osobami i wiem ze czasem trzeba sie ugrysc w jezor dlatego tez i sie gryze wiec prosze was nie utrudniajcie mi tego bo nastepny post obrazajacy moja osobe bedzie odparty uzasadniona obrona oraz zglaszany adminom w celu rozstrzygniecia sporu a jesli to nie pomoze i admini nie beda reagowac to ja tez pokaze ze potrafie swoj jezyk rozwiazac i nawrzucac bluzgow :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

jeszcze jedno kobietki , pamietajcie ze niechce nikogo naskakiwac i jak cos czasem palne niechcacy w waszym mniemaniu to prosze zwracajcie mi uwage na priva i wyjasniajmy sobie takie rzeczy na priva zanim wywolacie zbedna burze na forum
jestem tu po to bo szukam bratnich dusz a nie hamskiego traktowania jakie dzis z rana mialo miejsce
wyluzujcie troszeczke babeczki i wiecej wyrozumialosci prosze okejo :confused:

to teraz jak juz sobie wszystko grzecznie wyjasnilysmy to wracam do tematu luzego forumowego
;-);-)

jak juz wyzej pisalam worcilam wlasnie od masazysty , bylo wspaniale i jak widac jestem zupelnie wyluzowana poprostu rozplywalam sie na stole pod jego rekoma i bardzo pomoglo czuje ze mam pozytywna energie na caly dzien hi hi :-D:-D:-D

zakupow tez troche zrobilam i mam niespodzianke dla ciebie Krysiu :))) mam dla ciebie kochaneczko moja droga 2 paczuszki czipsow serow-cebulkowych oczywiscie ze z BIEDRONKI hi hi ;-);-)

teraz lecę na obiadek bo mamusia woła mnie juz od 5 minut ze gotowy i nie wroce do was po obiadku niestety bo lece z ksiezniczkami moimi do parku i moze zachaczymy jeszcze o figloraj, bede po poludniu a moze dopiero wieczorkiem i mam nadzieje ze jak wroce bede mogla odpisywac na mile wiadomosci a nie bluzgi i ze sie nie bede musiala denerwowac moje drogie ;-)
pozdroweczki z zimniutkiej polseczki hi hi:-)

Wpadlamb zobaczyc co u Was slychac-mam nadzieje ze mnie nie wywalicie;-):-)

o dzien juz sie aferzystki zlecialy
dzien bez afery to dzien stracony
nic lece i do potem potem
Nikt rzadnej afery nie sieje i nie ma zamiaru,my tu same opanowane babeczki jestesmy i mile,tylko Ty chyba musisz uwazac ze swoimi zartami,bo nie kazdy z nich jest na miejscu:-p
czesc dziewczyny!
moge sie tu do Was przykleic i poklikac? W prawdzie ja nie z Limerick,ani nawet z okolic..:zawstydzona/y:ale chetnie poznam inne mamki..:tak:
milego dnia!
Ja tez sie przyklejam,oczywiscie mam nadzieje ze mnie stad nikt nie wygoni;-)
dzień doberek:-)
Ravena gubisz się w zeznaniach.najpierw piszesz że idziesz do psychologa a potem masz zupełnie inne plany.kim ty qrwa mać jesteś?i te zwroty do nas-panienki itp. a żarty to masz niewybredne.sama jesteś aferzystka.rozwalasz mnie z tym "hłi hłi" i "kwi kwi".ty naprawdę potrzebujesz specjalisty.znam jedną taką całkiem w twoim stylu.piszesz że masz doła a zaraz chichotasz jak pojarana.wiesz co?zgłoś się do ona...m.na pewno się dogadacie
:-D:-D:-D:-D

Drozdusia alez Cie ponioslo kochana,ale rozumiem Cie doskonale,mnie tez czasami ponosi i nie da sie wziasc na wstrzymanie;-)

ravena ty to jednak normalna nie jesteś:no:żal mi cie poprostu:-( przecież dałam ci do zrozumienia ze twój post był nie na miejscu i powinnas mnie wtedy przeprosic:dry:a nie pisac ze aferzystki sie zleciały:crazy:przeprosin nie przyjmuje bo nie chce miec takich koleżanek jak ty!!:sorry2:żegnam:tak:

Ravena gdybys gryzla sie w jezyk(piszesz o tym co i rusz) to bys nie wypisywala takich bzdetow:wściekła/y::sorry2:,ktorych nie da sie czytac....
Ktora mamuska bedac w {PL ma czas na siedzenie przy kompie i jeszcze szukania zaczepki ja zawsze spedzam czas z rodzina.
Jak dla mnie to Ty naprawde potrzebujesz kogos kto moglby Ci pomoc,nie mowie ze to musi byc psychiatra tylko jakas bliska osoba,np.mezczyzna:sorry2::cool2:
Piszesz ze szukasz bratnich dusz,ale ja widze ze Ty szukasz zadymy i patrzysz ktora by tu zaraz obrazic i na wrzucac jej-pomysl i zastanow sie troszke nad tym co piszesz,albo najpierw pomysl dobrze ze 3 razy za nim cos napiszesz-ale czy Ty myslisz?:sorry2:

Wy się kłóćcie a ja lecę do malucha bo i tak nikt na mnie nie zwrócił uwagi:-(Miłego weekendu życzę a przede wszystkim SPOKOJNEGO;-)

Witam. Nie wiem co u Was słychać ale na pewno jest lepiej niz u mnie:( nadal jestem z małym w szpitalu i jego kondycja sie poprawia ale.... Dzisiaj miał okropny wylew z żyły:( Krew tryskała na około a my wszyscy w panice nie wiedzieliśmy co robić. Teraz wpadłam do domku wziąć relaksującą kapiel i wracam do Igorka. Trzymajcie sie laski i do zobaczonka

Wy się kłóćcie a ja lecę do malucha bo i tak nikt na mnie nie zwrócił uwagi:-(Miłego weekendu życzę a przede wszystkim SPOKOJNEGO;-)
Ja tu zagladam z doskoku....
przeczytalam ze Twoj synek nadal w szpitalu i bardzo wam wspolczuje.
A czemu on ma te wylewy..?
Zycze szybkiego powrotu do zdrowka:tak:

słuchaj psychiczna babo!!! jak będziesz u tego swojego psychologa to poproś go zeby zapisał cie do dobrego psychiatry to może jeszcze wyjdziesz z tego:dry:chociaż moim skromnym zdaniem to dla ciebie jest juz za późno:-(

słuchaj psychiczna babo!! - prosze bardzo , niech ktorys z adminow na to zareaguje , uprzejmie prosze adminow o ukaranie ostrzezeniem dla MartaF albo calkowite wydalenie z forum za ponizanie mojej osoby oraz mojej godnosci , staralam sie wyciagnac do tej osoby rekę i pomimo jej wyzwisk przeprosilam oficjalnie na forum a ta dlaej uwaza mnie za chorą osobe , nie zycze sobie takiego obrazania w moim kierunku , ja sie nie moge tak denerwowoac ze az obiad przerwalam
a jezeli admini nie zareaguja na jej poczynania to uznaje ze tez moge isc na samowolke i ja ja nawyzywam na forum przy wszystkich

pozdrawiam Ravena

reklama
słuchaj psychiczna babo!! - prosze bardzo , niech ktorys z adminow na to zareaguje , uprzejmie prosze adminow o ukaranie ostrzezeniem dla MartaF albo calkowite wydalenie z forum za ponizanie mojej osoby oraz mojej godnosci , staralam sie wyciagnac do tej osoby rekę i pomimo jej wyzwisk przeprosilam oficjalnie na forum a ta dlaej uwaza mnie za chorą osobe , nie zycze sobie takiego obrazania w moim kierunku , ja sie nie moge tak denerwowoac ze az obiad przerwalam
a jezeli admini nie zareaguja na jej poczynania to uznaje ze tez moge isc na samowolke i ja ja nawyzywam na forum przy wszystkich

pozdrawiam Ravena

Ty na prawdę nie masz co robić, współczuję tym twoim biednym dzieciaczkom (o ile to twoje) i wszystkim ludziom, którzy mieli z tobą styczność osobiście!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry