reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

bosszzzzz piszeta i piszeta nie mam czasu na czytanie ;/

nogii mi do 4 liter wchodza ale dzis mialammily dzien w pracy :) w ogole nie ma az tak ciezko jak myslalalm i towarzystwo mile :) Opowiem wam dziewczyny co i jak Jak sie zobaczymy a te co wiedza to niech na forum nie piszta Bo nie podoba mi sie to ze osoby 3 czytaja ;/;/;/ no ale coz to forum otwarte ....

Justysia a kiedy ten grill tzn o ktorej ? Bo ja do 14 pracuje i niewiem czy uda mi sie zalapac :(

Zdrowka waszym dzieciaczka zycze :) i reszte napisze pozniej jak przeczytam do konca :)

reklama
Halo, to ja pędzę do... Was :-D:-D:-D światłowodem :-D:-D:-D

Cały dzien gdzieś łaziłam... A Młoda padła jak długa, nawet kolacji nie chciała tak Ją wymęczyłam ;-)... Ale było miło :-)

Revana, a Ty z Opola jesteś, tak? To pewnie latasz z Wrocka? Ja się cieszę, że są te połączenia, bo podróż dzięki temu szybciej mija. Też mieszkam w okolicach Wrocławia i jak dla mnie połączenie Wrocław - Shannon Shannon - Wrocław jest jak w dechę :tak:

Witam mamusie

kupe czasu mnie tu nie bylo i nawet zalogowac sie nie moglam!! boszeee ale sie udalo:):)

Ile tutaj nowych mamus!!! Witam wszystkie:):) grono sie powieksza bardzo milo a jaki ruch tutaj teraz, ja to juz raczej teraz to zawsze bede wtyle..... ehh no moze kiedys sie poprawie:) ta nie systematycznosc ehh

a tak naprawde to wpadlam tutaj bo jestem taaaaaakaaa dumna!!!! Sophie zaczela sama chodzic!!! :-):-):-) przez caly sitingroom przejdzie sama :) a w kuchni juz zaczyna skrecac ale tego jeszcze nie potrafi narazie tylko na prostej chodzi jak talala:)
no a nie jadek z niej jaki byla i ja ja musze w nocy dokarmiac bo inaczej by mi zglodu zmarla ehhh ile ja przez to nerw trace moze kiedys z tego wyrosnie, mam nadzieje...

Sylwia bradzo gratuluje pracki!!!!!!!!

Gastone trzymam kciuki zeby to tylko zwykla wysypka byla!!

A reszte nie doczytalam .... mam nadzieje ze mi wybaczycie .....

Witam mamusie

kupe czasu mnie tu nie bylo i nawet zalogowac sie nie moglam!! boszeee ale sie udalo:):)

Ile tutaj nowych mamus!!! Witam wszystkie:):) grono sie powieksza bardzo milo a jaki ruch tutaj teraz, ja to juz raczej teraz to zawsze bede wtyle..... ehh no moze kiedys sie poprawie:) ta nie systematycznosc ehh

a tak naprawde to wpadlam tutaj bo jestem taaaaaakaaa dumna!!!! Sophie zaczela sama chodzic!!! :-):-):-) przez caly sitingroom przejdzie sama :) a w kuchni juz zaczyna skrecac ale tego jeszcze nie potrafi narazie tylko na prostej chodzi jak talala:)
no a nie jadek z niej jaki byla i ja ja musze w nocy dokarmiac bo inaczej by mi zglodu zmarla ehhh ile ja przez to nerw trace moze kiedys z tego wyrosnie, mam nadzieje...

Sylwia bradzo gratuluje pracki!!!!!!!!

Gastone trzymam kciuki zeby to tylko zwykla wysypka byla!!

A reszte nie doczytalam .... mam nadzieje ze mi wybaczycie .....

Noooo, moje ogormne gratulacje!!!!! W końcu będziesz mogła bez obciążeń gotować ;-):tak::-D! Wyrośnie w końcu z tego niejedzenia, spokojnie :sorry2:

Gastone, nie doczytałam, sorcia :zawstydzona/y:... Trzymam mocno kciukasy żeby to nie było nic poważnego!!!

Wpadłam powiedzieć dobranoc
Wstyd się przyznać,ale z ambitnych planów nic nie wyszło-tzn2 spakowane pudła...Ale jutro słowo daję damy czadu.Miłej nocki i kolorowych snów:)

reklama
Do góry