reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

ehhhhhhhh............... ogolnie to jestem pogodna ale jakos dzisiaj mam focha malego chyba na caly swiat hi hi :-D
a o mamuske sie nie martw hi hi :-D nawet jak sie jej wtarabanie do łozeczka to sie nic nie stanie lesba nie jestem a po 2 to mamcia hi hi :-D

Ostatnia edycja:
reklama
nie no oczywista sprawa ze wole moje ukochane coreczki ale napisalam ze na wypadek ze dgybym wpadla do mamuski do lozeczka nic by sie nie stanelo hłi hłi upsss chyba czkaweczka mnie złapała hłi

co do lesby to sie nie obrazam nie pekaj nawet gdybys mnie nazwala takowa bo na dzien dzisiejszy to sie zastanawiam czy nie lepiej miec zaufana lesbe jak faceta niewiernego ktory jeszcze zasadzil kopa w dupe
nie zebym chciala tu urazic ktoregos z waszych facetow ale dla mnie po tym co mi zrobil to uwazam ze kazdy facet to świnia
kwi kwi i tyle:tak::tak::tak:

zasadzil kopa w sensie ze nas zostawil no wiesz chyba nie pomyslalas ze centralnie dostalam kopa w dupe co ? hi hi nie dalabym sie frajerszczakowi jednemu , poprostu zostawil nas ,dal nam takiego kopa zyciowego mnie sama matke a ja kocham moje dzieciatka i przykro mi ze sama wychowuje i co z tego ze mamusia przyjedzie w kwietniu jak rodzina i tak rozwalona a mi sie marzylo w zyciu zeby dzieci mialy oboje rodzicow a tu o widzisz nie wyszlo niestety i przykro mi ze nie beda mialy taty takiego z krwi bo sama nie bede napewno i se znajde faceta z czasem ale to juz nie to nie tego chcialam w zyciu nie na taki los czekalam
no ale co , ja regul zyciowych nie ustalam taki los a jego chocby na kolanach prosil nie przyjme zdrajcy mnie mozna w zyciu raz zdradzic i on swoj wykorzystal a do tego ŚWINIAK sam odszedl no

ale dobra nie gadam o nim bo mnie na wymiociny bierze ehhhhhhhhhhh....

padam na pysk , glowa ciezka jak pilka lekarska wiec dobranoc mamuski i do juterka

papatki7ef2.gif

wiem ze sie nie pisze postow pod soba ale co ja ma zrobic skoro pierwsza wstalam bo mnie głowa boli:-( a tu nikt jeszcze nic nie nasmarowal:-(ale to nic za jakies 2godzinki wypadam na miacho i jak sie rozruszam bedzie dobrze a poza tym witam z rana drogie laseczki jak to mowia kto rano wstaje temu..... i wiadomo o co chodzi nie;-)

no to milego wstawanka zycze dziolchy;-)

Dzień dobry! My już na nogach :dry:... Że Młoda, to norma, ale dziś była kolej M na poranne wstawanie, ale tak mi nochala zatkało, że nie szło już spać, musiałam się napić gorącej herbaty i leki zaraz wezmę. Mam już dość tej alergii :wściekła/y:! Dziś obowiązkowo ze środkiem dezynfekującym będziemy latać i pleśń ze ścian koło okien ścierać, bo sie znów pojawiła! Oj, żeby juz to lato się zaczęło to przynajmniej to czaren g...o zniknie!!! Aaaaa, szkoda gadać. No efekt jest taki, że wąż wrócił do wyrka, no a ja siedze przed kompem...

Moi rodzice i dziadek szczęśliwie dolecieli, ufffff, cieszę się jak nie wiem, bo ja strasznie nie lubię latać i jak ktoś z bliskich lata, zawsze mam nerwa :baffled:...

Revana, no to nieprzyjemnie Ci się życie ułożyło i mam nadzieję, że szybko znajdziesz bratnią duszę ;-)

No to spływam na śniadanie, a jeszcze włosy muszę umyć, no a potem zakupy... Miłego dzionka życzę wszystkim

Krysiu ulozylo sie jak ulozylo a co zrobisz takie zycie , roznie w nim bywa
grzyb w irlandii to norma wiec pewnie co drugą chate tutaj to dotyka ale zanim sie doczekasz tego lata to ci moge doradzic zebys zwykla suszarke do wlosow wziela i podsuszala te g.ó.w.n.o to powinno troche pomoc
jezeli chodzi o mnie i o bratnia dusze to sie nie martwie naprawde daje sobie rade sama narazie ale czekac nie bede i cos sobie znajde z czasem hi hi:-D

dlaczego mi zamazuje na gwiazdki slowo g.ó.w.n.o co to ma byc przekleństwo:confused:

reklama
witam

krycha ja mam nowy dom,zamieszkały od 2 miesięcy a czasem zalatuje mi pleśnią :( choc stary mówi ze to nie jest pleśń,nienawidze pleśni bo mała moja zaraz kaszle,zasmarkana chodzi i wogóle :(

ravena kogoś mi twoje dzieci przypominają :) jak sobie przypomne to ci powiem :)

Do góry