reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Aga-ech-normalnie się zebrać nie mogę(ale worek pluszaków Dadzi spakowałam)-klucz już mam i do poniedziałku mam czas,tak więc jest duża szansa,że zdążymy:))))
gastone-zdróweczka kochana-a widzę,że ostatnio Ci nie dopisuje
justysia-no i kicha-bo Dawidek bierze udział w paradzie i bardzo mu na niej zależy,więc mogę tylko mieć nadzieje,że będziesz pracować:p A tak serio,jeżeli tym razem się nam nie uda,to tak czy siak wiem,że Marta ma misję u Ciebie do zrobienia,więc wkopercę się jej do autka i przyjedziemy kiedy indziej:)))
Mikimauro-zdróweczka dla Maxia:)))
MsMarple-chciał nie chciał jeszcze troszkę Ci tej ciąży zostało:)
Dzindusia-skuś się,skuś-grillek-i w tak dobrym towarzystwie-super sprawa:)))

reklama
lubiczanka nio jesli nadal bede w dwupaku to chetnie skorzystam z zaproszenia...:-)

ms marple juz odliczasz?? przynajmniej jedna pocieche juz masz heh mnie to normalnie czas sie taaak wlecze.... jakos do marca zlecialo ale teraz to dzien trwa jak tydzien:blink: i doczekac sie nie moge aaaaaaa

lubiczanka nio jesli nadal bede w dwupaku to chetnie skorzystam z zaproszenia...:-)

ms marple juz odliczasz?? przynajmniej jedna pocieche juz masz heh mnie to normalnie czas sie taaak wlecze.... jakos do marca zlecialo ale teraz to dzien trwa jak tydzien:blink: i doczekac sie nie moge aaaaaaa
Pamiętam jak ja czekałam na Dawidka-nie było dnia,żebym nie wyciągnęła wszystkiego co miałam dla niego i układała od nowa.Całe szczęście Tobie naprawdę już niedużo czasu zostało...A myslę,że specjalnie do dnia grillka utrzymacie się "w komplecie"-zapewne okruszek też się ucieszy z takich pyszności:)

lubiczanka jeszcze tyyylko 5 miesięcy:baffled:
ja też codziennie czytałam mądre książki o macierzyństwie i przykładałam do brzuszka malutkie ciuszki
tym razem mówię sobie codziennie--- jeszcze zdążę kupić ciuszki, inne rzeczy i uporządkować stare ciuszki zastanowić się co potrzebuję itd i wolę sie wcześniej położyć:-D:-D

dzindusia ja odliczam prawie od początku ale muszę powiedzieć, że tym razem czas mi leci szybciej bo mały adal zajmuje mi prawie każdą minutę i nie mam czasu na nic innego:baffled:

Ostatnia edycja:
Gastone trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego;-):tak:
ms.marple co to jest 5 miechów?? miną raz dwa:blink: wystarczy odrobina cierpliwości:-) a wszędobylski Adal na pewno ułatwi ci sprawę:-D
lubiczanka a tobie życzę żebyś wzięła w końcu pupę w garść i zaczęła się przeprowadzać:-p

Gastone trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego;-):tak:
ms.marple co to jest 5 miechów?? miną raz dwa:blink: wystarczy odrobina cierpliwości:-) a wszędobylski Adal na pewno ułatwi ci sprawę:-D
lubiczanka a tobie życzę żebyś wzięła w końcu pupę w garść i zaczęła się przeprowadzać:-p
Kochana-wzięłam się;)jestem w trakcie pakowania kartonu(ale na forum trzeba sprawdzic co się dzieje)
MsMarple-jeszcze zatesknisz do czasów,kiedy to maleństwo było w brzusiu:)

babki ciągle siedzę w kompie i śledzę nowy serial;-):-D no i ugotowałam taki gęsty barszcz, że dwa garnki z niego zrobię i będę gości z PL pasła przez cały weekend:-D:-D:-D

no ale stare przysłowie pszczół mówi: "gość w dom woda do zupy":szok::-D:-D:-D

reklama
Agus oby!!!! bom blada jak sciana :/

Gastone ja tez mam nadzieje ze sie myli!!! bo to niebezpieczne jak sie z watroby cos wydobywa!!!! wczoraj mojego kuzyna dziewczyne skierowali do szpitala a ma jeszcze miesiac do porodu i powiedzieli ze to zagraza matce ale nie wiem dokladnie co to bylo :/ napisze Ci wieczorkiem jak moja mamcia z pracy wroci.... i bron boze nie chce Cie martwic ani wystraszyc bo to moze byc calkiem cos innego ale popytam o to bialko w moczu :)
zdrowka dla Maxia :*
No jesli chodzi o bialkomocz i wysokie cisnienie to stan przedrzucawkowy.Ja z tak sie o bialko nie martwie bo sa sladowe iloci co zazwyczaj oznacza jakas mala infekcje.Bardziej wlasnie o ta watrobe.I faktycznie moze to byc cholestaza,znaczy podejrzenie o nia.

gastone a moze lekarz cholestaze podejrzewa?? ja tez mialam podejrzenie cholestazy - wyspypke mialam prawie na calym ciele - zaczelo sie od rak a potem oblazlo cala reszte i swedzialo potwornie takze spac nie moglam Zrobili mi badania i proby watrobowe i na szczecie cholestaze wykluczyli ale wysypka i tak sie z 6 tygodni utrzymywala i swedziala a potem zniknela W miedzyczasie przepisal mi jakies masci do smarowania swedzacych miejsc i jakies homeopatyczne leki alergiczne przepisal..... takze mam nadzieje ze u Ciebie to tez falszywy alarm i moze to tylko jakas alergia - np na truskawki.....

justysia kurcze kusisz kusisz i moze faktycznie skozystam...:-):-) bo smaka zrobilas mi ogromnego na tego grilla
Raczej jedzonko odpada,truskawek niejadlam dlugo,napoczatku myslalam ze kiwi ale wyeliminowalam.Ja mam to od dluzszego czasu juz jakies 2,3 miesiace i tylko na rekach...
hihihi Ms.Marple ja tez sobie nie wyobrazam ale juz niedlugo sobie wyobrazimy :/
Lubiczanko nadrobimy nadrobimy :):):)

Hhih ja to dopeiro sobie wyobraze,jeden bedzie prwie 4 latek i dwa skrzaty drace sie w tymn samym czasie hehe

Ostatnia edycja:
Do góry