Hej lubiczanko co to to nie, nonononono ja się NIE ZGADZAM! To jedyna szansa żebym mogła laseczko spotkaćlubiczanka pisze:mogę tylko mieć nadzieje,że będziesz pracować:
Gastone ja tam myśle że oni po prostu chuchają na zimne bo jednak do ciąży mnogiej zawsze podchodzą ostrożniej i ze to tylko jakaś alergia, no popatrz takie malusie a już mają swoje upodobania i wiedzą czego nie lubią
Aga nasza Maya też je w nocy i to czasem dwa razy, to nic złego no i niestety taki urok dziecka, tego się nie wybiera, no chyba że się wkłada korki do uszu jak maluch zaczyna wyć o jedzonko to moze po kilu takich nocach przestaje, ja próbowałam z wodą jak N.nie było, mała budziła się dalej, a potem oberwało mi się od tatusia ze jak dziecko jest głodne to tzreba dac jeść i koniec, taki ich urok. I chyba przez to też taka duża jest, pocieszył nas pediatra ze bardzo zdrowe i super rozwijające się dziecko, więc no co mam zrobić karmię naszego giganta, lepiej tak niz ma jej zabraknąć witaminek, a wyrówna sięwszystko w wieku przedszkolnym tak sobie myślę. Bo nie powiem, też bym się przespała tak 12 godzin ciurkiem, ale nikt nie mówił że będzie łatwo
Gaston, mimo wszystko ja dalej chcę mieć następne bliźniaki, pomyśl tylko że za dwa lata będziesz już miała odchowane dzieci i nie będziesz się musiała w pieluchy i nocne wstawanie bawić, raz a porządnie i rodzinka gotowa, no i jakie piękne zdjęcia mężus będzie cykał, nie mogę się sama doczekać na Twój poród.
Ostatnia edycja: