reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
ja tez sie zbieram pomalu,mezyk zaraz wroci a ja znowu na rano do pracy smigam dobranoc

Słodkich snów:))))a porannego wstawania nie zazdroszczę
No dobra-w związku z logicznym stwierdzeniem J,że jestem uzależniona i psychiczna na punkcie BB daję za wygrana i wyłączam komputerek-ale mam nadzieję jutro się zjawić(chociażby ukradkiem).No i dobranoc Dziewczynki:))))

Ostatnia edycja:
Revana, a Ty z Opola jesteś, tak? To pewnie latasz z Wrocka? Ja się cieszę, że są te połączenia, bo podróż dzięki temu szybciej mija. Też mieszkam w okolicach Wrocławia i jak dla mnie połączenie Wrocław - Shannon Shannon - Wrocław jest jak w dechę :tak:

a z tym to roznie bywa szukam zawsze jak najtaniej biletow ale glownie biore polaczenia wrocek-snn albo krakow-snn

jeszcze male podsumowanko od siebie dzisiejszego dnia:

dzisiaj duzo nie polatalam na miescie i nic nie załatwiłam:-(głownie w domku z moimi 2 corciami i mamusia , troszke winko poszl w ruch hi hi :-) i jakos dzionek zlecial a tak w ogole nie mialam okazji przedstawic imion moich ksiezniczszek bo co nie napisze to zadko kto mi odpowiada i malo wiece o mnie to moze wlasnie cos wiecej dzisiaj uklepie :-D tak wiec moje coreczki to Kaja starsza i Adnunia mlodsza napewno spostrzegawsze panienki juz zdazyly luknac u mnie w podpisie mam tam zdjątko moich pocieszek kochaniutkich mam jeszcze paru lekarzy do zalatwienia to tylko głownie dla sprawdzenia stanu zdrowia i nie chodzi tu o fizyczny tylko ale tez mam 2 wizyty u psychologa zamowione bo jak wiecie juz pisalam ze moj maz mnie zostawil i latwo nie jest a musze troche podreperowac sie psychicznie bo w irlandii niestety bynajmniej w limerick psychologa nie znalazlam ehhhhh.....:-( a głownie chodzi mi o moja Kaje bo dziecko rozumne jest i wiadomo non stop pyta sie o tate a ja musze jakos umiejetnie ja podejsc i dlatego potrzebuje tez psychologa zeby mna pokierowal troche w tych kwestiach
tak poza tym jak jestem w irlandii to mowie ze tesknie za polska a jak jestem w polsce i widze ta przytlaczajaca mnie szarosc to zaczyna mi sie tesknic za irlnadką heh:-( chyba po tym winku nie mam sily juz dzisaj nic wiecej pisac i bede leciala laski bo jakas otepiala sie czuje i na spanko muli
jutro sie odezwe i mam nadzieje ze sie w koncu zaczniecie odzywac :-)

cial lasensje do juterka heh

Ravena przykro mi,że mąż zostawił Ciebie i dziewczynki.
A stało się to w Irlandii czy w Pl?
Odzywaj się odzywaj.Dziewczyny z chęcią Cię poznają ;-)
Co nie lasejce :wink:

Nic ciekawego w tv nie ma...piątek :baffled:

no w irl mnie zostawil 3 miechy temu a w pl jestem teraz na 2tyg i wracam w piatek nastepny , chyba juz jednak lece bo muli po winsku a nie chce klepac juz w klawiaturke bo mamusia zasnela ale jutro napewno sie odezwe i mam nadzieje
anineczko ze wreszcie mnie zauwaza inne na tym forum :-(
chyba mam dzisiaj lekkiego doła po calym dniu a moze to tylko smutek mnie ogarnal ? sama juz nie wiem :confused:

chyba se chlapne jeszcze jedna szklane to mnie na nogi postawi hi hi :-D:-D:-D

reklama
Ooo jest sex in the city :-D w tv :-)

Ravena daj dziewczynkom czasu :cool2:
I trochę luzu bo my tutaj mamy spaczone poczucie humoru :-D

I nie pij więcej bo się mamusi do łóżeczka przez pomyłkę wpakujesz ;-):-D:-D

Uśmiechnij się czasem...mówiłam,że mam spaczone poczucie humoru :baffled:;-);-):-D

Do góry