reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

ale wlasnie we srode wszystkie maja jak dojechac bo maja mezulkow w domkach a ja na wsi mieszkam i do mnie na piechotke tak nie bardzo :)
a zreszta ta sroda to jeszcze nie na 100% bo nie wiem jak pracuje!!!!
no Kamcia ja zapraszam :)

reklama
a no to spoko , zreszta jezeli chodzi o mnie to i tak mamy ustawione spotkanko na niedzielke w przyszlym tygodniu a co do grilow to mam szczera nadzieje ze jeszcze nie raz bedzie okazja w koncu wiosna idzie hi hi:tak:

witam sie i ja.....
no wstalam rano i sie zawiodlam bardzo - sloneczka nie ma - czyzby pora deszczowa sie zblizala??
zeby wam na srode chociaz sloneczko zaswiecilo na tego grilla :-)

sylcia jeszcze raz gratulacje - mam nadzieje ze praca spelni twoje oczekiwania - bo ze sobi eporadzisz to wszystkie wiemy:-) moze chociaz ze dwa slowa napiszesz o tej pracy bo ja to niepredko sie z wami spotkam..... a ciekawosc mnie zrzera:-D

milego dzionka

heh slonko znika bo ja wracam zawsze tak jest!!!! nie pisane mi opalanie w ie
dzindusia moze sie jednak skusisz na tego grillla jakby cos Cie zaczelo brac to pomysl jaka bedziesz miala zawodowa eskorte hihihiihihih

Melduje sie!
U nas niestety wyladowalismy u lekarza.Oprocz wymiotow pryszla nam goraczka 39 stopni.Dziecko zwloki..Nie je nic a nic,pic tez malo pije.
No a do tego ja sprawdzzlam jak tam moje skrzaciki.Kopia,serduch bija.Ale mam bialko w moczu,wiec poszedl do laboratorium.To mnie tak bardzo nie martwi bo to moze byc mala infekcja,ale mam wysyke na rekach od jakiegos czasu,ktora nie znika.Wczraj lekarz sie zmartwil i pobral krew,i podejrzewa jakies problemy z watroba,ktora cos tam wydziela w trakcie ciazy u mnie moze byc tego za duzo.Martwie sie troche,mam nadzieje ze sie myli..

Agus oby!!!! bom blada jak sciana :/

Gastone ja tez mam nadzieje ze sie myli!!! bo to niebezpieczne jak sie z watroby cos wydobywa!!!! wczoraj mojego kuzyna dziewczyne skierowali do szpitala a ma jeszcze miesiac do porodu i powiedzieli ze to zagraza matce ale nie wiem dokladnie co to bylo :/ napisze Ci wieczorkiem jak moja mamcia z pracy wroci.... i bron boze nie chce Cie martwic ani wystraszyc bo to moze byc calkiem cos innego ale popytam o to bialko w moczu :)
zdrowka dla Maxia :*

Ostatnia edycja:
gastone a moze lekarz cholestaze podejrzewa?? ja tez mialam podejrzenie cholestazy - wyspypke mialam prawie na calym ciele - zaczelo sie od rak a potem oblazlo cala reszte i swedzialo potwornie takze spac nie moglam Zrobili mi badania i proby watrobowe i na szczecie cholestaze wykluczyli ale wysypka i tak sie z 6 tygodni utrzymywala i swedziala a potem zniknela W miedzyczasie przepisal mi jakies masci do smarowania swedzacych miejsc i jakies homeopatyczne leki alergiczne przepisal..... takze mam nadzieje ze u Ciebie to tez falszywy alarm i moze to tylko jakas alergia - np na truskawki.....

justysia kurcze kusisz kusisz i moze faktycznie skozystam...:-):-) bo smaka zrobilas mi ogromnego na tego grilla

dzień dobry mamuski:-):-):-)

Gastone- może faktycznie podejzewają tą cholestaze co dzindziusia pisze, a moze to jakas alergia??? oby tylko maleństwom nic nie zagrazało:-(
trzymaj się kochana:tak:

U mnie Maxymilian wymiotował wczoraj, a dzisiaj w nocy gorączka, teraz zasnoł, myślałam że to cośpoważnego, ale chyba to zęby.Cały czas go obserwuje.:tak::-:)tak:

reklama
gastone szkoda dziecia, że go dopadło choróbsko:-(n o tobie też się coś przypałętało jakby było mało, że dwójkę maleństw masz do noszenia:tak:mam nadzieję, że to nic strasznego i po krótkiej kuracji wrócisz do formy

ja musze się przyznać, że z utęsknieniem czekam na narodziny dziecia bo ciąża to nie jest mój wymarzony stan:no: i codziennie odliczam do końca jakby to mogło coś zmienić:sorry2:

Do góry