reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Aga byłaś w mieście i nie zajrzałaś??? nu nu nu..mogłabyś ruszyć do nas swój szacowny tyłeczek co?
Kasiu jak tam z jutrem?wybierasz się?:-)
co by tu jeszcze....nic nie przychodzi mi do głowy.w takim razie na razie się zmywam bo za chwilunię mój Facio wraca z pracy więc wypada odgrzać żarełko:-p sama chętnie zjem bo czekałam z obiadkiem do wieczora żeby mu potowarzyszyć;-) tymczasem....

ps. ms.marple zakupki udane?

Położyłam Pyzę spać, zobaczymy ile Jej zasypianie zajmie, ale myślę, że po dzisiejszym dniu pełnym wrażeń raczej niedługo :-D:-D:-D

Olivca, a Ty gdzie? Zaglądnęła wczoraj, napisała, że wraca a dziś milczy :confused:... Halo???

Drozdusia, ależ ta Twoja kurtka ciepła! Normalnie wiem po co nam Pan Bóg rowek stworzył :-D pot spokojnie do gaci spływał :-D:-D:-D Oddam przy najblizeszj okazji i jeszcze raz dzięki ;-)

Tym co już polazły słodkich snów życzę :tak:

Idę sobie herbatkę zaparzyć, ale zerkam tu cały czas ;-)

helloł kobietkiii zyje zyje :)

A za co trzymalyscie kciuki A to wam powiem : A za co a " za chwile " :)

Powiem wam wszystko dokladnie co i jak jak bede 100% pewna ze juz jest wszystko ok :)

Ale nie dam wam sie za dlugo glowic oczywiscie Zeby nie bylo Nie chodzii o fasoleczke hehehe :))

Sylcia-Ty bestio,no:)
Krycha-ja też brykam na pitko...i na lodziki-taki nasz cowieczorny rytuał:)
I raz jeszcze wszystkim słodkich snów:))))

helloł kobietkiii zyje zyje :)

A za co trzymalyscie kciuki A to wam powiem : A za co a " za chwile " :)

Powiem wam wszystko dokladnie co i jak jak bede 100% pewna ze juz jest wszystko ok :)

Ale nie dam wam sie za dlugo glowic oczywiscie Zeby nie bylo Nie chodzii o fasoleczke hehehe :))

O żesz, a to by było, kolejna fasolka :-D:-D:-D! Sylcia007, może się jednak zdecydujesz ;-)???

Lubiczanka, no ja do herbatki mam chipsy solone, jakoś tak mnie wzięło :-p... Słodkich snów :tak:

Witam laski ja tu sie nie udzielałam wczesniej ale pomyslalam że fajnie tez was poznac hihi
Lubiczanka mi by tez sie taki namiot przydał jako ze zaczełam juz sezon grilowy:) Jak bede w koncu miala wiecej wolnego to zrobie ci nalot w nowym domku:)
Postaram sie czesciej was czytac ale ciezko ogarnac tyle wątków.
buziaki

witaj Kamcia :-) zaglądaj tak często jak się da;-):tak:
lubiczanka lody powiadasz... uwielbiam.tak mi smaka narobiłaś że jak nie znajdę w zamrażarce to chyba chłopa do dunnesa 24 pogonię:-D
powiedzieć wam coś???JA WIEM:-p;-)

reklama
drozdusia ty masz zachcianki fiu fiu..;-):-D:-D:-D

a zakupy robiłam na szybkiego, bo już ubrałam bajtla i i nie mogliśmy wyjechać bo gdzieś mi posiał kluczyki do samochodu:szok: i tak szukałam, szukałam.....:no: ostatecznie znalazłam ale już padnięta od łażenia na kolanach:dry: i biegałam po sklepach jak najęta:dry:

padłam na pysk po powrocie i dopiero teraz czytam zaległości z całego dnia:baffled:

Do góry