reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
justysia ok ok a wiec zobaczycy jak Cie zobaczymy :))

kasia nie ma sie co denerwowac niejednii ludzie tylko na to czekaja i sie czyimis nerwami napawaja Wiec nie dawaj nikomu satysfakcji :)

beakta witamy witamy :)

Widac gorno sie co raz bardziej powiekszaaaa :))

Ja jestem padnieta po calym dniu , latalam po wszystkich lekarzach , zalatwialam wszystkie badania tak zeby sie upewnic czy wszystko z moim zdrówkiem okej.
Musze teraz was poczytac i nadrobic caly dzien hi hi :-):-):-)

halo! Ale ruch,wiec i ja sie pojawiam.Pamietacie mnie jeszcze?Przepraszam dziewczynki ze sie nie odzywam,nie bede sie tlumaczyc praca...po prostu jestem len!Fajnie ze sie tu znowu cos dzieje;)

witam z ranka;-)

wczoraj nie dalam rady poczytac bo strony sie ślimaczyły:-(ale przynajmniej chatke wyszorowalam:tak:

miłego dnia dziewczynki:cool2:

dzien dobry rownież

przedemna kolejny dzionek na mieście ale dzisiaj sie powinnam uporac do poludnia i zaglądne do was jeszcze
poki co lece pod prysznic i na miasto pa

Witaski pogoda rewelacyjna a ja nadal uziemiona kolejny dzień:( Justyś kiedy wracasz kochana?? i co naprawde obciełaś? Olcia Ty to chyba mnie nie zrozumiałaś:) Ja pisałam o sobie że przy każdym kolejnym dziecięciu miękłam i byłam mniej książkowa bardziej rozpieszczałam i nie bardzo daje dzieciu płakać a Madziak z Marti były bardziej książkowe miałam twardszy charakterek:) co nie znaczy że byłam terrorystką hahha:) A zgadzam się w zupełności że ilość nie znaczy o jakości:) Ale znam też kilka domów gdzie dzieci wychowywały się naprawde w patologi i to je nauczyło przetrwania i teraz w życiu byście nie pomyślały że tak się działo także nic nie jest regułą a każdy ma swój rozum i inne doświadczeniaa jeszcze inne priorytety:)

reklama
dziendobry:-):-):-) jaka cudna pogoda..... oby codziennie takie poranki nas witaly:-) ja jestem pelna energii i zabieram sie za sprzatanie - problem polega na tym ze chatka az lsni i nie mam juz co sprzatac:-D:-D chyba przelece wszystko jeszcze raz

sylcia to wspaniale wiadomosci Dawaj znac dokladnie co i jak jak juz bedziesz wszystkiego pewna To ja jeszcze potrzymam te kciuki coby wszystko sie dobrze skonczylo :-)

justysia a co to za zmiany sobie zafundowalas?? juz jestem ciekawa efektu

milego dnia mamusie

Do góry