reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

martuana-O rety jak miło:-);-), ale teraz naprawde nie mam szans, mam gości z polski, chca tu zamieszkać na stałe, tak więc nie wiem kiedy zaczną samodzielne życie, narazie są u mnie, głupio mi ich tak zostawić samych:zawstydzona/y::sorry2::-)ale bardzo dziękuje:tak::tak::tak:
gastone- kurde normalnie wstyd jak chol*** że my sie jeszcze nie widziałyśmy
:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
drozdusia- witam i ja
:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam:)

Ja niedawno do domku zem zladowala:)Najpierw szybki przemarsz przez miasto dzis zaliczylam,potem do domku-obiadek i obowiazki ,odebralam Anite ze szkoly i znow na spacerek z Maya:)Odebralysmy Tatusia z pracy i podprowadzilysmy do domu i poszlysmy dalej:)Efektem tego bylo niedawne zladowanie dopiero:)Ale jakie dotlenione jestesmy hehehhe i ile ruchu,a to podobno samo zdrowie :)

Noooooo, w końcu jestem, ale na chwilkę, bo zaraz trzeba Młodą szykować do kąpieli i takie tam... Znaczy na dłużej to dopiero po 20.00 :-p:-D

Lubiczanka, dokładnego cennika nie znam, ja tylko podcinałam włosy i za tę przyjemność 20€ (- 5%, bo mam kartę stałego klienta)

Drozdusia, coś tam fisiowała z kilka razy, ale dopiero w domu Ją wyciągnęłam! A Młoda kierunek sypialnia, z butami zwaliła mi się na łóżko, zakryła się kołderką i leży :baffled:... Chwile poleżała, odpoczęła, a teraz mi tyłek truje, buczy, uch... Trzeba szybko Brzdąca spać położyć :tak:

Oj tak Lubiczanka...ja korzystam ,ile moge....poki nie pada.....zreszta jakos nie moge siedziec w domu ,jak tak ladnie jest:)jeszcze troche i do ogrodu sie przeniose,tylko musi zrobic sie cieplej.....i kwiatkow posadze i patio zrobione bedzie:)

agnieszka nio ja juz spakowana i czekam.... dzis w nocy nawet przez moment myslalam ze moze cos sie zaczyna ale szybko przeszlo....... maly cwiczy moja cierpliwosc - zneca sie nademna hihi a co do twojej listy to ja ci powiem ze tez setki razy jak nie dopisywalam to skreslalam i tak w kolko A jak przyszlo do zakupow to z polowy rzeczy zrezygnowalam i uznalam za niekoniecznie niezbedne...... a prawda jest taka ze chyba lepiej cos dokupic niz zeby lezalo i kurz zbieralo nieurzywane...... ale to latwo powiedziec jak te wszystkie dzieciece rzeczy takie slodkie sa......

dzindusia-spokojnie kochana...już wkrótce:)
Aga-nie powiem co się stało z naszym namitem ogrodowym,którego kupiliśmy w zeszłym roku-obraz nędzy i rozpaczy:)Ale w piątek się przeprowadzamy i nie będę musiała już na to patrzeć-wyląduje wreszcie w śmietniku.A nie powiem też sobie lubię w ogródku przycupnąć:)
Krycha-ale miałaś dziś extra rabat-całe euro mniej;)Jak to mówią lepszy rydz niż...gołąb na dachu:)

Lubiczanka my tez mamy taki zeszloroczny namiot ogrodowy ,tyle ze zlozony:)bedziemy go rozkaldac chyba niedlugo:)My co roku skaldamy,bo jak witry przychodza to zabieraja wszystko( w zeszlym roku moj namiot byl w polowie u sasiada hehehhe)

no nic....ja uciekam pod kominkiem sobie posiedziec i poogladac na wspolnej niedlugo :)
Dobranoc wszystkim

reklama
Lubiczanka my tez mamy taki zeszloroczny namiot ogrodowy ,tyle ze zlozony:)bedziemy go rozkaldac chyba niedlugo:)My co roku skaldamy,bo jak witry przychodza to zabieraja wszystko( w zeszlym roku moj namiot byl w polowie u sasiada hehehhe)

no nic....ja uciekam pod kominkiem sobie posiedziec i poogladac na wspolnej niedlugo :)
Dobranoc wszystkim
No właśnie my nie mieliśmy gdzie go schować,dlatego stał na dworze i poszedł na straty:(
Ja już się żegnam...Miłego wiewczorku:)

Do góry