reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

witaj Kamcia :-) zaglądaj tak często jak się da;-):tak:
lubiczanka lody powiadasz... uwielbiam.tak mi smaka narobiłaś że jak nie znajdę w zamrażarce to chyba chłopa do dunnesa 24 pogonię:-D
powiedzieć wam coś???JA WIEM:-p;-)

Kamcia wpadaj do nas wpadaj :tak::tak::tak:! Bardzo nam miło ;-)

Drozdusia, a co Ty wiesz??? Chwal się tu nam szybko!!!!!!

A mi się już chipsy skończyły, buuuuuuuu i nie mam kogo wysłać do sklepu, buuuuuuuuuuuu :dry:...

reklama
Krycha ano wiem o co z Sylcią kaman;-) ale o tym cicho sza... i nie ciągnąć mnie tu za język czasem!
ms.marple to cię Adal przegonił:-D bidulek pewnie nie jest doinformowany że mamusia na razie nie jest zainteresowana zgubieniem kilogramów:-p chciał pomóc chłopaczyna:blink:

Krycha ano wiem o co z Sylcią kaman;-) ale o tym cicho sza... i nie ciągnąć mnie tu za język czasem!
ms.marple to cię Adal przegonił:-D bidulek pewnie nie jest doinformowany że mamusia na razie nie jest zainteresowana zgubieniem kilogramów:-p chciał pomóc chłopaczyna:blink:

Hmm... Drozudusia, oj juz od razu ciągniemy za jężyk, ciekawość zżera ot co :-p;-):-D

Ms.Marpla, a może Adaś chciał sam za kierowcę robić tylko nie wiedział jak Ci to powiedzieć :blink:???

melduje się i ja
O rany a chyba niedawno któaś mi mówiła e na form nic się nie dieje, kilka postów, tak tak, akurat, ja siedzę i zaległości tylko z dzisiaj nadrabiam.
Bożenko ale fajne, o tych ciuszkach ciążowych to słyszałam i faktycznie coś w tym jest, reszta mnie rozbawiła i w takim razie to ja wolę mieć natępne bliźniaki. No i o właśnie, Gastone, moje gratulacje, a powiedz mi jadłaś dużo fasolki? (bo ponoć ona pomaga żeby były bliźniaki a ja to bym tak bardzo chciała mieć właśńie dwójkę następnym razem i już, no moze kiedyś na stare lata czwrate- no bo włańśe te stare lata to juz tak depczą po piętch że nie ma co czekać z tymi dziećmi) No i co do wielodzietnej rodziki, niestety arta ale wcale się nie zgadzam że ilość dzieci czyni Cię lepszą mamą. Czasem życie pokazuje że jest cłkowicie odwrotnie i wtedy tylko dzieci szkoda (nie skomentuję już tysiąca złotych becikówego i w jaką klasę to udeżyło w polsce) Oczywiści całkiem trudno jest wychować dobrego jedynaka, musi gdzieś byc ten balans ale jeszcze raz- ilość nie świadczy o jakości.
Moja energia dzisiaj się kończy i skoro mówicie że dzień faceta to lecę na górkę. :) Buziaczki

oj babki czasem to nie wiem czy mam się śmiać z tego bajtla czy płakać:baffled: a czasem to bym przetrzepała pampersa:baffled:
ale jest taki słodziak ze za chwile już nie pamiętam jaki z niego luj:dry:

nie wiem jak to będzie z dwójką:nerd:

lecę spać do juterka

masakra naczytam sie naczytam a po przeczytaniu juz nic nie amietam tyle tego!!!!!
Ms.Marple o spadochronie bede pamietac!!!!! hihihihihi jak widzisz juz zapamietalam
Olcia a ja gapa Cie chyba nie przywitalam... a wiec welcome back!!!!
Krycha Krawaciatko tez przeoczylam... sorki.... oczywiscie sama slodycz :)
oooo i mamuski z glownego do nas naplywaja hohohoho teraz to juz w ogole nie bede nadazac!!! i witam Mikimauro :)
Sylcia mnie tez juz bola te kciukasy!!!! ale rozumiem ze teraz juz mozna puscic tak?? i nie kaz nam duuuzej czekac!!!!!!

no dziewczyny mozecie juz puscic te kciukasy No chyba ze macie jeszcze ochotke je potrzymac za moje szczescie Jutro ide do ... az na kilka godzin :) sprawdzic sie hehehe :) wiec trzymajta kciukersy aby sie nadawala hej :))

justysia musisz sie pochwalic fryzzz :) fotozz please :)

bozenka ohh ja czasem tez tak mam ze bialej goraczki dostaje alejak widze te jej zabki i zmarszczki na buzce gdy sie smieje tak pelna buzka tak szczerze to serce zaraz mam rozgrzane :)

olivca zgadzam sie wieksza ilosc nie oznacza lepszej jakosci ... a co do postow to widzisz forum zaczelo sie rozkrecac :)

reklama
Do góry