kasia limerick
Fanka BB :)
Witajcie mamuśki znajome i te mniej ;-):-)
Widze że nasz watek upadł , a mamuski tu sie przeniosły. Tak wiec i ja się witam na mamach z Limerick:-)
do miłego klikania![]()
hej babeczko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witajcie mamuśki znajome i te mniej ;-):-)
Widze że nasz watek upadł , a mamuski tu sie przeniosły. Tak wiec i ja się witam na mamach z Limerick:-)
do miłego klikania![]()
hej babeczkono teraz tu siedzimy,bo na naszym dawnym watku gruba warstwa kurzu
![]()
) odzywaj sie czesciej
)))
Witaj Kasiu- Widziałam ten kurz, hehehe... tak wiec tu teraz klikamy. Postaram sie być w miare częściej:-)
Jak tam Wasza biedroneczka???
Gastone- zdrówka życze
sylcia- ???????????
cholera babo zaraz zwariuje, klikajmy juz tu , bo ta ganianina nie będzie miała końca hahaha...
Co do kawusi to bardzo chętnie Kasiu, jeszcze nie widziałam Waszej Leach, ale wiesz że ja to z moimi dziećmi musiała bym, tym samym nie jestem pewna czy byś wytrzymała taki jazgot
Na pewno kiedyś, ale teraz nie dam rady, zreszta mam gosci z polskina czas nie określony;-):-)