reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
cholera babo zaraz zwariuje, klikajmy juz tu , bo ta ganianina nie będzie miała końca hahaha...

Co do kawusi to bardzo chętnie Kasiu, jeszcze nie widziałam Waszej Leach, ale wiesz że ja to z moimi dziećmi musiała bym, tym samym nie jestem pewna czy byś wytrzymała taki jazgot :sorry2:
:cool2:
Na pewno kiedyś, ale teraz nie dam rady, zreszta mam gosci z polskina czas nie określony:cool:;-):-)

hehe to siedzimy juz tu i koniec kropka:))) hehe,przeciez twoje dzieciaczki sa spokojniutki;)) a majusia to taki sliczny wisiorek,jak mi ostatnio zawisla na szyi to odpasc nie chciala;)))) jak nie chcesz z dzieciaczkami to zostaw skarby pod opieka gosci z pl i smignij do nas sama ;)))))

cholera babo zaraz zwariuje, klikajmy juz tu , bo ta ganianina nie będzie miała końca hahaha...

Co do kawusi to bardzo chętnie Kasiu, jeszcze nie widziałam Waszej Leach, ale wiesz że ja to z moimi dziećmi musiała bym, tym samym nie jestem pewna czy byś wytrzymała taki jazgot :sorry2:
:cool2:
Na pewno kiedyś, ale teraz nie dam rady, zreszta mam gosci z polskina czas nie określony:cool:;-):-)

Witaj ciesze się że Cię widze:)a na kawke i do mnie Ciebie zapraszam:) Ja z miłą chęcią poznam Cię osobiście a i twoje dzieciaczki też wkońcu gromadki mi nie obce hehheheheh:)

witajcie mamusie :-):-) Poczytuje was od rana ale dopiero teraz mam czas usiasc na spokojnie i popisac cos.....

sylcia napisz co tam i jak tam bo od tych domyslow glowa mnie rozbolala :-D

agnieszka a ty to tak wpadasz i wypadasz - a myslalam ze to ja tak zadko tu zagladam Jak samopoczucie?? masz juz wszystkie rzeczy dla malenstwa??

Mikimauro ja myslalam juz ze ty wogole odpdls z BB ihhiNo i widze ze spiklas sie z Kasia a do mnie tak daleko ze chyba sie nigdy nie spotkamy heheh

reklama
hej laski
Mikimauro witamy:-)
Gastone lepszego samopoczucia życzę.myślę że dzieciaczkom nie zaszkodzi a to że strzykło to nie dziwne-masz podwójne obciążenie dla kręgosłupa:sorry2:
Krycha mała wytrwała w wózku do końca?

Do góry