reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Kasiu-to ja wczoraj już o tym nie pisałam?Ja swoim facetom kupiłam gry-mojemu J na psp(maniak jak się patrzy),a Dawidkowi na Xboxa(dzięki Marta za namiary na sklep).Danielek w tym roku odpowiednio na swój wiek-rybkę-z piszczącą mordką,ogonkiem gryzakiem i reszta ciała grzechotką:)))
Jeszcze nam ostatnio chomik padł,tak więc kupiłam J nowego pupila-zwierz taki czarny(oczywiście chomik)jako dobra ja może nawet ciacho upieke-ale zastanowię się czy to nie będzie już zbyt wielka dobroc z mojej strony;)))
Martuana-pewnie,że są(w rodzinie mam doskonały tego przykład-bratowa ma 3 córki i 2 lata wstecz oznajmiła po pijaku,że tylko jedna z nich jest mojego brata,a co do ich wychowania-no comment:()
Gastone-byleby maluszki chciały odpowiednią pozę do pokazywania przyjąć:)))
Krycha-dobrze,że frytz udany...A ile u Was taka przyjemność kosztuje?

reklama
Kasiu-to ja wczoraj już o tym nie pisałam?Ja swoim facetom kupiłam gry-mojemu J na psp(maniak jak się patrzy),a Dawidkowi na Xboxa(dzięki Marta za namiary na sklep).Danielek w tym roku odpowiednio na swój wiek-rybkę-z piszczącą mordką,ogonkiem gryzakiem i reszta ciała grzechotką:)))
Jeszcze nam ostatnio chomik padł,tak więc kupiłam J nowego pupila-zwierz taki czarny(oczywiście chomik)jako dobra ja może nawet ciacho upieke-ale zastanowię się czy to nie będzie już zbyt wielka dobroc z mojej strony;)))
[

moze i wspominalas tylko ja nie doczytalam?? :))
a my dzisaj zalozylismy malej konto w banku,a co tam niech ma:))) tylko co ja tam bede wplacac;)))
Sylcia to zdradz chociaz rabek tajemnicy,bo ja juz odciski mam od tych kciukasów;)))i szepraszam ale dzisiaj nie dalo rady wpasc:((

Sylcia niezle tajemnice chowa..
Bozenka teraz skojarzylam,to imie wymislila twoja siostra?
Dziewczyny straszniesie dzis czuje.Strzyklocos mnie w krzyzu w nocy i tak cholernie boli ze wyje z bolu.buuuu zeby dzieciaczkom nie zaszkodzilo..

reklama
Do góry