lubiczanka
Fanka BB :)
Kasiu-to ja wczoraj już o tym nie pisałam?Ja swoim facetom kupiłam gry-mojemu J na psp(maniak jak się patrzy),a Dawidkowi na Xboxa(dzięki Marta za namiary na sklep).Danielek w tym roku odpowiednio na swój wiek-rybkę-z piszczącą mordką,ogonkiem gryzakiem i reszta ciała grzechotką
))
Jeszcze nam ostatnio chomik padł,tak więc kupiłam J nowego pupila-zwierz taki czarny(oczywiście chomik)jako dobra ja może nawet ciacho upieke-ale zastanowię się czy to nie będzie już zbyt wielka dobroc z mojej strony
))
Martuana-pewnie,że są(w rodzinie mam doskonały tego przykład-bratowa ma 3 córki i 2 lata wstecz oznajmiła po pijaku,że tylko jedna z nich jest mojego brata,a co do ich wychowania-no comment
)
Gastone-byleby maluszki chciały odpowiednią pozę do pokazywania przyjąć
))
Krycha-dobrze,że frytz udany...A ile u Was taka przyjemność kosztuje?
Jeszcze nam ostatnio chomik padł,tak więc kupiłam J nowego pupila-zwierz taki czarny(oczywiście chomik)jako dobra ja może nawet ciacho upieke-ale zastanowię się czy to nie będzie już zbyt wielka dobroc z mojej strony
Martuana-pewnie,że są(w rodzinie mam doskonały tego przykład-bratowa ma 3 córki i 2 lata wstecz oznajmiła po pijaku,że tylko jedna z nich jest mojego brata,a co do ich wychowania-no comment
Gastone-byleby maluszki chciały odpowiednią pozę do pokazywania przyjąć
Krycha-dobrze,że frytz udany...A ile u Was taka przyjemność kosztuje?