reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Ms Marple-prawie się przez Ciebie posikałam:))))Bo przeczytałam ten tekst zaraz po wejściu do domku(a bardzo mi się do wc-ta chciało)
Justysia-udanej wizyty u fryzjera-żeby wyszło tak,jak Ci się będzie podobać:)))
Krycha-ja tylko tak turystycznie pytałam,bo ja zawsze muszę korzystać z usług fryzjerki kiedy jestem w pl.Do irlandzkich jakoś nie mam zaufania,moja tutejsza zjechała jakiś czas temu do kraju...Może zatrudnię Anineczkę naszą???
Lewcia-spokajna Twoja główka...Ja mam trójeczkę i żadnemu pampy do kolan nie wiszą;)
Drozdusia-dobry sposób aby córka spokorniała-chłopaka jej sprowadzić:D

reklama
ms.marple ja w każdym razie nie ruszam kuperka z domu-ogrodu także jak coś wpadaj
lubiczanko no też tak myślę że najzwyczajniej chłopa jej trzeba:-D

Lubiczanko dokładnie tak jak mówisz ja mam czwóreczkę dzieciaczków a co kolejne to większy bzik hahhaha chyba z wiekiem tak mi przyszło Madzie tresowałam i w łóżeczku spała Marti też i takie poukładane a Marek ciągnoł cyca dwa i pół roku śpi z nami do dziś a Mati to już nie mówie dziecko wiszące na rączkach hahah ale długo malutcy nie będą teraz Oni proszą o naszą uwage a kiedyś to my o nią będziemy prosić hahhaah:)Bożenko ale ja też płakałam z tekstu hihi

ms.marple ja w każdym razie nie ruszam kuperka z domu-ogrodu także jak coś wpadaj
lubiczanko no też tak myślę że najzwyczajniej chłopa jej trzeba:-D

Konkretna dziewczyna,a jak:)))
Drozdusia-u mnie podobnie...Myślę,że Marta też przytaknie...Ale są różne mamusie i kto wie,może gdzieś po piwnicach i takie się chowaja;))))

Konkretna dziewczyna,a jak:)))
Drozdusia-u mnie podobnie...Myślę,że Marta też przytaknie...Ale są różne mamusie i kto wie,może gdzieś po piwnicach i takie się chowaja;))))

A pewnie że są i te złe ale to takie mamy w cudzysłowiu hahahah tak to jest te co chcą być dobrymi to nie mają a te co nie powinny mają nastukane jak króliki i to jest smutne:( (Nie mówie o takich rodzinkach dużych jak nasze heheh Bo my te co chciałyśmy)

Dzien doberek.
Krycha sliczne krwaciatko;-0
Bozenka to ja tez cos przeoczylam ,to ty wiesz ze dziewczyneczka bedzie? Kurcze ale macie z justysia fajnie ze juz wiecie.Ja to sie dopeiro nie moge doczekac zeby sie dowiedziec co te moje skrzaciki maja miedzy nogami.Gratuluje rowniez pierwszych kopniakow.Ja jak narazie mam malusie babelki prawie nie wyczuwalneAle jak sie zaczenie to ohoho!

Już wróciłam od fryzjera, ale zaraz dalej lecę! Drozdusia szykuj się :-D:-D:-D. Generalnie ze ścięcia włosów jestem zadowolona, z ułożenia mniej, ale już to naprawiłam po swojemu ;-)

Pogoda piękna!!!! Ciepelko!!!!! Ach... :-D:-D:-D

Dzięki dziewczyny, też uważam, że Krawaciątko słodkie :-p:-D:-D:-D

Sylcia007, jakieś wieści????????????

Dobra, zmykam się pindlować :-D:-D:-D

reklama
Krycha już ja sobie dokładnie obejrzę i ocenię to twoje fiu-bździu na łepetynie;-)
pogoda rzeczywiście zapowiada się obiecująco.trzeba po obiadku wypełznąć do ogródka z kawusią:tak:

Do góry