reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

cześć laski, tak zaglądałam do Was i śledzilam, jak to się rozwiąże:D no jaaasne, nic nowego:D
dodam tylko, że ta osoba jest chyba jedyną osoba na swiecie, która tłumaczy imię Magda na angielskie Megan:D Megan to Małgorzata, a nie Magda-to tak dla Twojej informacji Madziu;)
poza tym laski widzę, że się strasznie forum rozkręciło, ojojooooj, ciężko nadążyc:D ale fajnie:)

reklama
sylcia ja w przyszłym tygodniu bede u Justysi to moge cie zabrac do alex:tak: tylko bedziesz musiała jakoś sama wrócic:sorry2:
aga ja cie doskonale rozumiem,dzisiaj mam swięto więc mam wiecej luzu :)

Ufff, położyłam Młodą spać, ale cisza :sorry2::sorry2::sorry2:... Oczywiście na kolację niewiele zjadła, kiedy ten apetyt Jej wróci???

Heh i do nas Aga_irlandia nie zagląda cały czas, ale listę obecności "podpisuje" codzienni :tak: taki z Niej pracuś, ale nic dziwnego ;-)

Sylcia007, to i Was jakieś katarzysko zaatakowało, oj... A kysz choróbska, a kysz!!!!!!

Aine, a wiesz, ze ja nie zakumałam :-D:-D:-D, dobrze, że zwróciłaś na to uwagę! Czujne oko patrzy :-D:-D:-D

Lubiczanka, MartaF, mi to wsio rybka, tylko środa odpada, bo już mam kawowo zajętą, a tak możecie zaglądać, zapraszam serdecznie. Tylko uprzedzę na dzień dobry - ja mieszkam w samym centrum i darmowych miejsc parkingowych brak niestety :baffled:...

Muszę coś na kolacyjkę wciągnąć, bo Krawaciątko woła :-D:-D:-D

a mój K sie męczy z Szymem:-(a ten mruczy sobie zeby zasnąc a nie moze bidulek:no:

krycha myśle ze poniedziałek-wtorek (o ile justysi pasi:sorry2:) zabiore lubiczanke i przyjedziemy:tak:a daleko od justysi mieszkasz??

Sylwia dzięki za troske nawet nie wiesz jak mi mojego bidulka żal a wygląda jak dziecko kwazimodo boroczek przemywam mu te oczęta co chwilke a one całe w ropce:(mam nadzieje że ten antybiotyk będzie dla niego dobry:) Lubiczanko mi to już teraz tej dziewczyny jest żal Ona tak naprawde chyba nie ma nikogo z kim mogła by pogadać a na forum wcześniej cały czas się udzielała tu wszyscy przyjmowali to co pisała a teraz jest samotna,

Sylwia dzięki za troske nawet nie wiesz jak mi mojego bidulka żal a wygląda jak dziecko kwazimodo boroczek przemywam mu te oczęta co chwilke a one całe w ropce:(mam nadzieje że ten antybiotyk będzie dla niego dobry:) Lubiczanko mi to już teraz tej dziewczyny jest żal Ona tak naprawde chyba nie ma nikogo z kim mogła by pogadać a na forum wcześniej cały czas się udzielała tu wszyscy przyjmowali to co pisała a teraz jest samotna,

Ale na własne życzenie...Pewnie,że szkoda,ale trzeba ludzi szanować
Marta-a ja chętnie...Pisze się na przyszły tydzień(ten busy-jutro dentysta,środa free-ale Krycha mówiła,że odpada,czwartek Dublin,piątek szczepienie)
A może byłby to pretekst do jakiegoś większego spotkanka?

martuana a od czego tak mu te oczka ropieją??są jakieś inne objawy??:confused:

lubiczanka ja musze sie z justysią umowic ale jak narazie zajeta chyba rodzinką:confused::-)

martuana a co jest mareczkowi? od czego te oczka zaropiałe?

jeśli chodzi o kawkowanie to ja jak zawsze chętna tym bardziej do poznania nowych mamuś:tak:

reklama
Marta F to ja sie postaram zjawic u Justysii Mieszkam kawalek od niej nie jest az tak daleko ale kawaleczek jednak jest ... A pozniej to sama jakos wroce :) Dziekuje za zainteresowanie moja osoba :)

martuana no to dzidzia musii naprawde strasznie wygladac a jak musii cierpiec :( szkoda mi dzieciaczkowgdy choruja:(

Do góry