reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Bożenko te oczka to ropieją Matiemu:( Marta nie wiem od czego wczego wcześniej ropiały Mareczkowi pewnie się zaraził :(Tyle że Mati to ma tragiczne aż byście nie uwierzyły że tak można szok:( Lubiczanko co racja to racja trzeba ludzi szanować i nie można w ten sposób się obchodzić nawet wirtualnie:( ale koniec na ten temat bo może właśnie o to chodzi:)) Bożenko ja też chętnie poznam nowe mamcie i pokawkować też mam ochotkę:)

Ostatnia edycja:
reklama
a mój K sie męczy z Szymem:-(a ten mruczy sobie zeby zasnąc a nie moze bidulek:no:

krycha myśle ze poniedziałek-wtorek (o ile justysi pasi:sorry2:) zabiore lubiczanke i przyjedziemy:tak:a daleko od justysi mieszkasz??

Oj daleko mieszkam niestety... I do tego nie jestem zmotoryzowana, więc ja na wyjazdowe spotkania odpadam niestety... Z moją Pyzą jazda autobusem to nienajlepszy pomysł, bo za żywa jest :baffled:! Ale jak będziecie w Centrum to zapraszam :tak:. Jak tak sobie synuś pospiewa to może w końcu zaśnie czy coś Mu dolega???

Ano właśnie Martuana, a co to za infekcja? I oby szybko przeszła!!!

Lubiczanka, w przyszłym tygodniu od wtorku do czwartku (ewentualnie do piątku) będę poza zasięgiem, bo rodzinka do mnie przyjeżdża :baffled:...

Zjadłam na kolację puszke kukurydzy i się najadłam :szok:, ale to dobrze, bo nie czuję się pełan ;-)

martuana ale ze mnie gapa ale myślałam , ze to mareczkowi bo ostatnio on miał zaropiałe oczko, a to mówisz mateuszek :-(o kurczęta czyżby się zaraził?:baffled:

martuana ale ze mnie gapa ale myślałam , ze to mareczkowi bo ostatnio on miał zaropiałe oczko, a to mówisz mateuszek :-(o kurczęta czyżby się zaraził?:baffled:
Na to wygląda że się zaraził bo Malik go wiecznie rękami obkłada tuli i kocha i przedostał się zarazek:(A jeszcze wczoraj byliśmy na wycieczce i to mu pewnie nie pomogło:(WRRRRRR

kurde ja to jednak jestem łatwowierna!!!!!!!!znowu sie wkręciłam!!!!!!nie no mi sie to poprostu w głowie nie miesci................................masakra jakas!!!!!
ADULA miała dzis szczepienie,jak zwykle dzielna ta moja kobietka :) w ogole nie płakała!!!
witam nowe MAMUSIE(prawdzie...:) ) i chetnie z wami pokawkuje :)
MARTA szkoda mateuszka :( ale jak dostaje antybiotyk to mu szybciutko minie!!ja chyba dzis Twoje dziewczyny widzialam!!!przechodziły koło mojego osiedla :)
papatki

krycha moze i przepowiadajace - ciezko stwierdzic - mam zero doswiadczenia i sama niewiem:zawstydzona/y: a moja cierpliwosc to jest wystawiona na ciezka probe :-D czasem mi sie wydaje ze sie nie doczekam i ze czas stanal w miejscu :sorry2:

matuana pytam bo moj 7 letni(prawie) miał takie czerone oczy ze szok:szok:i do tego temperatura bo taki wirus krąży bo potem i Oliwka załapała:tak:ale to samo przechodzi po 5 dniach:tak:a jak Szymowi ropiały oczka to przemywałam rumiankiem i pomagalo:tak:
natinke napewno będziemy mialy nie jedną okazje jak sie tylko ociepli:tak:

krycha limerick w miare znam i możemy cie zabrac:tak:

sylcia wiem ze fajna z ciebie laseczka bo miałyśmy okazje popisac:tak:wcześniej zaglądalaś do nas:-)daj znac gdzie to tez cie zabierzemy:tak:mam 7 osobowe auto to jakoś was upchne:-)

dobry wieczór babeczki:-) chwilkę mnie nie było i proszę-ruch i gwarno jak na targowisku:-D
super laski że do nas zawitałyście i liczę na szybkie poznanie:tak:
jeśli chodzi o przyszły tydzień to ja się piszę na spotkanko-wiem gdzie mieszka Justysia i jeśli mój T będzie miał wolne to mnie zawiezie a jak nie to pomyślę o autobusie;-) no jeśli oczywiście macie ochotę mnie oglądać...żeby nie było że się wpraszam niechciana:sorry2:

Ano Nati moje laski wybrały się dzisiaj same na poważne zakupki hahaha stwierdziły że są dorosłe i dadzą sobie rade hehe kupiły kilka rzeczy a jak przyszły Madzia stwierdziła że mamcia jutro musi iść z nią bo są fajne spodnie ale czy jej wypada w takich chodzić???? uśmiałam się jak nie wiem:)) No nic dorastają mi pannice :) Marta ano też myśle że to wirus:( Mareczkowi przeszło ale przemywałam też rumiankiem i miałam kropelki ale Mati ma tak oczy spuchnięte że nie może ich otworzyć szok a ropy tyle że nie nadążam i troche strach bo maleńki mój taki ale mam nadzieje że będzie lepiej:)

Ostatnia edycja:
reklama
drozdusia jestem za zebyśmy sie poznały:tak::-)

dzindusia powiem ci ze Szymek to mnie w konia zrobił:szok:juz w środe byłam na porodówce:tak:i co?? wróciłam do domu a urodzil sie dopiero w niedziele:tak:takze cierpliwości:tak:

krycha Szymek ma angine ropna:-:)baffled:

Do góry