gastone no wlasnie sie nie zaczelo :-( heh to jakas pruba byla tylko czuje co jakis czas jakies skurczyki ale leciutkie i totalnie nieregularnie i w krzyzu boli No w sumie to mam jeszcze troszke czasu ale szczerze to chcialabym miec to juz za soba ...
reklama
K
krycha
Gość
tylko piszcie kiedy-i niekoniecznie z 6ką,bo może akuratnie dzieci będą w szkole
A kiedy wybierasz się do Limerick?
Dzindusia, może to przepowiadające są ! Cierpliwości...
krycha ja was często czytam i czasem o coś zapytam,wcześniej więcej tu pisałam i znam osobiście Alexi niedługo poznam justysie:-)
ms marple ja w weekendy tez nie moge,co najwyżej na zakupy także w tygodniu jak najbardziej
ms marple ja w weekendy tez nie moge,co najwyżej na zakupy także w tygodniu jak najbardziej
a to ci niespodzianka ;-)lubiczanko ty zawsze :*
Niestety drogie koleżanki będziecie musiały odwołac spotkanie 21 marca.
Pani megann i ona...m zostały zbanowane
K
krycha
Gość
krycha ja was często czytam i czasem o coś zapytam,wcześniej więcej tu pisałam i znam osobiście Alexi niedługo poznam justysie:-)
Ano racja, czasem gdzieś nam mignęłaś... To już wtedy trzeba było zostać ;-)! To teraz częściej prosimy
lubiczanka
Fanka BB :)
Krycha-ja się dostosowuję,tak więc Wy rzucacie hasełko i najwyżej w ramach możliwości zapytam dyskretnie czy moja obecność nie będzie nikomu wadzić
dzindusia-trzymaj się Dziewczyno...podejrzewam,że za jakieś 10 dni może się zacznie...i wcale Ci się nie dziwię,że chciałabyś mieć juz "to'za sobą.Mało mam,które lubią ostatnie tygodnie i cierpliwie czekają
dzindusia-trzymaj się Dziewczyno...podejrzewam,że za jakieś 10 dni może się zacznie...i wcale Ci się nie dziwię,że chciałabyś mieć juz "to'za sobą.Mało mam,które lubią ostatnie tygodnie i cierpliwie czekają
kiedys pisałam więcej ale teraz z moją 3-ką ciężko:-(ale postaram sie poprawicale czytam was prawie codziennie:-)Ano racja, czasem gdzieś nam mignęłaś... To już wtedy trzeba było zostać ;-)! To teraz częściej prosimy
sajuri06 witam milo poznac nowa oczekujaca mamusie Nio ja juz torbe mam spakowana - dzis ostatecznie udalo mi sie ja zamknac - choc z trudem bo peka w szwach hihi Widze ze mieszkasz stosunkowo blisko - tak na trasie wuzkowej ktora sobie juz wstepnie obmyslilam ......
lubiczanko jakos sie trzymam choc ciezko jest i niewygodnie juz straszliwie.....juz mi sie tak ta ciaza dluzy ze czasem mi sie zdaje ze od zawsze jestem w ciazy....heh
lubiczanko jakos sie trzymam choc ciezko jest i niewygodnie juz straszliwie.....juz mi sie tak ta ciaza dluzy ze czasem mi sie zdaje ze od zawsze jestem w ciazy....heh
Ostatnia edycja:
lubiczanka
Fanka BB :)
sajuri06 witam milo poznac nowa oczekujaca mamusie Nio ja juz torbe mam spakowana - dzis ostatecznie udalo mi sie ja zamknac - choc z trudem bo peka w szwach hihi Widze ze mieszkasz stosunkowo blisko - tak na trasie wuzkowej ktora sobie juz wstepnie obmyslilam ......
a tak niedawno czułam to samo...korzystaj z dnia dzisiejszego i duzo odpoczywaj-przed Tobą ciężka praca(nie tylko na porodówce,ale przede wszystkim juz przy Maluszku)
reklama