reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

gastone no wlasnie sie nie zaczelo :-( heh to jakas pruba byla tylko:sorry2: czuje co jakis czas jakies skurczyki ale leciutkie i totalnie nieregularnie i w krzyzu boli No w sumie to mam jeszcze troszke czasu ale szczerze to chcialabym miec to juz za soba ...

reklama
krycha ja was często czytam i czasem o coś zapytam,wcześniej więcej tu pisałam i znam osobiście Alex:tak:i niedługo poznam justysie:-)

ms marple ja w weekendy tez nie moge,co najwyżej na zakupy:-D także w tygodniu jak najbardziej:tak:

Krycha-ja się dostosowuję,tak więc Wy rzucacie hasełko i najwyżej w ramach możliwości zapytam dyskretnie czy moja obecność nie będzie nikomu wadzić:)
dzindusia-trzymaj się Dziewczyno...podejrzewam,że za jakieś 10 dni może się zacznie...i wcale Ci się nie dziwię,że chciałabyś mieć juz "to'za sobą.Mało mam,które lubią ostatnie tygodnie i cierpliwie czekają:)

sajuri06 witam :) milo poznac nowa oczekujaca mamusie Nio ja juz torbe mam spakowana - dzis ostatecznie udalo mi sie ja zamknac - choc z trudem bo peka w szwach hihi Widze ze mieszkasz stosunkowo blisko - tak na trasie wuzkowej ktora sobie juz wstepnie obmyslilam ......

lubiczanko jakos sie trzymam choc ciezko jest i niewygodnie juz straszliwie.....juz mi sie tak ta ciaza dluzy ze czasem mi sie zdaje ze od zawsze jestem w ciazy....heh

Ostatnia edycja:
sajuri06 witam :) milo poznac nowa oczekujaca mamusie Nio ja juz torbe mam spakowana - dzis ostatecznie udalo mi sie ja zamknac - choc z trudem bo peka w szwach hihi Widze ze mieszkasz stosunkowo blisko - tak na trasie wuzkowej ktora sobie juz wstepnie obmyslilam ......

lubiczanko jakos sie trzymam choc ciezko jest i niewygodnie juz straszliwie.....juz mi sie tak ta ciaza dluzy ze czasem mi sie zdaje ze od zawsze jestem w ciazy....heh

a tak niedawno czułam to samo...korzystaj z dnia dzisiejszego i duzo odpoczywaj-przed Tobą ciężka praca(nie tylko na porodówce,ale przede wszystkim juz przy Maluszku)

reklama
Do góry