reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
angina ropna?:szok: kurczaki.kiedyś przez to przechodziłam i mam masakryczne wspomnienia.nawet wylądowałam w szpitalu.wyobrażam sobie jak twój dzieć musi się męczyć:baffled:

martaF heh nio wiem ze to roznie bywa i generalnie to maluch decyduje ze jest juz gotow..... ale ja juz bym tak strasznie chciala zeby byl juz z nami Napewno kazda mama wie co mam na mysli Zwlaszcza z eto moje pierwsze malenstwo..... A do tego co gdzies sie poza dom wybiore to wszedzie tylko mamy z wuzkami widze.... i mnie az skreca ze niby tak niewiele juz czasu zostalo ale jeszcze nic sie nie dzieje.......

Co za paskudny okres z tymi chorobami!!! Ja chce już lato, powinno byc wtedy spokojnie :tak:! Zdrówka!!! A co do spotkania, w takim razie bardzo chętnie, choć widzę, no i mam nadzieję, że uda nam się zgrać czasowo ;-)

Mamuśki, ja na dziś już kończę, kręgosłup mnie już boli, poleże trochę na kanapie i na węża poczekam ;-)! Słodkich snów, paaaaaaaaaaaaaaa :sorry2:

dzindusia to tak zawsze :-D nie znam laski której ciąża pod koniec nie ciąży:-D sama pamiętam jak mi się dłużyła i to każda jedna hahaha ale jeszcze troche i będziesz miała swoją dzidzie:tak:Marta ja jak jestem chora to tylko na angine:wściekła/y:i to taaaakie paskudztwo:szok: i teraz mnie cosik gardło pobolewa i chodze i ssie tablety bo nie mam zamiaru mieć paskudztwa:szok::no:

martaF heh nio wiem ze to roznie bywa i generalnie to maluch decyduje ze jest juz gotow..... ale ja juz bym tak strasznie chciala zeby byl juz z nami Napewno kazda mama wie co mam na mysli Zwlaszcza z eto moje pierwsze malenstwo..... A do tego co gdzies sie poza dom wybiore to wszedzie tylko mamy z wuzkami widze.... i mnie az skreca ze niby tak niewiele juz czasu zostalo ale jeszcze nic sie nie dzieje.......

oj dokladnie wiem co masz na mysli:)) ja tez nie moglam sie doczekac kiedy malenstwo bedzie z nami:)) mialam ja w brzuch a tesknilam do niej strasznie :(( i chyba przez to urodzilam miesiac szybciej :)))

No prosze:) Widac ,forum powrocilo do zycia:) Jak milo:)
Krycha masz racje,ja sie staram codziennie meldowac ,ale z pisaniem gorzej:)Dzis troche luzu,wiec korzystam i cosik naskrobie:)Ale od jutra standardzik niestety:)ale dzis poprasowalam ,wiec juz jedno mi odpadnie:)
Natinke a jakie Ty szczepienie z Ada mialas???????bo mysmy mialy ostatnie na 6 miesiecy i jak sie nie myle to kolejne na rok jest.....chyba,ze cos przegapilam:(

Widze,ze faktycznie jakies wieksze spotkanko sie kroi:)Jak fajnie:)

no nic ja sie rowniez udam na spoczynek:)
Dobranoc

Ostatnia edycja:
witam sie i ja wieczorowa porą :D witam też nowe mamusie :p
Jak spotkanko u Justysi to i może ja się wproszę jak mi pozwoli, bo ja z tego samego "osiedla" heheheheh
Martuana zdrowka dla małego, biedaczek mniejmy nadzieje ze mu lek pomoże.
i teraz nie wiem bo miałam cos napisac jeszcze po przeczytaniu tych postow wszystkich i zapomialam teraz co - przypomni mi sie ;D

A to jak w koncu ? Bo ja myslalam ze marta f tylko wpadasz do justysii i pozniej jakos bys mnie wyrzucila u alex ... A tu sie kroii jakies wieksze spotkanko :)) Jak justyna bedzie chciala miec duze spotkanko to i ja bym wpadla a do alex to swoja droga rowniez musze wpasc :) tylko potrzebuje troche wiecej czasu na dojazd :))

natinke nooo to zuch dziewczyna :)) buziakii dla malej :))))

marta f jak milo o mnie sadzisz :)) ja wpadalam czasem na glowny watek ale kurcze nie nadazalam za czytaniem wszystkiego Tam tyle bab siedzii a ruch ogromny jest Wiec poddalam sie i wpadam okazjonalnie :))

Milo bedzie sie zobaczyc z wamii, poznac itp itd Inaczej sie wtedy pisze na forum jak juz jakas osobke pozna :)

reklama
Do góry