reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
Ulala.....troche mnie nie bylo i prosze jaki ruchWitam ``niby``Nowe Mamuski
Ech......i znow nasza kolezanka okazala sie ta sama kolezanka.....ze tez sie to nie nudzi....takie podszywanie pod rozne osoby.....ja nie wiem ,co w tym takiego fajnego jest.....no ale moze moj mozg nie jest w stanie tego pojac hehehheheh
Ech......i znow nasza kolezanka okazala sie ta sama kolezanka.....ze tez sie to nie nudzi....takie podszywanie pod rozne osoby.....ja nie wiem ,co w tym takiego fajnego jest.....no ale moze moj mozg nie jest w stanie tego pojac hehehheheh
alex2339
Fanka BB :)
krycha ja was często czytam i czasem o coś zapytam,wcześniej więcej tu pisałam i znam osobiście Alexi niedługo poznam justysie:-)
ms marple ja w weekendy tez nie moge,co najwyżej na zakupy także w tygodniu jak najbardziej
No wlasnie Marta moje drzwi zawsze stoja otwarte zawsze jak bedziesz jechala do Limericku to wpadaj do mnie na kawcie ;-)
Mam nadzieje ze udalo mi sie namowic SYLCIE na odwiedzinki
lubiczanka
aga-irlandka-witampokusiłam się o ten wątek,żeby poszerzyć horyzonty,a co
martuana-tyle na ile zdążyłam się zorientować też byłabym w stanie dać dziewczynie "kredyt zaufania",ale jeżeli sprawa się wyklarowała mój komentarz brzmi-ona musi się leczyć,bo to chyba normalne nie jest(i czemu właściwie służy?)
Ewelcia-poniosło nas i tutajDlaczego nie,jeżeli fajne Dziewczyny można poznać
martuana-tyle na ile zdążyłam się zorientować też byłabym w stanie dać dziewczynie "kredyt zaufania",ale jeżeli sprawa się wyklarowała mój komentarz brzmi-ona musi się leczyć,bo to chyba normalne nie jest(i czemu właściwie służy?)
Ewelcia-poniosło nas i tutajDlaczego nie,jeżeli fajne Dziewczyny można poznać
Alex napewno zajade jak będe jechała ale w Limericu juz dawno nie byłam ze względu na Szymka bo on nie lubi jeździca teraz ma angine więc jesteśmy narazie uziemieni
lubiczanka age to akurat dobrze znamy:-)wpada jak burza czasami na nasz wątek
lubiczanka
wiem,dlatego tak właśnie odpisałam na jej postaAlex napewno zajade jak będe jechała ale w Limericu juz dawno nie byłam ze względu na Szymka bo on nie lubi jeździca teraz ma angine więc jesteśmy narazie uziemieni
no właśnie chociaż teraz tutaj mamy okazje z nia popisac bo do nas wpada jak po ogień:-)wiem,dlatego tak właśnie odpisałam na jej posta
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Hej Dziewczynki...Ja z innego forum sobie wskoczyłam do Was...Niektóre już mnie znaja(może nie osobiście,ale z innych wątków).Mam 26lat(bossszzze kiedy to zleciało-pierwsze co to chciałam napisać 25)mieszkam co prawda w Cashel,a nie w Limericku,ale jestem tamtejszym częstm gościem(w końcu nie tak daleko) i tak sobie pomyslałam,że może warto się tu pojawić również i przy okazji mieć do kogo się na kawkę wprosićMożna?
Zawsze zapraszamy do naszego Limerick'a A jak jestes czestym bywalcem to juz w ogole ) No i Marte F rowniez )
dziewczynki ale jak lubiczanka wpada na kawcie to ja też:-)a wiecie to razem 6 dzieci
No przeciez jakby moglo byc inaczej ) ZApraszamy zapraszamy My nie takie starszne jak nas maluja ) hehe
Ooo ja patrze a Wy tutaj Marta z Lubiczanka-widze ze poszerzadzie grono znajomych
A tak w ogole witam mamy z Limerick
Witam witam I bardzo milo nam ze gorno sie powieksza )
A my niedawno od lekarza Mati ma tak spuchnięte oczka że nie widzidostał antybiotykLASKI WSZYSTKIEGO NAJ W DNIU DZISIEJSZYM NO I WITAM MAMCIE NOWE)
I jeee ! Przykro mi bardzo I Duzo bardzo Duzo zdroweczka zyczymy z Nadinka )
Ulala.....troche mnie nie bylo i prosze jaki ruchWitam ``niby``Nowe Mamuski
Moj mozdzek tego rowniez nie moze pojac jak i podszywania sie pod kogos wymyslania osob jakis kontrolek ... Po co ludzie to robia ? Kurcze chyba sobie zrobie z dwa dodatkwoe konta i zobacze co w tym takiego pociagajacego
No wlasnie Marta moje drzwi zawsze stoja otwarte zawsze jak bedziesz jechala do Limericku to wpadaj do mnie na kawcie ;-)
Mam nadzieje ze udalo mi sie namowic SYLCIE na odwiedzinki
Kochana tylko katar i temperatura sie stracii to zaraz wsiadamy do busa Tylko to kawaleczek jest dosc dlugii do Ciebie tym busem wiec takaka jedniodniowa wycieczke bym sobie zrobila )
My po malym spacererku Dzis bardzo ladna pogoda byla Nie mozemy sie zamekac w 4 scianach i gnic w zarazkach ... Po spacerku nic tylko kolacyjke zjesc Nadinke polozyc spac i jakis filmik zobaczyc )
reklama
kasia limerick
witam nowe mamcie ))) czujcie sie jak u siebie)))
a nie mowilam ze zgnile jajo krazy po forumPP wiedzialam ze to ona kurcze ja nie mam czasu dla siebie,a ona znajduje czas zeby bawic sie w czyjes zycie) ojoj i to ktore z kolei)) buehehehe,ma dziewucha tupet )
a nie mowilam ze zgnile jajo krazy po forumPP wiedzialam ze to ona kurcze ja nie mam czasu dla siebie,a ona znajduje czas zeby bawic sie w czyjes zycie) ojoj i to ktore z kolei)) buehehehe,ma dziewucha tupet )