reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

A my niedawno od lekarza :( Mati ma tak spuchnięte oczka że nie widzi:(dostał antybiotyk:(LASKI WSZYSTKIEGO NAJ W DNIU DZISIEJSZYM:) NO I WITAM MAMCIE NOWE:))

reklama
Ulala.....troche mnie nie bylo i prosze jaki ruch:)Witam ``niby``Nowe Mamuski:)

Ech......i znow nasza kolezanka okazala sie ta sama kolezanka.....ze tez sie to nie nudzi....takie podszywanie pod rozne osoby.....ja nie wiem ,co w tym takiego fajnego jest.....no ale moze moj mozg nie jest w stanie tego pojac hehehheheh

krycha ja was często czytam i czasem o coś zapytam,wcześniej więcej tu pisałam i znam osobiście Alex:tak:i niedługo poznam justysie:-)

ms marple ja w weekendy tez nie moge,co najwyżej na zakupy:-D także w tygodniu jak najbardziej:tak:

No wlasnie Marta moje drzwi zawsze stoja otwarte zawsze jak bedziesz jechala do Limericku to wpadaj do mnie na kawcie :tak:;-)

Mam nadzieje ze udalo mi sie namowic SYLCIE na odwiedzinki

Oj no niestety widze że niektórym się jednak to nie nudzi haha nie poddaje się dziewczyna choć musze przyznać że ja jednak byłam skłonna się przychylić ku tej megann :))ale cóż samo życie hehe

aga-irlandka-witam:)pokusiłam się o ten wątek,żeby poszerzyć horyzonty,a co:)
martuana-tyle na ile zdążyłam się zorientować też byłabym w stanie dać dziewczynie "kredyt zaufania",ale jeżeli sprawa się wyklarowała mój komentarz brzmi-ona musi się leczyć,bo to chyba normalne nie jest(i czemu właściwie służy?)
Ewelcia-poniosło nas i tutaj:)Dlaczego nie,jeżeli fajne Dziewczyny można poznać:)

Alex napewno zajade jak będe jechała ale w Limericu juz dawno nie byłam ze względu na Szymka bo on nie lubi jeździc:no:a teraz ma angine więc jesteśmy narazie uziemieni:tak:

lubiczanka age to akurat dobrze znamy:-)wpada jak burza czasami na nasz wątek:tak::-D

Alex napewno zajade jak będe jechała ale w Limericu juz dawno nie byłam ze względu na Szymka bo on nie lubi jeździc:no:a teraz ma angine więc jesteśmy narazie uziemieni:tak:

lubiczanka age to akurat dobrze znamy:-)wpada jak burza czasami na nasz wątek:tak::-D
wiem,dlatego tak właśnie odpisałam na jej posta:)

Hej Dziewczynki...Ja z innego forum sobie wskoczyłam do Was...Niektóre już mnie znaja(może nie osobiście,ale z innych wątków).Mam 26lat(bossszzze kiedy to zleciało-pierwsze co to chciałam napisać 25)mieszkam co prawda w Cashel,a nie w Limericku,ale jestem tamtejszym częstm gościem(w końcu nie tak daleko) i tak sobie pomyslałam,że może warto się tu pojawić również i przy okazji mieć do kogo się na kawkę wprosić;)Można?

Zawsze zapraszamy do naszego Limerick'a :) A jak jestes czestym bywalcem to juz w ogole :)) No i Marte F rowniez :))

dziewczynki ale jak lubiczanka wpada na kawcie to ja też:tak::-)a wiecie to razem 6 dzieci:-D

No przeciez jakby moglo byc inaczej :)) ZApraszamy zapraszamy My nie takie starszne jak nas maluja :)) hehe

Ooo ja patrze a Wy tutaj Marta z Lubiczanka-widze ze poszerzadzie grono znajomych:)

A tak w ogole witam mamy z Limerick :)

Witam witam :) I bardzo milo nam ze gorno sie powieksza :))

A my niedawno od lekarza :( Mati ma tak spuchnięte oczka że nie widzi:(dostał antybiotyk:(LASKI WSZYSTKIEGO NAJ W DNIU DZISIEJSZYM:) NO I WITAM MAMCIE NOWE:))

I jeee ! :( Przykro mi bardzo I Duzo bardzo Duzo zdroweczka zyczymy z Nadinka :))

Ulala.....troche mnie nie bylo i prosze jaki ruch:)Witam ``niby``Nowe Mamuski:)

Ech......i znow nasza kolezanka okazala sie ta sama kolezanka.....ze tez sie to nie nudzi....takie podszywanie pod rozne osoby.....ja nie wiem ,co w tym takiego fajnego jest.....no ale moze moj mozg nie jest w stanie tego pojac hehehheheh

Moj mozdzek tego rowniez nie moze pojac jak i podszywania sie pod kogos wymyslania osob jakis kontrolek ... Po co ludzie to robia ? Kurcze chyba sobie zrobie z dwa dodatkwoe konta i zobacze co w tym takiego pociagajacego :)

No wlasnie Marta moje drzwi zawsze stoja otwarte zawsze jak bedziesz jechala do Limericku to wpadaj do mnie na kawcie :tak:;-)

Mam nadzieje ze udalo mi sie namowic SYLCIE na odwiedzinki

Kochana tylko katar i temperatura sie stracii to zaraz wsiadamy do busa Tylko to kawaleczek jest dosc dlugii do Ciebie tym busem wiec takaka jedniodniowa wycieczke bym sobie zrobila :))

My po malym spacererku Dzis bardzo ladna pogoda byla Nie mozemy sie zamekac w 4 scianach i gnic w zarazkach ... Po spacerku nic tylko kolacyjke zjesc Nadinke polozyc spac i jakis filmik zobaczyc :))

reklama
witam nowe mamcie :)))) czujcie sie jak u siebie:))))

a nie mowilam ze zgnile jajo krazy po forum:pPP wiedzialam ze to ona:) kurcze ja nie mam czasu dla siebie,a ona znajduje czas zeby bawic sie w czyjes zycie:)) ojoj i to ktore z kolei;))) buehehehe,ma dziewucha tupet :))

Do góry