reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Dzięki dziewczynki
A widzę,że jest okazja-jakieś spotkanko się na 21-go szykuje?Nic nie obiecuję,ale może udałoby mi się wyrwać....Ale do siebie jakby co tez zapraszam chętne mamy...tak sobie myślę,że miałabym zawsze jakiś pretekst do wyrwania się z naszej wioseczki do ludzi:)

Kasia Irlandka również najlepsze życzonka:-)
Lubiczanko witam się z tobą i ja:tak: no i zapraszam na kawusię do Limerick:-p
ms.marple ano słoneczko świeci dlatego uchyliłam małej okno coby się bidulka nie uprażyła:-D:-D

dziewczynki ale jak lubiczanka wpada na kawcie to ja też:tak::-)a wiecie to razem 6 dzieci:-D

no proszę jak nam się towarzystwo rozrasta :-D:-D babki wpadajcie damy radę ( tylko my kawkujemy w tygodniu a weekendy są dla rodziny) zapraszam na moją wieś
my też często spotykamy się w fikolandzie:tak::tak: tam wchodzi dzieci bez ograniczeń:-D:-D

Jesteście dziewczynki naprawdę przemiłe...Muszę się trochę rozejrzeć po waszym wątku,aby się zorientować i ogarnąć choć troszkę coś o Was:)
ms.marple-to dajcie cynk kiedy jakieś spotkanko to może wpadniemy z marta:)

Ostatnia edycja:
dziewczynki ale jak lubiczanka wpada na kawcie to ja też:tak::-)a wiecie to razem 6 dzieci:-D

No i cóż z tego, mamy się przestraszyć :confused::-p:-D:-D:-D:-D Damy radę :tak:! Witam i Ciebie u nas :-)

lubiczanko ty zawsze :*

Niestety drogie koleżanki będziecie musiały odwołac spotkanie 21 marca. :tak:
Pani megann i ona...m zostały zbanowane :-p

Ojej :szok::szok::szok: i co teraz???? Chyba nowe foremki będą musiały się do nas wcześniej pofatygować :-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry