reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Wczesniej napisalam ze wracam z polski 21 marca , wiec wracam w piatek 19 ale mialam na mysli zeby sie spotkac 21 w niedziele co wy na to ?

Miło wiedzieć kiedy wracasz, jednak jeślic hcodzi o 21.03 i o mnie to ja odpadam. Wolałabym w tygodniu ponieważ niedziela u nas jest rodzinna ;-)

kRYCHA-ja mieszkam na raheen:) obok szpitala...:)
no poród już niedługo i gaciami trzęsę:)
teraz już powoli się szykuję choć torba nie spakowana bo mama mówi "nie pakuj bo pojedziesz!!!" czekam jeszcze z tym z 2 tyg:) Pokoik prawie ready...ciuszki prawie skompletowane...:)
pozdrawiam

Ja mieszkam w Centrum, niedaleko Maternity ;-). Nie będę Ci pisać żebyś się porodu nie bała, bo sama mam pietra przed kolejnym, ale trzeba wierzyć, że dobrze będzie :tak:. No a torbę lepiej mieć przygotowaną, tak na wszeli wypadek i do szafy schowaj, żeby nie kusiło :-D:-D:-D

Wiecie, że w tą sobotę na zamku będzie pokaz ogni sztuchnych? Nie wiem jeszcze tylko o której, ale się dowiem :-p

reklama
a Lola nam zasnęła w samochodzie jak wracaliśmy z miasta więc ją tam zostawiliśmy.mały też śpi w foteliku na ogrodzie a ja siedzę i pilnuję mojego inwentarza:-D

Zobacz załącznik 222628
Najlepszego z okazji Dnia Kobiet dla wszystkich Limeryczanek :-)
Ogladalam kiedys na TVN film Kasi Kolendy Zalewskiej o Wisławie Szymborskiej, i duzo ujęć było z Limerick własnie.. ale żadnej z Was nie widziałam.. gdzieście się pochowały?? :D
Aaaa i przypominam ze moderatorzy są i czuwają..i jakby co..(jakies kłopociki, podejrzenia...jak dobrej rady potrzeba) - to nie wstydac sie majestatu ;-);-)
zawsze można na priv zagadac... postrafiam :D

Hej Dziewczynki...Ja z innego forum sobie wskoczyłam do Was...Niektóre już mnie znaja(może nie osobiście,ale z innych wątków).Mam 26lat(bossszzze kiedy to zleciało-pierwsze co to chciałam napisać 25)mieszkam co prawda w Cashel,a nie w Limericku,ale jestem tamtejszym częstm gościem(w końcu nie tak daleko) i tak sobie pomyslałam,że może warto się tu pojawić również i przy okazji mieć do kogo się na kawkę wprosić;)Można?

U nas tez wszyscy zasmarkani po wczorajszym dworku ale w odwiedziny to lepiej zdrowym isc

No ładnie, ładnie... Ale pogoda wczoraj była faktycznie pikna tylko ten z zimny wiatr brrrrrr... Wam również szybkiego powrotu do zdrowia życzę :tak:

ja otworzyłam drzwi do ogródka i adal sobie biega po ogródku, niech się hartuje robal:tak::-D:-D:-D
pogoda słoneczna ale zimno dzisiaj brrr

Hm... A nie pomyślałam żeby Młodą na balkon wyrzucić, chyba zaraz to zrobię, bo jakoś nie mam dziś weny na spacery :zawstydzona/y::-p...

a Lola nam zasnęła w samochodzie jak wracaliśmy z miasta więc ją tam zostawiliśmy.mały też śpi w foteliku na ogrodzie a ja siedzę i pilnuję mojego inwentarza:-D

No proszę, jak samochód potrafi uśpić :-D:-D:-D To korzystaj i się opalaj jak już tak Maluchów pilnujesz ;-)

Zobacz załącznik 222628
Najlepszego z okazji Dnia Kobiet dla wszystkich Limeryczanek :-)
Ogladalam kiedys na TVN film Kasi Kolendy Zalewskiej o Wisławie Szymborskiej, i duzo ujęć było z Limerick własnie.. ale żadnej z Was nie widziałam.. gdzieście się pochowały?? :D
Aaaa i przypominam ze moderatorzy są i czuwają..i jakby co..(jakies kłopociki, podejrzenia...jak dobrej rady potrzeba) - to nie wstydac sie majestatu ;-);-) zawsze można na priv zagadac... postrafiam :D

Wieje, to w domach siedzimy :-p:-D:-D:-D! A o moderatorach pamiętamy, pamiętamy ;-)...

Hej Dziewczynki...Ja z innego forum sobie wskoczyłam do Was...Niektóre już mnie znaja(może nie osobiście,ale z innych wątków).Mam 26lat(bossszzze kiedy to zleciało-pierwsze co to chciałam napisać 25)mieszkam co prawda w Cashel,a nie w Limericku,ale jestem tamtejszym częstm gościem(w końcu nie tak daleko) i tak sobie pomyslałam,że może warto się tu pojawić również i przy okazji mieć do kogo się na kawkę wprosić;)Można?

Ba, jasne, że tak! Miło Cię poznać i witamy na naszym wątku! Rozgość się i klikaj z nami :tak: no i jak już w Limerick będziesz to daj znać, kawa też się znajdzie :-D

reklama

Lubiczanko jesteś niemożliwa. :szok:
Tak szybko ogarniasz ten internet i ba! Nawet znalazłaś inny wątek :szok::-D
Gratuluję kochana :-p:-D:-D

Przepraszam już się uwijam i nie przeszkadzam :sorry2::blink::-D

Kasiu....majestatu....boziu jak to pięknie brzmi :shocked2::-D:-D

Do góry