reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Hejka z rańca :(
U nas nocka cieżka, chyba przesadziłam wczoraj z tym świeżym powietrzem,mały zasmarkany i kaszla oboje poza tym skrzypią <szok>
Krycha oj przytylam ostatnio ;S a dieta Kopenhadzka mam nadzieję że dam radę ;D
No nic uciekam do dzieciaków bo krzyczą a polowa domu jeszcze śpi.
Poza tym dziewczyny udanego Dnia Kobiet :D

Mówisz, no to się nie spieram, wiesz lepiej! W takim razie mocno trzymam kciuki za powodzenie :tak::tak::tak:!!! No i zdrówka życzę dla dzieciaczków...

Ms.Marple, no nie wiem. nie wiem :-D:-D:-D... Ale to bardzo dziwna sprawa :szok:;-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEJSZEGO NAM Z OKAZJI DNIA KOBIET A PRZEDE WSZYSTKIM JAK NAJMNIEJ PROBLEMÓW Z NASZYMI FACETAMI :-p:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie :-):-)
wszystkigo najlepszego z okazji dnia kobiet!!!

ciezka noc za mna....budzily mnie co chwile jakies bole..... niewiem za bardzo co to bylo ale niepozwolilo sie wyspac :no::wściekła/y:

teraz to bede czesciej zagladac do Was bo z domku to juz zadko wychodze....

dzień doberek:-) Wszystkiego naj naj naj z okazji Dnia Kobiet!!!!!
ms.marple co ty powiesz???:szok: Lola też wczoraj obściskiwała się z pewnym Jegomościem;-):-D
Camomile bezpiecznego lotu i udanego pobytu w Pl:blink:
idę na kawusię i śniadanko a potem poświętować:-p

hej laseczki
wszystkiego najlepsiejszego z okazji dnia kobiet :):):) oby sie nam udal !!!!!!!
hemmm witam nowe forumowiczki :):):)
hmmmm Megann jak Cie poznam to uwierze i sproboj nas zrozumiec.....
Ms.Marple ojjjj Adasko to maly kasanowa ja widze hihihihii i Lola sie mu poddala hihihihi jesli dobrze zrozumialam hihihihi
Krycha no to mialas nocne przeboje hihihihi kamerke w sypialni zamontujcie hihihihi
hmmm Jula narazie jedna kupke mi dzisiaj zrobila wiec moze sie polepsza ale i tak wieczorkiem do szpitala do mojej mamuski na usg ide wiec wezme ja ze soba i ja ktos ogladnie :) teraz moj lobuziak dorwal sie do wujkowej szuflady i wyciaga majtek po majtku hihihihihi i ma przy tym niezly ubaw hihihihi

Hej mamusie.
Ja wczoraj tez przesadzilam z powietrzem i dzis mnie gardelko boli..
Dzindusia zaczyna sie juz?Skurczyki pewnie mialas..
Pedze na sniadanko,niepowiem ze kawke bo w ciazy nie pijam bo mi szkodzi.Dzis w ramach dnia kobiet do fryzjera ide hihi wloski sobie farbne bo nie farbowalam od poactku ciazy jessu 4 miesiace!
Milego dzionka!

Dziendoberek mamusie

Widze ze nie tylko ja wczoraj przesadzilam z dworkiem moje dzieciaki teraz zasmarkane chodza

sorki mamusie ze sie tak rzadko pokazywalam ale wracam do formy i mam nadzieje ze bede czesciej

reklama
W odpowiedzi na liczne pytania kiedy wyjechalam do polski ? przedwczoraj wieczorem w sobote

wracam do Limerick 21 marca juz nie moge sie doczekac na spotkanie laski

Wszystkiego najlepszego wszystkim mamą oraz ich pociechą z okazji dnia kobiet

Do góry