reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

gosiulka kolki to chyba nie,bo do tej pory bylo ok,i w zasadzie nadal jest ok ,tylko jak zaczyna cisnac kupke to wtedy robi sie marudera, bo jej nie idzie i podejrzewam ze wtedy boli ja brzuchol:(kureczka zeby ta mala baba chciala pic z butli to byloby o polowe mniej klopotu:(( chyba zaraz sie wybiore do sklepu po brazowy cukier i pomecze ja butla,a moze lyzeczka ,hmmm sama nie wiem:((
a moze to jednak kolki?? ehh

Ostatnia edycja:
reklama
Witam mamusie.
Kasia nam tez lekarz polecilwode z cukrem brazowym ijeszcze wode z sokiem pomarancowym swierzym 4:1.U nas jednak skutkowal najbardziej Plantex pomimo iz na kolki jedna dzialalna wszystkie brblemy brzuszkowe.Moze ktoras z mamusiek posiada to sie podzieli bo tu tego nie kupisz.

hej dziewuszki, czy mogę sobie pozwolić na małą reklamkę tu na forum?:)
to dla mojej koleżanki, nie prosila, ale pomyslalam, ze warto ją rozreklamowac, bo jest tego warta; naprawdę bardzo bardzo ciekawe warsztaty, prowadzi Ania Witowska.
http://www.facebook.com/pages/Warsztaty-fotograficzne-w-Irlandii/492158495626?created

dla kobiet super rzecz!! a dziewczyna ma dar przekazywania wiedzy, slucha się jej z otwartą buzią, polecam z czystym sumieniem, moze ktoras się skusi i zawita do stylycy:D

Witam. Aleście się rozpisały:-) Aż miło się czyta.
A zainteresowanym wysyłam informacje na temat Igorka na priva.
Aga z czy ja też mogę sie do Ciebie przywlec?? Tylko tak za 3 tygodnie??Też posiedziałabym przy kominku z miłą chęcią:-)

dzień doberek.my dopiero zlądowaliśmy do domku
Aga udało nam się nie zabłądzić;-) spacerek jak dla mnie super ale Sylcia coś niewyraźnie wygląda-bidulka nie nawykła tak daleko chodzić:laugh2:
Bożenko ja ci napiszę tak-wybieramy się w sobotę na imprezkę do centrum.ale jeśli będzie u ciebie spotkanko w dzień kobiet tzn poniedziałek to jak najbardziej ja się stawiam.jeśli po powrocie Justysi też cosik się u niej odbędzie to również zawitam.ja tam zawsze i wszędzie:-p:rofl2:
Kasiu miałam z małym długo taki problem ale pomagało mi jedzenie kiwi,suszonych śliwek no i małemu dawałam wodę z sokiem z pomarańczy.no ale on chwycił butelkę.jak mała nie będzie chciała z butli to może łyżeczką albo taką specjalną strzykawką do podawania leków?acha,woda z cukrem też jest dość skuteczna:tak:

Witam
Ale pogodę dziś mieliśmy piękniutką ;-)
Nasza pociecha to na 100% dziewczynka i kropka hehehe tak powiedział nam lekarz.
Mała jest cały czas obrócona pupcią w dół więc być może czeka mnie cesarka choć jeszcze nie wiadomo troszkę czasu jej zostało ;-)Dowiedziałam się też że przez jej położenie muszę troszkę bardziej się oszczędzać ponieważ mogę wcześniej urodzić hmmm wielki czas na zakupy wobec tego...a ja nadal nie wiem czego ile ehh mam taki mętlik w głowie :tak:
Aaaa i jeszcze pytanko bo ja tu widzę że się imprezka kroi hehehe czy brzuchate też mają wejściówki? :-):-):-) jak tak to gdzie i kiedy ?:-):-)
Aha i jeszcze jedno Kasia co do herbatki na kolki(plantex) mam w domu dwie saszetki

aGnieszko droga tu wiekszosc brzuchatek wiec to pytanie nie na miejscu to sa spotkanka brzuchatkowo bezalkoholowo plotkarsko kolezenskie no moze sa male wyjatki co do tych bezalkoholowych hihihiihih wiec czuj sie zaproszona :):):)

a Wy dziewuchy czekac na mnie bo pobije po powrocie

dzien dobry mamcie:) ja oczy na zapałki, mala wzieła sobie za szczytny cel marudzenia cała noc:((( co polozylam glowe do poduszki to ona piszczy,co ja wyciagam do karmienia to ona zasypia i tak w kolko:(( grrrr .chyba ja brzuszek boli bo kupki od 3 dni nie moze zrobic :((( moze ktoras z was miala tez taki problem?? ja nadal karmie tylko piersia i nie zjadlam nic nowego ,do tej pory mala robila prawie w kazda pieluche ,a od jakiegos czasu robi raz na 3-4 dni:((( czytalam ze nie ma strachu jezeli dziecie jest karmione piersia,ale jak tu sie nie bac skoro to chodzi o moje dziecie ?????? dodam jeszcze tylko ze nie moge jej podac zadnej herbatki ani wody,bo...ona od urodzenia nie toleruje butelki:(( jak jej wkladam smoczek to wymiotuje ,nie pije nic z butelki wiec to odpada:(((

sprobuj wode 30mli jedna mala lyzeczka swiezo wycisnietej pomaranczy :) u nas dzialalo rewelacyjnie :) a jak mala nie toleruje zwyklej butli to moze z innym smoczkiem sprobuj albo tak jak mowii Drozdusia ta specjalna strzykawka dawaj jej male dawki do po picia :)

witam sie!!!!
Kasia limerick ja Ci nie pomoge bo nie znam sie Jula nie miala takich problemow
Bozenka dla mnie jak zawsze wsio ryba gdzie u kogo kiedy jak zawsze dostosuje sie tylko ze ja 13 wracam..... bedziecie na mnie czekac???? plisssssss bo ja nie chce przegapic takiej impreziochy....
ja tez po nieprzespanej nocce ale nie z powodu Julki tylko z siebie normalnie cala noc na zmiane raz kaszel taki duszacy raz katar ze dziurki zatkane na maksa.... normalnie co odblokowalam nos to kaszel sie zaczynal i tak w kolko...... Jula z dziadkami spala, wiec ona wyspana....
no nic pozniej jeszcze zajrze......

Kurcze kochana zdroweczka wam tam zycze duzo bardzo duzoooo :)) !!!!!!!

Witam
Ale pogodę dziś mieliśmy piękniutką ;-)
Nasza pociecha to na 100% dziewczynka i kropka hehehe tak powiedział nam lekarz.
Mała jest cały czas obrócona pupcią w dół więc być może czeka mnie cesarka choć jeszcze nie wiadomo troszkę czasu jej zostało ;-)Dowiedziałam się też że przez jej położenie muszę troszkę bardziej się oszczędzać ponieważ mogę wcześniej urodzić hmmm wielki czas na zakupy wobec tego...a ja nadal nie wiem czego ile ehh mam taki mętlik w głowie :tak:
Aaaa i jeszcze pytanko bo ja tu widzę że się imprezka kroi hehehe czy brzuchate też mają wejściówki? :-):-):-) jak tak to gdzie i kiedy ?:-):-)
Aha i jeszcze jedno Kasia co do herbatki na kolki(plantex) mam w domu dwie saszetki

Gratulacje moje najwieksze :)) No i pewnie ze na spotkania wyjscia mozesz isc Musisz nawet isc jezeli masz ochotke i czujesz sie na silach :))

A wiec co do spotkanka to ja sie pisze na 100 % na wyjscie w miasto ale jezeli to zbytnio nie wypalii To z checia wpadne do Bozenkii :)) Noo i u Justysii tez moge zagoscic :))

witam sie..... nie zagladalam tu jakis czas i prosze - jakie zmiany.... jakos nie moge sie przyzwyczaic i odnalesc... heh

agnieszka gratuluje dziewczynki - i nic sie nie martw mala ma jeszcze troszke czasu zeby sie obrucic..... a zakupki dla dzidzi to sama przyjemnosc choc glowa boli bo tyle cudnych ciuszkow i calej reszty ze ciezko sie zdecydowac i zazwyczaj kupije sie wiecej niz potrzeba

dziewczyny zycze wam udanej zabawy z okazji dnia kobiet :)

reklama
Do góry