reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

witam sie :):):)
Krycha zdrowka dla Oliwki
Aga a no kozystam kozystam z tych pomocnych rak :):):)
Kasia Limerick mam nadzieje ze mi tez sie uda Ciebie poznac :):):)
a ja po ciezkiej nocce znowu.... Jula o 3 stwierdzila ze juz jest wyspana i ida jej te zeby i dwie takie wielkie kupeczki zrobila normalnie jedna po drugiej.... z pampersami nie nadazalam ahhhh..... ale o 4 naszczescie zasnela... ale o 6:30 znow pobudka nie wiem co jej sie poprzestawialo w domu to spi do 9-10 a tu tak sie szybko budzi.... oby jej to nie zostalo :/

reklama
heloo !!!!jak ja uwilbiam taka pogodę :))
DROZDUSIA i SYLCIA czyli wy(i kto jeszcze???)jutro idziecie w miasto?????ja bardzo chetnie do was dołacze!!!napiszcie tylko gdzie i o ktorej sie spotykamy!!!BOŻENKA jak cos to do ciebie tez sie pisze i do MARTY i JUSTYSI :)))))byle wyjsc z domku i poplotkować :))))

heloo !!!!jak ja uwilbiam taka pogodę :))
DROZDUSIA i SYLCIA czyli wy(i kto jeszcze???)jutro idziecie w miasto?????ja bardzo chetnie do was dołacze!!!napiszcie tylko gdzie i o ktorej sie spotykamy!!!BOŻENKA jak cos to do ciebie tez sie pisze i do MARTY i JUSTYSI :)))))byle wyjsc z domku i poplotkować :))))

i jeszcze ja wirtualnie...... a do mnie oczywiscie zapraszam zapraszam tylko trza mi sie okreslic i w ogole po przyjezdzie to tez gdzies bym w miasto poszla.... Drozdi ze mna pojdzie ktos jeszcze ?? hihihiih tylko zeby nam to w krew nie weszlo bo sie nasi mezusiowie zdziwia hihihihi jak za nianki beda musieli robic hihihiih

moje dzieciatko spi dzisiaj co chwila a ja zamulam przed kompem bo nie mam co robic obiad podadza pod nos do sprzatniecia nic nie ma.... ale oczywiscie jak ja siedze to nikogo innego nie widac heh
za oknem bialo tak sypie ze ledwo co sasiedni budynek widac hihihihi no ale w przerwie sniezycy trza bedzie na spacerek wyjsc :)

Ostatnia edycja:
dobry wieczor babeczki:))) a ja sie ciesze co najmniej jakbym w totka wygrała!!!!!! moje dziecie zrobila duza smierdzaca kupke:))))) buehehehe,w koncu ,ale sie ciesze:)) to chyba dzisiejsze wrazenia na nia tak podzialaly:)) dzieki babeczki za mile popoludnie:))))) narazie uciekam bo burdelik w domku ze ho ho :)))

hej kobietki
przede wszystkim dzięki za odwiedziny:tak:
Kasiu malutka jest śliczna i słodziutka:-) Lilijka-tak będę ją nazywała;-)
Bożenko mam nadzieję że Adal się uspokoił i że to nie przez molestowanie Loli:sorry2: normalnie dzisiaj miała ochotę go wyściskać i wycałować do upadłego:-D cóż za temperament:-p
a ja już mam dylemat pt."co na siebie włożyć" przed jutrzejszą imprezką:confused: no nic,ubiorę się przede wszystkim w dobry nastrój;-)
Natinke fajnie że z nami śmigasz.mam nadzieję że nic się nie zmieni:blink:

ufff trochę ogarnęłam chałupę i padam na pysk:cool:

kasia miło było poznać i twoje maleństwo:tak::tak: mam nadziję, że jeszcze się będziemy spoytkać, no i masz świętowanie.. kupa jak ta lala:-D:-D:-D:-D

drozdusia adal miał ciężki dzień tyle wypadków:-D:-D płakać tyle razy w ciągu dnia jeszcze mu się nie zdarzyło

dziewczyny miłej rozrywki na mieście :tak::tak: nazajutrz obejrzę u-tuba jak poszalejecie to może jakieś filmiki ciekawe znajdę;-):-D:-D:-D

a propos
to czy są chętne mamuśki na wieczór w mojej wsi?;-):-D:-D
jeśli tak to proszę o odzew:tak: myślałam o poniedziałku lub wtorku wieczorem
jakby co to dajcie znać

spadam do wyrka
bo jutro od rana przejażdżki
ciao

hej lasencje:)ja juz od 2 godzin oczy jak sowa,choc moje dziecie spi:(
Justyna moze byc Lilijka :)wszystkie babcie ,dziadki i ciotki tez tak mowia i pisza, bo im latwiej :D
Bozenko mnie rozwniez bylo milo poznac ciebie i Twojego "żołnierzyka ";)
uciekam na jakies sniadanko,milego dzionka mamcie:)

Witam się i ja
dziś już brak słoneczka :( a chcialam troszku w ogródku porobić no ale może się rozchmurzy no i mój Michaś przestanie marudzić bo od paru dni przechodzi sam siebie, mnie coś od 2 nocy brzuch boli i mnie ten ból budzi ale tylko w nocy dziwne co nie, uciekam obiadek robić

reklama
Witam mamunie .
Kasia nie ma jak to sie cieszyc z kupy malenstwa hihi moje juz nie takie malenstwo a przedwczoraj tez mialam radosc bo 4 dni nie robil ale w koncu pooszlo.
Wy wczoraj kawkowalyscie a my siedzielismy w odrodeczku i korzystalismy ze sloneczka.Pieknie bylo.Calusienki dzien sie dotlenialam dobrze mi to zrobilo.Dzis sloneczko sie przebja momentami ale cieplo nie jest.Lece na sniadanko i do roboty bo meble mi przywizli i trza bedzie posprzatac po brudasch hihi

Do góry