reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

no nic ... a wiec bede pisac o tak zwanej dup!e marynie :))))) hehehehehehe
u Nas Nadinka juz spii tzn W sumie juz o 18 poszla spac mam nadzieje ze bedzie spala juz do rana Przebralam jej pampersika podmylam ubralam w pizamke i dalam mlekaa i przysypia ponownie :)) zlote dziecko :)) Dzis miala dzien pelen atrakcji wyskakala sie Jestem z niej bardzo dumna :)) I sama nawet poskakalam troszke :))

a wiec jutro spacerowo bedzie miajl dzionek i nawet kominkowo hehehe :))

reklama
aaaa watek odzyl bo ja zawitalam i spragnione moich postrow jestescie hihihihihi
nie no zarcik
hihihi
ale naprawde napisalyscie sie dzisiaj szok !!!!!
do juterka ide zjesc hamburgera bo mi braciszek serwuje takie pyszne domowe hihiihhihi rozpieszczaja mnie tu :)

Sylcia007, temat o pupie maryny jest THE BEST i częściej pisz :tak::tak::tak: Ależ Ci szybko Nadinka padła :szok:! Ładnie Ją wymęczyliście nie ma co :sorry2:

Nie no, ja jeszcze nie zdąrzyłam sobie kolacyjki zrobić a Justysai21 mi tu z burgerkami wyjeżdża :angry:! No i co, jak ja mam się zadowolic teraz tymi moim krazkami ryżowymi z pomidorem :dry:... Smacznego życzę ;-)

No i sama spadam w końcu coś na ruszt wrzucić!

Aga mam nadzieję że się nie mylisz i pogoda będzie spacerowa bo do ciebie straaaaaaaaasznie daleko;-)
Sylcia już to widzę jak ci Aga kominek odpala jeśli będzie tak słonecznie jak zapowiadają:-D
idę na winko:-p

Krycha superancko ze Fasolunia ok:)zdroweczka Wam zycze:)
ja tez dostałam taka ksiazeczke do wypelnienia:) wypełniłam,ale hehe co z tego jak połozna byla tak zaskoczona tym ze tak szybko sie wszystko działo ze zapomniała zapytac o to ;) no a ja w ogóle nie mialam glowy do tego :)) hehehe.dostałam pełno ulotek i wlasnie ta ksiazeczke w takiej "torbie " plastikowej,byly tez takie kupony ktore zanosilo sie do apteki i dostawalo prezent dla dzidzi :)
moja Niuska tez wytaplana spala juz slicznie a moj durnowaty pies jak szczeknal na gorze tak mi dziecko malo co z lozeczka nie wyskoczylo:(((( grrr i po spanku :(((

kryska smacznego :))

drozdii jak sie ladnie usmiechne to moze mi rozpalii :) hehehehe ;p

kasia.limerick no to nie ladnie sie piesoo zachowal ze dzidzie obudzil :( oby szybko Ci usnella :))

Dzień doberek ;-)! Ciężko mi było się z łóżka podnieść, ale dałam dziś wężowi pospać, bo Bidny taki jak zombi normalnie...

Oho, głodomorek się upomina, to lecę mleczko z płatkami zagrzać :sorry2:

reklama
dzien dobry :) tak jak AGA przepowiadzala słonko pięknie świeci :)
KRYCHA super ,ze wszystko z twoim brzusiem oki :)
DROZDUSIA odwiedze was napewno,ale teraz jakos nie mam jak,dominika koledzy wsz chorzy i nie mam go gdzie zostawic,a łobuz ze mna nie chce isc!!!!a w przedszkolu jest tylko3h takze doszlabym do ciebie i zaraz musialabym wracac...a ja chce sobie posiedzic :))))
musze małemu śniadanie zrobić......zamiast płatkow owsianych błyskawicznych kupilam normalne i musze je gotować 30min!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry