dzieńdoberek
ja po wczorajszym kolędowaniu padłam natinke zabawki posegregowane wiekowo i dzisiaj pójdą w ruch przy okazji zmobilizowało mnie to do schowania naszych już wyrośniętych zabawek będą dla Adelki
dzisiaj i pogoda lepsza
krycha dobrze, że z ciążą OK a pytałaś o te plamienia?
aha ja dostałam gruba kopertę z ulotkami planem wizyt książeczkami i duperelami
co do planowanego dnia kobiet to zdaje się, że imiennych zaproszeń nie trzeba wysyłać co? skoro piszemy na otwartym wątku to chyba jasne, że wszystkie babki są zaproszone
bo sumie można powiedzieć że i mnie nikt nie zaprosił
a ponieważ nic się nie klaruje to może jakieś konkretne propozycje?
1)kto za wyjściem w miasto?
2)kto za wieczorkiem u mnie? (termin dowolny)
3) kto za wyjazdem do justysi ?chyba pod koniec tyg bo justysia jeszcze PL
drozdusia i aga sorcio ale dzisiaj nie dam rady wyjść ja jestem stuptana (wczoraj przesadziłam trochę a stara już jestem) a adal znów zasmarkany nie chcę dzieci zarażać ale następnym razem się piszę
aha no i zapraszam po fanty
ja po wczorajszym kolędowaniu padłam natinke zabawki posegregowane wiekowo i dzisiaj pójdą w ruch przy okazji zmobilizowało mnie to do schowania naszych już wyrośniętych zabawek będą dla Adelki
dzisiaj i pogoda lepsza
krycha dobrze, że z ciążą OK a pytałaś o te plamienia?
aha ja dostałam gruba kopertę z ulotkami planem wizyt książeczkami i duperelami
co do planowanego dnia kobiet to zdaje się, że imiennych zaproszeń nie trzeba wysyłać co? skoro piszemy na otwartym wątku to chyba jasne, że wszystkie babki są zaproszone
bo sumie można powiedzieć że i mnie nikt nie zaprosił
a ponieważ nic się nie klaruje to może jakieś konkretne propozycje?
1)kto za wyjściem w miasto?
2)kto za wieczorkiem u mnie? (termin dowolny)
3) kto za wyjazdem do justysi ?chyba pod koniec tyg bo justysia jeszcze PL
drozdusia i aga sorcio ale dzisiaj nie dam rady wyjść ja jestem stuptana (wczoraj przesadziłam trochę a stara już jestem) a adal znów zasmarkany nie chcę dzieci zarażać ale następnym razem się piszę
aha no i zapraszam po fanty