reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Justyś muszę cię zmartwić ale w sobotę zamierzam wyjść i się pobawić.no ale jak tylko wrócisz i będziesz miała ochotę wyjść się pobujać to nic nie stoi na przeszkodzie żebym wybrała się jeszcze raz;-):-D

reklama
Agnieszka13111980, gratulacje ogromne! Będziesz miała małą pomocnicę ;-)!

Camomile, dzięki za info o Igorku i dużo zdrówka :sorry2:!!!

A my dziś mialyśmy ciężki dzień, dobrze, że już się kończy i że Młoda śpi :tak:! Zaraz na ichniej jedynce będzie program o Limericku i sądząc po budynkach raczej o "nalepszej" dzielncy tutaj :-D:-D:-D. No to lecę pooglądać, bo raczej sama tam się nigdy nie zapuszczę ;-)

Słodkich i kolorowych Kobitki, nara :sorry2:

W koncu i ja sie melduje:)
Drozdusia i Sylcia dziekuje za odwiedzinki:)Ja jak najbardziej jestem za powtorka:)A Ty Sylcia,jak tak z nami pocwiczysz,to tez wprawy nabierzesz:)Mam nadzieje,ze az tak bardzo nie dala Ci w kosc ta wycieczka:)
Camomile oczywiscie ,jak najbardziej mozesz sie wybrac rowniez na spacerek do mnie:)zapraszam:)
Agnieszka gratuluje coreczki:)
Justys a Ty tam korzystaj z mnostwa rak do pomocy i poleniu**** troszke:)
Bozenko Drozdusia ma dla Ciebie to,co mialas odebrac:)Mam nadzieje,ze bedzie pasowac:)

A my o 19 tej w koncu do domu zesmy zawedrowali:)Teraz Maya juz spi ,ale mamy jeszcze goscia-ojca chrzestnego Mayci:)mam nadzieje,ze nie bedzie siedzial do polnocy ,bo juz zmeczona jestem i najchetniej to juz bym legla na wyrku:)
No nic.....jeszcze jutro szkola i weekendzik....moze uda nam sie troche dluzej pospac i odbic ten tydzien:)
Jutro znow sloneczna pogoda,wiec nie bedzie mnie w ciagu dnia,trzeba korzystac z pogody:)
Dobranoc

To jeszcze ja, na chwilkę :-p... Albo ja coś źle zrozumiałam albo oni namącili, bo tego programu nie ma :baffled:, no trudno...

Aga_irlandia, myśle, że jak już Camomile wróci to obie przywędrujemy ;-):tak::-D

Paaaaaaaa....

Dzien doberek

Czyzbym dzis sie pierwsza meldowala??????

no nic....slonko za oknem juz niemrawo swieci,wiec dzis dzionek rownie piekny bedzie:)
milego dnia

ps.dopiero dzis nauwazylam,zze wcielo moj suwaczek malenski....a tak sie zastanawialam,co mi nie pasuje hehehhe

Bry! Dziewczyny normalnie już nie wiem doradźcie co i jak :baffled: - Młoda od wczoraj ma temeraturę, najpierw 38, ale w nocy to prawoe 40 było i teraz oczywiście też jest 38 - 39. Dałam Jej już Panadol i czekam na efekty... I do tego te brzydkie kupy smierdzące, dziś z jakimiś włóknami... Ja myślę, że to przez zęby, bo wymacałam u Oliwki zgrubienie na lewym dziąśle na dole, a Wy jak myślicie? No i nie wiem co mam teraz zrobić, Drozdusiu, Kasiu limercik i Sylciu007, mogę się spokojnie z Wami spotkać jak to tylko ta okropna gorączka czy lepiej nie? Zastanówcie się proszę i dajcie mi znać...

ps.dopiero dzis nauwazylam,zze wcielo moj suwaczek malenski....a tak sie zastanawialam,co mi nie pasuje hehehhe

Ano faktycznie barkuje, ale ja nie zauważyłam wcześniej, ten Wasz małżeński i tak był mało widoczny, bo na dole, do przewinięcia, więc może dlatego :confused:! Ale zrobisz pewnie zaraz nwoy i już będzie wszystko jasne :-D

Zmykam do mojej Przylepki, bo jeszcze syropek nie zaczął do końca działać i chce się tulać :sorry2:

Bry! Dziewczyny normalnie już nie wiem doradźcie co i jak :baffled: - Młoda od wczoraj ma temeraturę, najpierw 38, ale w nocy to prawoe 40 było i teraz oczywiście też jest 38 - 39. Dałam Jej już Panadol i czekam na efekty... I do tego te brzydkie kupy smierdzące, dziś z jakimiś włóknami... Ja myślę, że to przez zęby, bo wymacałam u Oliwki zgrubienie na lewym dziąśle na dole, a Wy jak myślicie? No i nie wiem co mam teraz zrobić, Drozdusiu, Kasiu limercik i Sylciu007, mogę się spokojnie z Wami spotkać jak to tylko ta okropna gorączka czy lepiej nie? Zastanówcie się proszę i dajcie mi znać...

ach zapomnialam wam jeszcze dziewczynki podziekowac za rady:)) dzisiaj od rana znowu wciskamw nia cokolwiek,heh moze zawszechoc kropelka wpadnie do brzucha :)))

Ano faktycznie barkuje, ale ja nie zauważyłam wcześniej, ten Wasz małżeński i tak był mało widoczny, bo na dole, do przewinięcia, więc może dlatego :confused:! Ale zrobisz pewnie zaraz nwoy i już będzie wszystko jasne :-D

Zmykam do mojej Przylepki, bo jeszcze syropek nie zaczął do końca działać i chce się tulać :sorry2:

ja mysle ze to nic co moze zarazic nasze pociechy wiec ja tam czekam na ciebie w umowionym miejscu ;))) ale jeszcze pozostałe dziwczynki musza sie wypowiedziec :))
a tak w ogole to dzien dobry:) ja wczoraj walczylam z moja kropeczka i ,,hmmmm marny efekt,butli oczywiscie nie wziela,ale wszelkimi innymi sposobami wlewalam jej do buzki wode z cukrem ,pozniej wode z sokiem,i konczylo sie na kichaniu i prychaniu i 7 krotnym przebieraniu:(((( grrrrr ,oj to moje dziecie koniecznie chce chyba do lekarza sie przejsc:(( tylko zastanawiam sie co mi lekarz powie,woda z cukrem lub z pomarancza??? tylko w jaki sposob dac temu mojemu upartemu dzieciowi ????

ach zapomnialam podziekowac mamcie za wasza pomoc :))) dzisiaj od rana znowu wciskam w nia wodee ,moze choc kropelka wpadnie do brzucha ?? :)))

Ostatnia edycja:
Witam.
Krycha mam nadzieję że ta temperatura to nie efekt jakiegoś zarażenia od Igora:confused:
U nas póki co odpukać dobrze i bez goraczki. Nawet nocka była miła:-)
Miłego dnia dziewczyny

reklama
tez sie witam w ten sloneczny dzien :)

agnieszka nio nie da sie ukryc ze juz naprawde za chwilke maluch bedzie z nami.... juz nie moge sie doczekac - dluzy mi sie juz ta ciaza..... Czuje sie dobrze o ile mozna czuc sie dobrze dzwigajac dodatkowe 30kg....... hehe ale juz niedlugo Wszystko mamy gotowe i tylko czekamy az maluch zadecyduje ze to juz jego czas .............

Do góry