D
drozdusia
Gość
Justyś muszę cię zmartwić ale w sobotę zamierzam wyjść i się pobawić.no ale jak tylko wrócisz i będziesz miała ochotę wyjść się pobujać to nic nie stoi na przeszkodzie żebym wybrała się jeszcze raz;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ps.dopiero dzis nauwazylam,zze wcielo moj suwaczek malenski....a tak sie zastanawialam,co mi nie pasuje hehehhe
Bry! Dziewczyny normalnie już nie wiem doradźcie co i jak - Młoda od wczoraj ma temeraturę, najpierw 38, ale w nocy to prawoe 40 było i teraz oczywiście też jest 38 - 39. Dałam Jej już Panadol i czekam na efekty... I do tego te brzydkie kupy smierdzące, dziś z jakimiś włóknami... Ja myślę, że to przez zęby, bo wymacałam u Oliwki zgrubienie na lewym dziąśle na dole, a Wy jak myślicie? No i nie wiem co mam teraz zrobić, Drozdusiu, Kasiu limercik i Sylciu007, mogę się spokojnie z Wami spotkać jak to tylko ta okropna gorączka czy lepiej nie? Zastanówcie się proszę i dajcie mi znać...
ach zapomnialam wam jeszcze dziewczynki podziekowac za rady) dzisiaj od rana znowu wciskamw nia cokolwiek,heh moze zawszechoc kropelka wpadnie do brzucha ))
Ano faktycznie barkuje, ale ja nie zauważyłam wcześniej, ten Wasz małżeński i tak był mało widoczny, bo na dole, do przewinięcia, więc może dlatego ! Ale zrobisz pewnie zaraz nwoy i już będzie wszystko jasne
Zmykam do mojej Przylepki, bo jeszcze syropek nie zaczął do końca działać i chce się tulać