reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

kryska ja nic takiego nie wypelnialam Zadnej ksiazeczki nie dostalam Naprawde ja nic nie dostalam ... W 5 miesiacu ciazy dostalamdopiero taka kartke wielkosci a4 i tam wpisywali kidy mialam wizyty ...

aga jakby sie plany zmienily U Ciebie to wpadnij na wieczorny wypad :)

kryska zazwyczaj placze gdy widze jak kobiety cierpia i jak widze ta malutenka dzidzie :))

Ostatnia edycja:
reklama
kryska ja nic takiego nie wypelnialam Zadnej ksiazeczki nie dostalam Naprawde ja nic nie dostalam ... W 5 miesiacu ciazy dostalamdopiero taka kartke wielkosci a4 i tam wpisywali kidy mialam wizyty ...

A to chamy, że Ci nie dali, hm... Może już się kryzys im zaczął ;-)...

Tak myślę i myślę co dziś na kolacyjkę sobie zrobić i widzę, że wybór mam marniutki, oj marniutki... W lodówce pustki, jutro dopiero na zakupy lecim. Mogę ziemniory na szybko usmażyć, ale na kolację to tak troszkę ciężko, hm... Jak nic zosyana gofry z dżemem albo krążki ryżowe z pomidorem, hm... Normalnie mam dylemat :szok::-D:-D

aga jakby sie plany zmienily U Ciebie to wpadnij na wieczorny wypad :)

kryska zazwyczaj placze gdy widze jak kobiety cierpia i jak widze ta malutenka dzidzie :))

A to chamy, że Ci nie dali, hm... Może już się kryzys im zaczął ;-)...

ja tam tez zadnej ksiazeczki nie mialam i nie wypelnialam:)

Tak myślę i myślę co dziś na kolacyjkę sobie zrobić i widzę, że wybór mam marniutki, oj marniutki... W lodówce pustki, jutro dopiero na zakupy lecim. Mogę ziemniory na szybko usmażyć, ale na kolację to tak troszkę ciężko, hm... Jak nic zosyana gofry z dżemem albo krążki ryżowe z pomidorem, hm... Normalnie mam dylemat :szok::-D:-D

zjedz najpierw krazki z pomidorem a na zagryske gofry hehehhe

ja tez nic nie wypelnialam....zadnej ksiazeczki nie dali:)

Ostatnia edycja:
kryska no wielki masz wybor hehehe ale lepsze to niz te ziemniaczki na noc Bo to na serio ciezkie danie ... Wybierz krazek i pomidora :))
A Ty jak skusisz sie na wieczorny wypad Chocby na godzinke ? Napewno wpadniemy do jakiejs knajpki na miescie Bedziesz miala Bliziutko I drina bezalkoholowego sie napijesz czy soczku :) Bedzie dobrze :)) Don't worry :))

zjedz najpierw krazki z pomidorem a na zagryske gofry hehehhe

ja tez nic nie wypelnialam....zadnej ksiazeczki nie dali:)

Nooooo, to jest myśl, hm... Aż się głodna zrobiłam, ale najpierw Kurdupla musze położyć spać :-D. No to ja nic nie kumam... Czemu Wam nie dali :confused:... Może nastepnym razem nie zapomną ;-)

A Ty jak skusisz sie na wieczorny wypad Chocby na godzinke ? Napewno wpadniemy do jakiejs knajpki na miescie Bedziesz miala Bliziutko I drina bezalkoholowego sie napijesz czy soczku :) Bedzie dobrze :)) Don't worry :))

Ujmę to w ten sposób - nic nie będę obiecywać, bo jęzora strzępić nie lubię ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nooooo, to jest myśl, hm... Aż się głodna zrobiłam, ale najpierw Kurdupla musze położyć spać :-D. No to ja nic nie kumam... Czemu Wam nie dali :confused:... Może nastepnym razem nie zapomną ;-)

Ujmę to w ten sposób - nic nie będę obiecywać, bo jęzora strzępić nie lubię ;-)

Krycha ze co nastepnym razem nie zapomna????????????ksiazeczki dac????????????.....nie no ,ja podziekuje kulturalnie....bo na co mi ta ksiazeczka???????????heheheh

HAHAHHA zycie wrocilo a ja sie bede zegnac:)
Malenstwo trza wypluskac i polozyc spac:)

Nie no Krycha rozbrajasz mnie:)ja tam sie nigdzie nie spiesze heheheh

No dobra....gadu gadu a czas nie pieniadz:)trza sie ewakuowac powoli:)
Dobrej nocy zycze:)

PS.jutro podobno znow piekna pogoda ze slonkiem:)ach juz sie ciesze:)bedzie spacerowo:)

milego wieczoru

reklama
HAHAHHA zycie wrocilo a ja sie bede zegnac:)
Malenstwo trza wypluskac i polozyc spac:)

Nie no Krycha rozbrajasz mnie:)ja tam sie nigdzie nie spiesze heheheh

No dobra....gadu gadu a czas nie pieniadz:)trza sie ewakuowac powoli:)
Dobrej nocy zycze:)

PS.jutro podobno znow piekna pogoda ze slonkiem:)ach juz sie ciesze:)bedzie spacerowo:)

milego wieczoru

Sama zawsze powtarzasz, że się nie zarzekasz, więc kto wie co życie przyniesie :-D:-D:-D może jeszcze synuś będzie ;-)

Ja już swojego dziecia wykapałam, nakarmiłam właśnie! Czekam aż Jaśnie Pani skończy laskawie pić i zęby będziemy myły... Póki co ściemna, że Jej się strasznie chce pic, bo już pewnie w moczu czuje, że spać będzie szła ;-):-)

Sylcia007, jak jest z kim pisać to i wątek ożywa! Częściej proszę :tak::tak::tak:, bo bardzo lubię jak coś sie tu dzieje!

Aga_irlandia, no właśnie widziałam tą pogodę, prawdopodobnie, o ile nic się nie zmieni to tak do poniedziałku ma być :rofl2:! Tobie również dobrej nocki i słodkich snów życzę ;-)

Do góry