reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Justyś gratulki dla Julci:) Gosiulka u mnie zębisk brak a nocka masakra:( Nawet Mareczek nie bardzo spał:( Dziewczyny a może w poniedziałek a to jest chyba właśnie dzień kobiet zrobimy sobie babską imprezke tyle że do południa u mnie tak jak zawsze co? przecież nie stoi nic na przeszkodzie żebyśmy sie mogły spotkać a miło będzie posiedzieć :) tak jak zawsze możemy się spotkać po 10 iposiedzieć choćby do wieczora mojego Marka do 18 nie ma także chatka wolna a i jeść co będzie bo myśle że każda coś przyniesie a dzieci też się wybawią:) Przecież nie musimy się spotykać wieczorkiem co? wypowiedzcie się Bożenko Nati Drozdi Sylwia Gosiulka Krycha i inne laski wszystkie zapraszam ale muszą być chętne coby nie było że tyle nas jest a wkońcu nic nie wymyślimy :)

reklama
dzień doberek.pogoda deszczowa ale humor pierwsza klasa:-D
Natinke spokojna twoja rozczochrana;-) w sumie niepotrzebnie ruszyłam temat.i do tego w taki sposób.rzeczywiście każdy mógł pomyśleć że to o niego chodzi.no ale z drugiej strony jeśli ktoś nie ma nic za uszami to wcale winny się nie czuje i się nad tym nie zastanawia:-p no nic.koniec tematu.prawdą jest ze jak się ruszy g...o to zaczyna śmierdzieć.no i ja ruszyłam.za co z góry przepraszam forumowiczki które poczuły się dotknięte:sorry2:;-) a tak właściwie to miałaś się do mnie wybrać koleżanko...myślałaś nad tym?
acha laski szukam pieska-french bulldoga.jakby któraś z was słyszała że ktoś chce oddać lub sprzedać to dajcie cynka:tak: najlepiej z Limerick.widziałam ich mnóstwo na necie ale trzeba by po niego gdzieś tam jechać:sorry2:

Jezeli chodzii o dzien kobiet to ja sie wypowiem Tak ... dziennie mozemy sie spotkac usiasc przy kawce zjesc cos i posiedziec z dziecmi ...
Nie myslalyscie na tym aby przynajmniej raz w roku sie spotkac posiedziec przy winku czy drinku bezalkoholowym ? Bez zmieniania pieluch obiadkach i takich tam ?

(nie mowie ze macie zapomniec o dzieciach i wymazac je z pamieci Bo myslami i sercem zawsze bedziecie przy nich)

Ja sie na spotkanie z dziecmi nie pisze ... Moze jestem nie dobra matka ale z dzieciaczkami mozemy sie dziennie spotkac Albooo o w dzien matki czy w dzien dziecka zrobic sobie imprezke z dzieciaczkami Ale w dzien kobiet rowneiz ?

Raz sie z kilkoma dziewczynami tak spotkalam tzn wieczorkiem bez dziecii pogadalo sie spokojnie posmialo bez stresu a mezczyznii w domkach zostali z dzieciaczkami i wspominam bardzo milo nasze spotkanko :)

Chyba raz w roku mezaowie/partnerzy/kochankowie dadza wam wolne od obowiazkow i pozowola sobie wyjsc ? :)

No po prostu cos innego :))

Niewiem jak jest u was ale u Mnie Damian bezproblemowo zajmie sie Nadia i zostanie mi z nia bez problemu :) Spedza z nia duzo czasu i jest do niego przywiazana Nie ma tylko mama mama mama Wiec ja moge spokojnie zostawic ich razem Ale niewiem jak to u was wyglada ...

No to chyba tyle co mialam do powiedzenia na ten temat :)

Ostatnia edycja:
Sylwia rozumiem Cię jak najbardziej ale ja mam troszkę więcej dzieci a każde jest inne i sama potrzebuje pomocy Marka wieczorem w ogarnięciu ich:)I to nie tak że Marek by nie został bo na pewno tak ale ja z mężem w rocznice ślubu ciężko miałam wyjść bo się nie dało więc nie będe się też urywać na babską impreze zresztą mó jmąż też nie wychodzi przez wzgląd na mnie i dzieci a ja to szanuje :)a co do knajpki ja odpadam bo mam swoje zasady i już:)i myśle że każdy może mieć swoje zdanie na ten temat:)a pozatym nic na siłe:)miałam dobre chęci :)

Dziewczyny jesli chodzi o Dzien Kobiet to mi wlasciwie kazda wersja odpowiada, bo po pierwsze bylo by fajnie wyjsc bez mojego dziecia i tak odpoczac i sie posmieac bez stresu jak Sylcia mowi,no ale niestety Mala moja zrobila sie taka przylepa ze szkoda gadac!!! A z Kieranem zawsze kontakt miala i razem zostawialam ich i bylo okej, ale od jakiegos czasu cos jej sie poprzestawialo i teraz jak z domu chce wyjsc to tak zeby nie widziala!!! a w nocy to lepiej zeby do niej tata nie podchodzil bo zrobi taka awanture ze hoho i chce zebym ja do niej poszla!! ehh masakra, mam nadzieje ze jej to kiedys przejdzie!! ale wieczorkiem jak juz pojdzie spac to moge sprobowac sie wybrac i wyjsc a gdyby sie przebudzila i fisiowala no to tyle po moim Dniu Kobiet bo bede musiala wracac.... takze hmmm co ustalicie to mi pasuje, bo jesli z dzieciaczkami to ja jak najbardziej wstawie sie u Martuany:)a jesli wieczorkiem bez to tez sproboje bo bylo by fajnie tak sie rozerwac .......
Martuana jak najbardziej Cie rozumie!! i chyba jak bym miala tyle dzieciaczkow to tez bym wolala raczej w domku rozerwac sie:) jak cos mi jaknajbardziej pasuje:)

Ostatnia edycja:
Witam mamunie.Pogod cudowna az sie zyc che...buuu
Mnie jakis katar zlapal i kichansko.co do nocy moje dziecie pol nie spalo nie wiedziec czemu.Pewnie wszystko przez zmiane pogody.Uciekam narzie,wpadne pozniej zobacyc jak sie Krycha miewa.

ja rozumiem ze kazdy ma swoje zdanie i swoje zasady ...

ale niejednii troszke przesadzaja ...

gosia ojj my tez tak mielismy ... ten okres jest bardzo meczacy Ale nie martw sie napewno szybko minie no i niestety nie raz moze sie jeszcze powtorzyc :(

Marta wydaje mi się że nie doceniasz swojego męża i świetnie by sobie poradził.zwłaszcza że twoje dziewczyny to już duże panny i chyba nie wymagają specjalnej opieki.no i przecież nie poszłybyśmy balować do rana bo każda ma dzieci i nie ma sensu się licytować która ma więcej bo to bez sensu.no ale jeśli masz zasadę że bez męża nie wychodzisz do lokalu to należy to uszanować...

Drozdi mi nie chodzi o licytacje broń boże ale z Mareczkiem i Matim wieczorem jest naprawde ciężko bo to są dwa płaczki zresztą co do Matiego to same wiecie jak jest i nie ma szans żeby go uspał ktoś inny niż ja i już nie raz to wyszło w praktyce :( wyszliśmy na świąteczną impreze i w rocznice i nawet godziny nie dało się posiedzieć więc ja naprawde odpadam ale wy przecież możecie się spotkać nic nie stoi na przeszkodzie ja chciałma tylko grzecznie zaproponować że oprócz waszego wieczornego wyjścia mogłybyśmy się spotkać do południa w poniedziałek tak po prostu i też zrobić sobie bibke :) Ale naprawde nie będe nalegała:)

reklama
nie no spoko.tak czy owak wieczorne wyjście jak najbardziej dojdzie do skutku:tak: myślałam tylko że przyda ci się wyrwać z domku i poszaleć.ale wiadomo-dzieci są różne i nie zawsze da radę.no nic będziemy tańczyć za te co nie mogą:-D
no i nie musisz nalegać-laski lubią pokawkować i na pewno chętnych nie zbraknie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry