reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

natinke racja będę wieczorkiem i chętnie cie uwolnię :-D:-D sobie urządzę przedpokój workami:-D:-D pewnie jeszcze nie wiesz ale to najświeższe trendy w urządzaniu wnętrz:-D:-D:-D

a o ktorej bedziesz??
ja mam stylowo urządzony korytarz workami od jakiegoś tygodnia :) maciej już mi groził,ze zrobiz nimi "porządek ".ale strach mu nie pozwolił:))))))))))))))))

reklama
WItam sie!! i teraz sie mnie nie pozbedziecie juz do 13 chyba ze jak wroce to juz necik w domu bedzie hihihihi
a my z Jula mamy takie gluty w nosie i tak kaszlemy ze normalnie masakra ani ja ani Jula spac nie mozemy.... i ta moja Malpka mala jak tylko widzi oprzyrzadzenie do czyszczenia noska czyt gruszka, frida, woda morska kropelki to dostaje bialej goraczki..... masakra ale no coz jak mus to mus trza sie pomeczyc
milego dzionka :)

Witaski:) Widzisz Justś jakoś ta Polska naszym dzieciom nie służy:( Twoja też tam chora:( A my dzisiaj w domciu pogoda masakra:( Nic się nie chce:(

a u nas snieg zaczal padac tak na ostro a my musimy wyjsc z domu bo trza apteke zaatakowac.... bo dzisiaj wszyscy w pracy i za pozno wroca zeby do apteki zdazyc po ich powrocie
musze sie wam pochwalic dwa zebole Juli wychodza tatus jednego przedwczoraj znalazl a ja drugiego dzisiaj jak jej nochala czyscilam

a u nas snieg zaczal padac tak na ostro a my musimy wyjsc z domu bo trza apteke zaatakowac.... bo dzisiaj wszyscy w pracy i za pozno wroca zeby do apteki zdazyc po ich powrocie
musze sie wam pochwalic dwa zebole Juli wychodza tatus jednego przedwczoraj znalazl a ja drugiego dzisiaj jak jej nochala czyscilam

gratulacje dla Julci :)

helloll :))

justys gratulacje dla Julkii :) niech szybko i bezbolesnie wychodza :)) zdrowka zycze :))

kryska mi to czasem tez sie plakalc chcialo jak ogladalam takie filmiki programy dokumentalne :(

camomile z tego co wiem to na zabki mozna miec sluz w kupce ... albo cosik z jelitami Np jak sa te roznego rodzaju herbatki ktore zawieraja koper rumianek ...Dziewczyna z forum raz mi o tym mowila ... Jak bedziesz w pl idz po prostu do lekarza i on napewno Ci to wytlumaczy :)
A wiesz ze Nadinka tez przez dwa dni miala 38 i kupke z sluzem i zylkami ... ? a teraz nic nie ma sladu po temperaturze i sluzie brak :)

reklama
Siemanko

I my po baardzo ciezkiej nocy!! Nie wiem czy pelne dwie godziny spalam:( i nie wiem czy to tez nie przez zebolki, a dzisiaj kupka byla bardzo luzna hmmm... ehh te dzieciaczki zmowily sie czy cos!! I do tego ta pogoda wrrrrr....

Justysia no to super i brawa dla Juleczki:)!! No i kurujcie sie zeby to chorobsko wkoncu wypedzic...

Do góry