Dzień dobry! Dziś mi przypadł zaszczyt witania Was jako pierwsza
! My od 06.00 na nogach... Ale i tak trzeba się powoli szykować i heja do szpitala ;-)
Aga_irlandia, jakże mogłabym Cię nie widzieć
! Tak, dziś do szpitala lecimy, mam nadzieję, że szybko i sprawnie "załatwimy" sprawę... I oczywiście zdam relację po powrocie :-)! Tak zachęcająco piszesz o tym wygrzewaniu się przed kominkiem, że i ja się chyba w końcu bujnę do Ciebie przypomnieć sobie co to znaczy
! Jeśli mogę oczywiście...
Martuana, a takie małe co nie co
... Z regóły kolacji nie jadam a już na pewno nie o tej porze, no, ale teraz musiałam zmienić nawyki żywieniowe ;-)
!
Sylcia007, staram się jeść z głową, więc nie bój się :-)... No a głodzić się przecież nie będę
. No a jeśli chodzi o ten program to nie wiem czemu, ale lubię go oglądać chociaż czasem patrzeć nie mogę jak te kobiety cierpią i spłaczę się jak nie wiem, ale lubię, co zrobić
...
No, to pora na śniadanie ;-)! Miłego dnia i do klikania :-)
Aha, przypomniało mi się - z kim ja rozmawiałam na temat łyżeczek - smoczków (znaczy niby smoczków do butelek, ale zakończenie w kształcie łyżeczki właśnie, do nauki jedzenia), bo nie pamiętam, a widziałam to cudo w aptece w Tesco tu w cetrum. Są polskie napisy, znaczy od nas ściągane :-), ale na cenę nie zwróciłam uwagi niestety
, może jak mi się w oczy rzuci następnym razem to będę bardziej precyzyjna ;-)
To smacznego mamuśki