reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Noo Nadine polozylam spac i juz lekko po 8mej odrazu usnella :)) moja wspaniala coreczka :)) czasem da mi popalic ale jest najwspanialsza :))

aga ooo jak milo :)) kominkowa atmosfera :))

krystyna ino nie jedz za duzo na noc ty ty ty :)) hehe noo i chyba doswiadczona babka jestes w sprawie porodow jeszcze Cie korcii aby ogladac wiecej choc Twoj kolejny zbliza sie malymi kroczkamii :)) ?

reklama
Sylwia jakos tak mam sentyment do kominka:)Zreszta jak sie przyczlapiesz ,to sama przy nim posiedzisz :) Jak zdaze rozpalic heheh
Krycha Ty jutro do lekarza?Powodzenia zycze:)I czekam na dobre wiesci:)

No nic widze ,ze nikogo niet....to tez ide

dobranoc:)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry! Dziś mi przypadł zaszczyt witania Was jako pierwsza :-D! My od 06.00 na nogach... Ale i tak trzeba się powoli szykować i heja do szpitala ;-)

Aga_irlandia, jakże mogłabym Cię nie widzieć :tak::sorry2:! Tak, dziś do szpitala lecimy, mam nadzieję, że szybko i sprawnie "załatwimy" sprawę... I oczywiście zdam relację po powrocie :-)! Tak zachęcająco piszesz o tym wygrzewaniu się przed kominkiem, że i ja się chyba w końcu bujnę do Ciebie przypomnieć sobie co to znaczy :-p! Jeśli mogę oczywiście...

Martuana, a takie małe co nie co :-p... Z regóły kolacji nie jadam a już na pewno nie o tej porze, no, ale teraz musiałam zmienić nawyki żywieniowe ;-):-D!

Sylcia007, staram się jeść z głową, więc nie bój się :-)... No a głodzić się przecież nie będę :-D:-D:-D. No a jeśli chodzi o ten program to nie wiem czemu, ale lubię go oglądać chociaż czasem patrzeć nie mogę jak te kobiety cierpią i spłaczę się jak nie wiem, ale lubię, co zrobić :sorry2:...

No, to pora na śniadanie ;-)! Miłego dnia i do klikania :-)

Aha, przypomniało mi się - z kim ja rozmawiałam na temat łyżeczek - smoczków (znaczy niby smoczków do butelek, ale zakończenie w kształcie łyżeczki właśnie, do nauki jedzenia), bo nie pamiętam, a widziałam to cudo w aptece w Tesco tu w cetrum. Są polskie napisy, znaczy od nas ściągane :-), ale na cenę nie zwróciłam uwagi niestety :zawstydzona/y:, może jak mi się w oczy rzuci następnym razem to będę bardziej precyzyjna ;-)

To smacznego mamuśki :-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam w ten deszczowy poranek. Jest tak sennie a za nami kolejna ciężka noc. Igorek miał w nocy gorączkę >38 stopni spał z nami ale kręcił się non stop. Oczy mam na zapałki. A dzisiaj rano zrobił kupkę ze śluzem i troszkę mnie to martwi:baffled: Wiecie coś na ten temat???

dzieńdoberek
faktycznie deszczowy:dry: nie chciało mi się oczu rozklejać
no i pada jak ja do sklepów się wybieram:baffled:

krycha nie zdążyłam ci odpisać, że w maternity byłam od 9tej do 12tej:-D:-D

camomile nie wiem co z tym śluzem:sorry2:

martuana i ja czasem kładę sie do łózka że snikersem:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie mogę się powstrzymać a to 500kal do poduszki:angry::angry::angry: głupia ze mnie baba:zawstydzona/y:

lecę na śnadanko

hejka dziewczynki :)
dawno nie pisalam,ze jakos czasu brak bylo:)
wyniosłam Adule do Dominika!!!!odzyskałam sypialnie!!!!!!!!!!!i o dziwo adzilula 2 noce praktycznie cale przsepala,nie liczac 1 krótkiej pobudki,ale dalam jej butle z woda i zasypiala spowrotem!!!!!a i Domi nie robi pielgrzymek do naszej sypialni...moze wkoncu będęsie wysypiac!!!!!!!!!!!
A co do spotkania babskiego ,to ja sie zgadazam na wszystko!!!!!!!mi zupelnie obojetnie gdzie i kiedy :)byle z wami i by bylo wesoło:)
aaaa DROZDUSIA mam nadzieje,ze to nie ja jestem tą krową co duzo muczy itd??nie mialam poprostu czasu moze weny pisać!!!!!! :)))))))))
KRYCHA ze mna gadałaś o tych butelkach z łyżeczkami :)powodznia w szpitalu :)
BOŻNKA my sie dziś widzimy prawda????narszczie pozbędę sie worków z korytarza :)
miłeego dnia !!!!!!!!!!!!!!!!!!1

reklama
Do góry