reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Justysia21, dobrze by było żebys w końcu tego neta miała, bo tęskno za Tobą tutaj!!!!! Udanego pobytu w Polsce życzę ;-)

Gastone, na kiedy masz wyznaczony następny termin w szpitalu?

Kaja_respect, jedziecie do tego Disneylendu? Udało Wam się znaleźć ciekawą ofertę?

reklama
Bożenko nie chodzi broń Boże o ciebie.jesteś inteligentną babką i gdyby to o ciebie chodziło na pewno byś o tym wiedziała.zresztą jesteś tak bezkonfliktową osobą że nie podejrzewałabym cię o żadne matactwa i krętactwa ;) ja po prostu nie lubię jak mi ktoś znajomych wybiera i jeśli komuś się nie podoba że z kimś innym utrzymuję kontakty to dla mnie dziecinada.szkoda że niektórzy uważają się za osoby szczere a wcale takie nie są.i to tyle

no to myslcie co i jak ... mozemy sie u Bozenki spotkac albo w jakims pubie ... niewiem cos aby spedzic czas bez stresu i z usmiechem na twarzy :))

zmykam Nadine spac szykowac kolacyje zjadla i trza sie nia teraz zajac :)

Już jestem! Młoda wykapana, niezbyt nakarmiona, coś apetyt na normalne jedzonko straciła (na słodycze nie :szok::no::laugh2: dziwne :-D:-D:-D) i teraz zasypia, ale marudzi przy tym. Przed chwilą musiałam do Niej pójść, bo nagle zachciało Jej się kołderki a tak to ją ciągle skopuje... Taka mała a już ma własne zdanie i pomysły i co będzie później :baffled:;-)...

Zasnęła, jupi!

No i tak, jestem a tu cisza! No ładnie, ładnie... To idę sobie kolacyjkę zrobić, może jak brzuchol zepełnie to coś się tu ruszy :-p;-) A o 21.00 na channel4 jest program o porodach tralalala aż sobie oglądnę!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
to dobrze,ze mnie ktos widzi hahahahhah

ja sobie siedze w salonie ,bo moj maloznek napalil w kominku i jest tak przyjemnie ,ze sie wychodzic nie chce:)
poza tym Maycia jeszcze szaleje:)

edit:) Maycia chyba chce juz spac ,wiec trzeba sie ewakuowac:)

zajrze jeszcze moze pozniej
albo nie heheheh

dobrej nocy zycze

Ostatnia edycja:
reklama
Siostra już pojechała :( A dzieci moje już śpią więc troszke czasu dla siebie hahah :)Zobaczymy jak długo hhehe musze jeszcze upożądkować mieszkanko po ciężkim dniu hah i zająć się mężulkiem ale to tak zawsze jest przy naszej gromadce:) Krycha co dobrego jadłaś bo mam na coś ochote ale o tej porze wow jak Ci zazdroszcze że możesz sobie podjeść hahah

Do góry