reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

martuana byłam w next i ostatecznie kupiłam jedną parę dresów ale wcale mi się nie podobają a o innych ciuchach nie wspomnę, maszkary jakieś:baffled:

jeszcze podjadę do mothercare ale tam trochę drogo, z tego co pamiętam :sorry2:

justysia jak podróż? czy jeszcze w drodze? :confused:
ja mogę poczekać aż wrócisz a nawet zebrać po drodze jakieś babki i u ciebie podrinkować :-D:-D

co babki na to?
więc już mamy więcej propozycji:
-pub
-u mnie
-u justysi
proszę się wypowiedzieć

Ostatnia edycja:
reklama
Bozenka Dorothy Perkins jeszcze .Ja przedwczoraj kupilam fajna bluzeczke ciazowke za 9 euro bo maja przecenione.Maja tez dzinsy.
Justysia a kiedy ty bedzieszmiala ten internet?Bo ja internetowo bedemiala do ciebie sprawe ;-)

marta ale raczej sie nie spotkamy totalnie 8 marca bo rfaczej wiekszosc z nas chciala by spedzic ten dzien w domu z rodfzinka Mysle o weekendzie A Matiego nie moglabys w weekend wieczorem zostawic z Mezem ? Przeciez i tak na buteleczce jest wiec to chyba nie bedzie za wielki problem aby mezus dal Ci poszlaec z dziewuchami raz w roku :)

oj Sylcia nie zanosi się chyba na żadną imprezkę.i chyba prawdziwe jest powiedzenie że krowa która dużo ryczy mało mleka daje;-)
poza tym ja z imprezki z okazji Dnia Kobiet to raczej zrezygnuję-moja osoba chyba nie wszystkim odpowiada więc co niektórym pójdę na rękę:-p

drozdusia a co to za insynuacje? hę? raczej głupio jak się tak w powietrze pisze ,bo nie wiadomo kogo to dotyczy- jeśli mnie to wolę dosłownie

oj Sylcia nie zanosi się chyba na żadną imprezkę.i chyba prawdziwe jest powiedzenie że krowa która dużo ryczy mało mleka daje;-)
poza tym ja z imprezki z okazji Dnia Kobiet to raczej zrezygnuję-moja osoba chyba nie wszystkim odpowiada więc co niektórym pójdę na rękę:-p

Ach... Dzień Kobiet... Chętnie bym się gdzieś wybrała z Wami, ale raczej skończy się na tym, że napiję się z Wami bezalkoholowca i pójdę lulu do domku :szok:... Normalnie aż jak nie ja, ale moja forma pozostawia teraz wiele do życzenia i sen jest silniejszy ode mnie! Także ja bardzo chętnie, ale nie na wieczorne wyjście się piszę, to znaczy, proponuję chyba właśnie podwójne spędzenia tegoż święta - z moją skromną osobą i bez :-p, pójdziecie na to ;-)? No i Drozdusia ja tam z Tobą zawsze, najwyżej zrobię Ci nalot z Karmi i se chlapniemy :-p;-):-D:-D:-D może i inne mamy się skuszą, co?

Ms.Marple, mialam zapytać, ile trzymali Cię na tej pierwszej wizycie w szpitalu? Sprawnie poszło?

Lecę Młodą wyprysznicować.........................

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja tak jak napisalam do mnie mozecie przyjechac :):):) dalej aktualne i dla mnie termin obojetny tylko dac tydzien wczesnie znac zebym nie miala pracy :):):)
Gastone mam nadzieje ze net juz po moim powrocie bedzie dzialal :/ a narazie to caly czas bede zagladac z Pl mam 10 dni hihihiih
Drozdi mnie Twoje towarzystwo nie przeszkadza wiec ja zapraszam do siebie :)

reklama
Do góry