reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Witam po nieco lepszej nocce:-)
Ms.Marple Igorek biega już sam ale lubi mnie jeszcze za rękę pociągać zwłaszcza jak jesteśmy u kogoś:-D
Gosia widze że zaczyna się u Was okres który u mnie trwał baaardzo długo. Oby Sophie szybciej zaczęła samodzielne chodzenie.
Wy planujecie gdzie ię zabawić a ja planuję jak się spakować. Cały bagaż podręczny to sprzęt do zastrzyków więc zostaję tylko z jedną walizką dla mnie i małego:szok: Jak ja się zmieszczę:confused:

Krycha dzieki za info:)tylko jest maly problem...co jezeli my nie mamy paszportow??tylko dowody ?? czy to wystarczy ??

Hm... No tego akurat nie wiem :baffled:...

Camomile, co się łamiesz, zabierz ze sobą, dla siebie wiosenne ciuchy i jakoś się pomieścicie :-p! A tak poważnie Ty się ciesz, że w sumie jedziesz na tak krótko, bo aż tylu ciuchów nie będzie Ci potrzeba... Poza tym jest cos takiego jak pralka, nie ;-)? Dasz radę! Mogę Ci pomóc jak chcesz :-D

Wiesz Krycha to się łatwo mówi. Ale to naprawdę nie jest łatwa sprawa tym bardziej że ja sobie nie wyobrażam chodzić ciągle w 2 bluzkach i la małego nie mogę wziąć tylko kilku rzeczy. Ehh

hellol :)

kasia limerick wiesz co my zdjecie do paszportu robilismy sami Na papierach do paszportu irl masz punkty jak ma zdjecie wygladac i jaka ma miec wielkosc :)

gosia gartulki dla Sophie :))

No dziewczyny piszta cos o tym babskim combrze bo dnii leca ... i leca ...

Hej laski my już po spacerku:) Nati dzięki za miłe towarzystwo:) Moje dzieciaczki cosik marudne ale dałyśmy rade:) A co do dnia kobiet to ja chyba jednak odpadne po pierwsze w ten dzień mój mężulek cosik szykuje i to jest tajemnica hahhah a pozatym z Matim nie mam jak troche kłopot bo nie bardzo mam go jak zostawić cycuś mamusi więc wyjście odpada:)

helllllo babki..... witam sie z Pl tu mam neta wiec bede zagladac
kasia limerick jezeli nie macie paszportow to potrzebny wam bedzie akt urodzenia z Pl my bylismy w takiej samej sytuacji
a z tym babskim wypadem to ja tez sie pisze prosze na mnie czekac albo sie do mnie zwalic zapraszam :):):)

reklama
Bożenko a byłaś w Nexie?tyle że nie całkiem niedrogo:( Justyś no wkońcu trzeba by było do Ciebie zawitać hahha a tak sobie właśnie o Tobie myślałam:)

Do góry