reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

No dobra Laski, mam problem i big stresa - zaczęłam plamić :dry::dry::dry:... Co teraz? Aha, dodam, że w środę mam wizytę w szpitalu i tak myślę, że sobie grzecznie poczekam i poobserwuję...

reklama
Witam. Ale jestem padnięta:wściekła/y: Obudziłam sie dzis o 5.30 tzn Igor mnie obudził potem on sobie na chwilę zasnął a ja już nie. Nawet druga kawa nie pomaga.
Krycha ja sie na plamieniach nie znam ale ja chyba bym nie czekała i zadzwoniła do GP.

Witam mamunie.Piekny dzionek dzis mamy,sloneczny,wiosenny..
Marta milo cie bylo wczoraj poznac.Znam juz w takim razie Kryche,Age,Bozenke i ciebie.
Krycha ja bym poszla do szpitala,plamienie zawsze oznacza jakis problem,mniejszy czy wiekszy ale warto to sprawdzic,czy z dzidziusiem wszystko w porzadku.Nie zastanawiaj sie tylko pedz! Trzymam kciuki,bedzie dobrze!

cholipcia jakoś nie umiem znaleźć przycisku do odpowiedzi ...ślepa jestem czy co?

krycha raczej poszłabym do szpitala żeby zobaczyli co i jak, najwyżej powiedzą ci żebyś poczekała do środy

Natalko dzięki wielkie za odwiedzinki:)I bardzo się cieszę na jutrzejszy wypadzik:) Bożenko dbaj o siebie kochana i nie przępędz choróbsko:( Krycha ja też bym pędziła do szpitala bo to jeszcze początki a dokładnie tak też miała nie tak dawno moja siostra na początku dosłownie plameczki krwi a sama wiesz jak się skończyło:( Lepiej dmuchać na zimne:) Mati mi śpi a w domu wojna z bajzlem hehheh Beakta My kupiliśmy 3 laptopy z CURYSIE i mąż mówi że nie ma problemów a coś na ten temat wie wkońcu elektronik informatyk i często mają fajniste promocje :) GASTON mi też było miło:) OOOOOOOOO widzisz CAMOMILE też poleca currys:)

Dzięki dziewczyny za troske i radę, ale na całe szczęście teraz jest już czysto... Ale wspomnę o tym na wizycie na pewno! Tak myślę, że to chyba przez intensywnie spędzony weekend mi się tak porobiło... Jestem dobrej myśli :sorry2:

reklama
Do góry