reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

dzien dobrek :)
dawno nie pisalam,ale sumiennie was czytałam:)
Gastone gratuluje blizniakow :)zazdroszcze :)
ja wczoraj nie zjadłam ani jednego pączka..ale za to z tuzin oponek :) własnej roboty rzecz jasna ;)
Dominika dzis zostawialam w domu,moze przez weekend pozbedzimy si wkoncu kaszlu raz na zawsze.....buziaki

a co to za spotkanko??chyba przgapilam zaprosznie hhheheh

reklama
Natinke jeśli tylko masz ochotę to wpadaj.zresztą ty już zdaje się idziesz do mnie już jakiś czas i jakoś dojść nie możesz:-D

a propo zaproszeń-chyba nie muszę do każdej z osobna takiego wysyłać?pisałam nie raz że jak kto ma ochotę to u mnie wrota otwarte;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam. Oczy na zapałki mam:-) Coś wyspać się nie mogę.
Gastone gratuluję bliźniaczków i zyczę bliźniaczek:-)
Krycha Igor czoraj obudził sie po 17 a po 18 juz spał:szok: Dzisiaj znowu po ponad godzinnej walce zasnął a ja już nie mam pomysłu co jest nie tak. Dzisiaj kupię te zasłony i zobaczę czy to coś pomoże....
Miłego dnia dziewczyny...Paa

Hejka! Dół mnie złapał jakiś i natchnienia do pisania nie mam w ogóle, ale wpadłam się przwitać i poczytać troszkę co u Was...

To dziś jakieś spotkanie jest? Hm... Chyba mi umknęła ta informacja...W takim razie życzę miło spędzonych chwil :sorry:...

Krycha Igor czoraj obudził sie po 17 a po 18 juz spał:szok: Dzisiaj znowu po ponad godzinnej walce zasnął a ja już nie mam pomysłu co jest nie tak. Dzisiaj kupię te zasłony i zobaczę czy to coś pomoże....

Znaczy śpioszek Mu się włączył :sorry:

Dobra, zmykam, i tak nikogo widzę nie ma... Udanego weekendu życzę, bez odbioru!

hejka. Jaka ogarnęła mnie senność:-( Igorek śpi i może w końcu się zregeneruje troszkę:-( A zasnął u taty na kolanach podczas oglądania bajek:-) Może to jest na niego sposób???:confused:Hmmmm

camomile a byc moze to wlasnie sposob na niego :)

Hehe ja niedawno dotarlam do domu busem jechalam ponad 30 min ;/ korki masakra ;/

W ogole niewiem tak mi sie zdaje ze ... watek jakos cichnie ... malo piszeta dziewczyny kiedys to 5 stron trzeba bylo nadrabiac a dzis 5 postow tylko :p

reklama
Do góry