reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Aga_irlandia, Majeczka jest przesłodka :tak: i jaka silna dziewczynka, widać, że bardzo Jej się podoba, że może sobie podreptać... No i z tą złą jakościa nie przesadzaj, wszystko dobrze widać :sorry:!

Sylcia007, ano troszkę wątek ucichł, ale jak mało kto pisze to nic dziwnego... Może w najbliższym czasie się coś zmieni...

Camomile, dzięki za odwiedzinki ;-)! W prawdzie dzięki temu doła się nie pozbyłam, ale było mi bardzo miło :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Spi jak zabity ale coś mi się sentymentalnie zrobiło a muzyka jednak poprawia nastrój:-) No nic lecę do łóżeczka bo ślepia się zamykają.
Dobranocki

Drozdusia dziekuje za mily dzionek

Sophiejka juz sobie spi ale niestety zwymiotowala dzisiaj po kolacji przez ten katarek :( zawsze wymiotuje jak ma katar i te gluciska jej do gardelka splywaja :( bidulka oby nie bylo gorzej... hmmm

Spi jak zabity ale coś mi się sentymentalnie zrobiło a muzyka jednak poprawia nastrój:-) No nic lecę do łóżeczka bo ślepia się zamykają.
Dobranocki

Aha... Bo normalnie przez chwilę myślałam, że po deptaczku Ci ktoś zasuwa i do okien zagląda :szok:! Słodkich snów...

Sophiejka juz sobie spi ale niestety zwymiotowala dzisiaj po kolacji przez ten katarek :( zawsze wymiotuje jak ma katar i te gluciska jej do gardelka splywaja :( bidulka oby nie bylo gorzej... hmmm

Matko kochana, Gosiulka, czy Sophijka jednak od Pyzy się zaraziła :szok::-:)szok:????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Krycha nie ma znaczenia :):) moze i od Oliwki a moze gdzie indziej zalapala, bo kichala juz przed spotkaniem z Twoja Mala.... moze wnocy przemarzla bo ona sie strasznie odkopuje, a ostatnie noce byly bardzo mrozne... hmmm mozna gdybac, ale przejdzie przeciez, katarek to nie koniec swiata...:)

Aga Irlandia no mi rowniez bylo bardzo milo poznac:):) calkiem inaczej sobie wyobrazalam tzn myslalam ze jestes taka hmmm zaganiana i powazna a z Ciebie calkiem rozrywkowa kobitka ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Krycha nie ma znaczenia :):) moze i od Oliwki a moze gdzie indziej zalapala, bo kichala juz przed spotkaniem z Twoja Mala.... moze wnocy przemarzla bo ona sie strasznie odkopuje, a ostatnie noce byly bardzo mrozne... hmmm mozna gdybac, ale przejdzie przeciez, katarek to nie koniec swiata...:)

:-( mam nadzieję, że szybko Jej przejdzie...

Do góry