reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Gastone, duży wydatek Was czeka, no, ale się opłaci ;-)! My zdania nie zmieniliśmy i zbieramy na tego P&T Sport granatowego, bo mnie się ten kolorek podoba:sorry:...

Agnieszka13111980, a wiesz, jak zobaczyłam Twój suwavzek to myślałam, że Ty bliźniaki będziesz miała (Gastone ma takiego samego suwacza), miałam nawet zapytać, ale mi z głowy wyleciało :zawstydzona/y::-D

Edziook, a Ciebie gdzie wcięło? Halo???

Kaja_respect, zakupy udane :sorry:?

Ciekawe jak tam dziewczyny w Polsce się mają i czy poodpoczywają :sorry:...

Drozdusia, i jak, zadziała ten specyfik? Mikołajek lepiej się miewa?

Aga_irlandia, chyba pracowity okres masz ostatnio, bo już nawet nie wpadasz na kontrolę wieczorną :-:)-)...

Madziakowalik, jak tam Majeczka? Przeszedł Jej już ten katarek?

Sylcia007, żyejsz??? Pewnie natchnienia do klepania nie masz...

Gosiulka, jak Wam poszło wieczorne zasypianie?

Alex2339, a u Was zdrówko w końcu zagościło?

Aine, Olivca, hop, hop???!!!!!!!

Camomile, Ty wiesz, że jak się pożegnałyśmy to moje dziecię wyło do samego domu :eek:? Lizak Jej się znudził, za to porządnie zgłodniała i wciągnęła spory obiadek :-)! Igorek odpoczął?

Wiecie co, chyba jednak zwyciężyłyśmy z tym katarzyskiem, w końcu jupiiiiiiii :-D:-D:-D!!! Tylko jak Młoda zaczyna płakać to Jej się bańki robią :-p w nosie, ale ogólnie jest już git! Cieszę się jak nie wiem, bo to oznacza powrót do świata żywych :-D:rofl2::-D

Gastone eh nie dziwie sie zaskoczenia:):) ale to takie mile zaskoczenie, no oczywiscie po porodzie bedziesz miec duuuuuzo roboty ehh mam nadzieje ze masz kogos do pomocy... ciekawe czy dziewczynki czy chlopcy beda, a moze jedna dziewczynka i jeden chlopiec ehhh swietasko:) no i ciaza pewnie bedzie ciezka kurcze i pewnie wczesniej urodzisz:)

Dzindusia swietnie ze juz masz wszystko pokupowane, pewnie jeszcze jak pojdziesz na zakupki to bedziesz ciagle jakies drobiazgi kupowala:) a torba do szpitala juz spakowana:) ja pamietam po 32 tyg juz sobie kompletowalam torbe do szpitala:) ehh no super jest to oczekiwanie a sam porod tez taki ekscytujacy :):) ja juz bym chciala drugiego dzidziusia tym bardziej ze moja uwielbia przebywac z dziecmi ... ale musi jeszce troche poczekac..

A ja musze sie pochwalic bo Mala zasnela mi dzis tak pieknie na noc po kapieli wycalowalam i polozylam do lozeczka odrazu sie przytulila do poduchy a potem na brzuszek troche tylkiem pokrecila i sobie zasnela !!!! jestem w szoku, w dzien ciagle z nia niestety walcze , ale moze juz na noc zalapala ze trzeba isc spac bo jest noc... hmmmmm

A ja musze sie pochwalic bo Mala zasnela mi dzis tak pieknie na noc po kapieli wycalowalam i polozylam do lozeczka odrazu sie przytulila do poduchy a potem na brzuszek troche tylkiem pokrecila i sobie zasnela !!!! jestem w szoku, w dzien ciagle z nia niestety walcze , ale moze juz na noc zalapala ze trzeba isc spac bo jest noc... hmmmmm

Brawo, brawo, brawo :tak::tak::tak:!!! Teraz jeszcze tylko za drzemki w ciągu dnia trzymam kciuki! Uda się w końcu, cierpliwości ;-)! Aaaaa, Camomile wpadła na pomysł, że może Igorkowi cięzo zasnąć, bo ma jasno w pokoju i spróbuje zasłonić mu okno - a u Was jak jest? Zasłaniasz okna w ciągu dnia Sophijce na drzemkę?

dobry wieczór babeńki;-) u nas może trochę lepiej po kropelkach ale jeszcze bez rewelacji.ale to dopiero drugi dzień podaję więc jeszcze poczekam.zaczynam też myśleć że to może nie tyle kolki co może przeżarcie:-D:-p Fraglesik czasami dostaje butlę tak żeby załapał jak go od cycka odstawię bo z Laurą nie wyszło.jak mu daję to na noc i wyobraźcie sobie że potrafi wypić 180 i obudzić się za 3 godziny na żarełko?:szok: może dlatego go brzuszek boli:confused: mam wrażenie że ile bym mu dała to tyle by zjadł.może zacznę go oszukiwać wodą ale wątpię czy da się na to złapać żarłok jeden:sorry:
Aguś dzięki za odwiedzinki;-)
tobie Sylcia również dziękuję za świetny wieczór.cały dzień się śmiałam z mojego T:-D
acha laseczki mam nadzieję że na jutro nic się nie zmieniło i się zjawicie:tak:;-)

Krycha jestem tak szczesliwa ze zasnela tak slicznie zobaczymy jak bedzie wnocy spala i czy sie nie bedzie przebudzala....a w dzien zawsze jak ja klade spac to razem zasuwamy zaluzje i mowie jej ze idziemy spac , przytulam daje smoka troche ja przytlule do siebie a potem klade do lozeczka to nie ma mowy odrazu nogami wyma****e tak jakby jej sie spac nie chcialo, a jak ja wezme z lozeczka to marudna i spiaca ze szok, dzis ja ululalam raz na spacerze, a drugi raz na rekach ehh wstyd ze ja ucze spac na rekach, ale.... juz czasami to wole ja uspic i miec troche czasu dla siebie bo jak nie spi to nie daje mi zyc, a wtedy tylko ja trace cierpliwosc, krzycze na nia, kloce sie z Kieranem ehh :(:(

Drozdusia ja jutro bede:)
a co do przezarcia to zjadlam dzisiaj 10 paczkow domowej roboty mmmmmniaaammmmm ehhh nie licze nawet ile to kalorki, jakbym miala wiecej to jeszcze bym zjadla kilka :laugh2::laugh2::laugh2:

dzindusia heh no pakowanie torby do szpitala to tez ma swoje uroki, ja zawsze cos tam donosilam co mi sie przypomnialo ze mi jeszcze potrzebne:) a i tak ostatnie rzeczy spakowalam w dzien porodu:laugh2::laugh2::laugh2: i sie jeszcze sama na porod zawiozlam:laugh2::laugh2::laugh2:

Aha wyslalam Sylci smska bo znalazlam oferte pracy w poscie tylko nie wiem czy go dostala, bo podobno ona juz telefonu nie ma????? Sylwia jestes ?? Przejzyj posta, jesli macie, a jesli nie to napisze Ci numer na priva zadzwon i dopytaj co to za robotka w sklepie gdzies w centrum, moze to cos interesujacego....???

Ostatnia edycja:
reklama
dzień doberek:-) witam się i zmykam zrobić jakąś sałateczkę cobyśmy laseczki o suchych pyskach nie siedziały:-p

Do góry