reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Czesc mamunie.U nas sloneczko swieci,ale co z tego jak widze je w lozku przez szybke..Leze wciaz w betach ,chyba jeszcze do konca tygodnia.Mam nadzieje ze juz w poniedzialek bede na nogach,a w srode sie okaze ze wszystko jest w porzadku..
Krycha jak samopoczucie? Jak mdlosci? Mnie nie mdli narazie ,moze dlatego ze ciagle spie hehe.No ale znam przynajmniej przyczyne podwojnych mdlosci,podwojnego zmeczenia i ogolnie innej ciazy..

Odpoczywaj ile się da!!! Bardzo się cieszę, że już Ci dużo lepiej :tak: i jak dobrze, że mąz Ci tak pomaga!!! Oswoiłaś się już na dobre, że pod Twoim sercem dwa inne biją? Szczerze ja nadal nie mogę do siebie dojść... Taka wiadomość!!! Super :-D. A ja się już czuję całkiem dobrze, dziękuję. Mdłości odeszły w zapomnienie, tylko ta senność i zmiany nastrojów, ale z tym spokojnie funkcjonuję, więc jest git :tak:. Dbaj o siebie i Maleństwa mamusiu :-D

reklama
A ja sie musze pochwalic ze wreszcie mam rzeczy dla maluszka: luzeczko i materacyk, fotelik, lezaczek , butelki, smoczki, podgrzewacz.....................:-):-) nareszcie...

Dzien doberek

Slonko dzis pieknie swieci, az sie chce zyc. Pospacerowalismy sobie choc zimno, no a teraz udalo mi sie uspic mala juuuupiiii wiec mam chwilke dla siebie wiec zajadam sie czekoladka:)zeby nadrobic stracone kalorie przy ganianiu jej :)

Gastone PODWOJNIE GRATULUJE!!! To chyba swietna wiadomosc??? hehhe no z tym tylko ze wieksze koszty:) bedzie trzeba dwie wyprawki kupic:) ehhh mi sie marza blizniaki...moze sie uda:)

Dzieki dziewczyny.Gosia kosztami sie nie martwie narazie,jakos damy rade,duzo rzeczy mam.Tylko trzeba dokupic drugie komplety.No wozek mnie bedzie kosztowal zwarzywszy na to zemam 4 wozki na stanie..i to nie tanie..
No ale damy rade.Dzis wlasnie pytalam juzocaly kompleti bedzie mniekosztowal jakies 800 euro.

oj dziewczyny same wiece najlepiej jaka to radosc Wszystko takie nowe, kolorowe...:-):-) i malutkie hehe
teraz zaczynam juz tak naprawde odczuwac ze moje zycie zaczyna sie przewracac do gory nogami...

reklama
Do góry