reklama
kaja_respect
Mama 2 urwisów ;D
dzięki
K
krycha
Gość
Witam! Jakieś problemy miałam z rańca żeby się na BB zalogować, hm... Aż mi się normalnie smutno zrobiło uzależnienie jak nic
Miłego dzionka i zmykam póki co ;-)
Miłego dzionka i zmykam póki co ;-)
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
Dzien dobry
Paaa
Paaa
K
krycha
Gość
Witam. Pogoda za oknem super ale czy to nie złudzenie?? Ktoś wie czy jest ciepło??
Zimno ! Właśnie wróciliśmy z zakupów i trochę nas wygwizdało... Ale mamy pączki !
sylcia007
Nadinka i Nataniel ;*
Hej witam sie dopiero teraz )
Hehe mialam dzien pelen wrazen i milych chwill Czlowiek wie ze zyje )
dziekujemy kolezankoo hehehe
ps. Malpy niema wiec mozna jako tako spokojnie posiedziec )
Hehe mialam dzien pelen wrazen i milych chwill Czlowiek wie ze zyje )
dziekujemy kolezankoo hehehe
ps. Malpy niema wiec mozna jako tako spokojnie posiedziec )
K
krycha
Gość
Sylcia007, jak to dobrze, że ta Twoja współlokatorka pracuje w ciągu dnia, przynajmniej masz trochę spokoju!
Zupka mi pyrka (dziś pomidorowa), Oliwcia śpi a M w pracy - chwilka dla mnie
Zupka mi pyrka (dziś pomidorowa), Oliwcia śpi a M w pracy - chwilka dla mnie
reklama
Czesc mamunie.U nas sloneczko swieci,ale co z tego jak widze je w lozku przez szybke..Leze wciaz w betach ,chyba jeszcze do konca tygodnia.Mam nadzieje ze juz w poniedzialek bede na nogach,a w srode sie okaze ze wszystko jest w porzadku..
Krycha jak samopoczucie? Jak mdlosci? Mnie nie mdli narazie ,moze dlatego ze ciagle spie hehe.No ale znam przynajmniej przyczyne podwojnych mdlosci,podwojnego zmeczenia i ogolnie innej ciazy..
Krycha jak samopoczucie? Jak mdlosci? Mnie nie mdli narazie ,moze dlatego ze ciagle spie hehe.No ale znam przynajmniej przyczyne podwojnych mdlosci,podwojnego zmeczenia i ogolnie innej ciazy..