reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Witam! Jakieś problemy miałam z rańca żeby się na BB zalogować, hm... Aż mi się normalnie smutno zrobiło :-D:-D:-D uzależnienie jak nic :-D:-D:-D

Miłego dzionka i zmykam póki co ;-)

Hej witam sie dopiero teraz :))

Hehe mialam dzien pelen wrazen i milych chwill Czlowiek wie ze zyje :))

dziekujemy kolezankoo hehehe :)

ps. Malpy niema wiec mozna jako tako spokojnie posiedziec :))

Sylcia007, jak to dobrze, że ta Twoja współlokatorka pracuje w ciągu dnia, przynajmniej masz trochę spokoju!

Zupka mi pyrka (dziś pomidorowa), Oliwcia śpi a M w pracy - chwilka dla mnie :-D:-D:-D

reklama
Czesc mamunie.U nas sloneczko swieci,ale co z tego jak widze je w lozku przez szybke..Leze wciaz w betach ,chyba jeszcze do konca tygodnia.Mam nadzieje ze juz w poniedzialek bede na nogach,a w srode sie okaze ze wszystko jest w porzadku..
Krycha jak samopoczucie? Jak mdlosci? Mnie nie mdli narazie ,moze dlatego ze ciagle spie hehe.No ale znam przynajmniej przyczyne podwojnych mdlosci,podwojnego zmeczenia i ogolnie innej ciazy..

Do góry