reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

Witam panie w ten słoneczny dzionek :-)
Pogoda iście na spacerki a rano się nie zapowiadało jak wychodziłam do pracy myślałam że zamarznę a tu proszę ;-)
Dziś zabieram się za faworki na jutrzejszy dzień -wiadomo tłusty czwartek-mam nadzieję że do jutra je ukryję hehehe

reklama
Cudowna pogoda - zaliczylam spacerek i male zakupy dla dzidziusia......:-):-) uwielbiam te malutkie ciuszki..... najchetniej kupilabym wszystko - tak ciezko sie zdecydowac Wszystko takie slodkie.... strace majatek na te dzieciece szmatki:sorry::sorry:

Ło matko, alem się objadła :szok: wręcz obżarłam się :-p... Zaraz jak Młoda wstanie i zje obiadek obowiązkowo spacerek :-D:-D:-D!!!

Camomile, oglądałam pogodę i jutro ma być słoneczko ;-)

Kaja_respect, hop hop!!!! Gdzie Cię wcięło? Czyżby porządki Cię tak wciągnęły??? Zadomowiłaś się już na nowo?

Dzindusia i Agnieszka13111980, takie zakupy końca nie mają :eek::-D:-D... Albo Pociecha za szybko rośnie albo coś ładnego człowiek wygrzebie albo trzeba zmienić garderobę, bo ciuszki zaplamione i zniszczone... Także spokojnie, dużo miłych zakupów przed Wami ;-)

Jestem jestem i Was poczytuje ale jakoś weny do pisania nie mam:eek:Uciekam młodego wykapać potem zajmę się gadułą i potem coś obejrzę w Tv albo Housa;-) bo dziś samotna noc T dodatkowo w zastępstwo do pracy poszedł:baffled::baffled:no i musze poszukać gdzie do quinny buzz mogę torbę albo taki kosz dokupić< taka żeby butelke czy kurteczkę wrzucić bo nie mam a by się przydała:sorry:

Witam. krycha ważne żeby nie padało jutro a słońce to sprawa nie najważniejsza. A może ktoś jeszcze ma ochotę na plac zabaw jutro???
Gosia no mi tez juz cierpliwosci brakuje.Dziś młodego usypiałam 3 godziny a on mi spał tylko 30 min:szok::-(

Kaja_respect, zapodaj sobie Housa, przynajmniej się troszkę pośmiejesz ;-)...

Witam. krycha ważne żeby nie padało jutro a słońce to sprawa nie najważniejsza. A może ktoś jeszcze ma ochotę na plac zabaw jutro???
Gosia no mi tez juz cierpliwosci brakuje.Dziś młodego usypiałam 3 godziny a on mi spał tylko 30 min:szok::-(

No racja, ale milej jak świeci i dogrzewa, chociaż po 15.00 to już tak se tego słonka, ale co tam! Nie zazdroszczę Wam tych problemów z zasypianiem.. Może Wasze dzieciaczki takie niespokojne przez ząbki są... Wiecie, zanim perełki się łaskawie pojawią to rozrabiają w dziąsełkach, może o to chodzi... U nas się w końcu poprawiło z zasypianiem, dziś w ogóle przy Młodej nie siedziałam, troszkę popłakała na samym początku jak z pokoju wyszłam, ale wróciłam, pogłaskałam, poszeptała, wyszłam i zasnęła! No, ale dzieci są różne... A przede wszystkim mamy dzieciaczki w innym wieku i to też może mieć znaczenie :sorry:!

Camomile usypialas go w dzien 3 godziny??? Podziwiam!!! ja wdzien jak w ciagu pol godziny nie zasnie to daje sobie spokoj, ale przez to ciagle marudna chodzi przy moim tylku, czasami do kolacji nie moze wytrzymac, a jak wytrzyma to juz jest taka zmeczona ze nie chce jesc, no i zasypia mi odrazu po kapieli, nawet nie zdarze ja wykremowac i w pizemke ubrac a ona juz spi tak ja dzisiaj!!!!!!!!!!! ehhh kompletna zalamka :((((
Juz sama nie wiem czy ja cos zle robie czy ja tak rozpiescilam, nie wiem taki z niej nerwus, chyba ma to po mnie !:((​

reklama
Do góry