reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Limerick

reklama
witam sie....

mam chwilke to wpadam bo ostatnio zaniedbalam forum.....i teraz musialam dluuugo nadrabiac czytanie...

Witam goraco nowa przyszla mame :-):-):-) i powiem ci odrazu ze jeszcze nieraz bedziesz prosic malucha zeby przestal sie wiercic... muj to od 18tc daje o sobie znac, czasem az mi tchu braknie jak pod zeberko mnie kopnie bo juz lezy glowka w dol..... a czasem to az sie w nocy budze tak harcuje muj maluszek kochany, no i rusza sie chya non stop kopie i boksuje gdzie popadnie....:-D:-D

martuana juz sie skontaktowalam z justysia, dzieki wielkie :-)

Heja mamusie :-D! Słoneczko za okanmi tak miło świecie, że aż się cieplutko na sercu robi :tak:!

Gastone, jest ciuchland gdzie mają meble, na przeciwko bocznego wejścia do Guinessa jest taka mała ślepa uliczka i tam on jest, po prawej stronie ;-)! A z fotelikami na razie nie pomogę, bo nie rozglądałam się, ale będę czujna ;-)

Edziook, witaj wśród nas, rozgość się i klikaj z nami ile wlezie :-)! Widzę, że jesteśmy sąsiadkami, ja mieszkam na przeciwko poczty :-D

Drozdusia, żyjesz?

Miłego dzionka życzę, choć mroźnego to jednak bardzo ładnego :cool2:

Dzien doberek:)

KRYCHA wszystkiego naj naj z okazji Twojej 18-nastki:)

Dobra ...lece dalej:)My dzis na basen idziemy(taki jest plan hehhe ,ale wczoraj byly jakies treningi na basenie i musielismy zrezygnowac) mam nadzieje ,ze sie dzis uda:)
Milej niedzieli:)
Drozdi fajnie bylo wczoraj znow sie spotkac.Dzieki za mily wieczorek:)
aaaaa i Mycia nasza ma dzis rowne 6 miesiecy ,jak fajnie:)

sylcia no mamy plana na uniwerek na ten basen pojsc bo jakos bardziej mi pasuje:)ale jak bedzie znowu cos to pojedziemy na ten kolo supervalu:)tam troche cieplejsza woda dla maluszkow ,ale co tam....niech sie Maycia konserwuje hehehhehe
dzieki za gratulki:)

reklama
Aga no na uniwersytet chodzilam tez sie pluskac ... A za supervalue jeszcze nie bylam ... Bede musiala sie wybrac kiedys :)
Beakta milo ze wpadlas :)) I napewno nie zapomnii sie o Tobie :))

Do góry